Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tekrar Merhaba,
Cogunuzun bildigi gibi Amerika da yasiyorum ve tup bebek tedavim burada oldu. Amerikada da bu forum gibi Tup bebek facebook gruplari var onlara katildim. Dikkatimi ceken birsey oldu sizlerle paylasmak istedim. Bir cok kadin yumurtasinin kalitesini arttirmak icin Cq10 vitamini kullaniyor ve epeyce faydasini gorduklerini yaziyorlar. Turkiye de de yaygin mi diye merak ettim. Ben transferim bittikten sonra ogrendim. Baska birsey ise tup bebek tedavisi suresince akupunktur da yaptiriyorlar. Bende akupunktur yaptirdim. Yumurta toplanma islemine kadar ozellikle rahimdeki kan dolasimini saglamak icin o bolgeye igne tedavisi yapildi. Hatta transfer gunu sabahi ve transferden sonra da rahime embriyolarin tutunmasi icin destek tedavisi yapildi. Karin bolgeme degil igneler daha cok ayak el kulaklarima yerlestirildi. Sanirim faydali oldu 5,5 haftalik hamileyim. Hala her hafta akupunktura gidiyorum. Sadece paylasmak istedim. Umarim hepimiz hayirli sonuclar alir ve sorunsuz hamilelik geciririz.

Bebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.

Bebeğim kürtajla aşındıktan sonra genetiğe gidecek .Ssonra sanırım 2-3 ay dinlenme süreci verilecek ardından tekrar Rabbim izin verirse Güvenç Bey le yola devam. Olursa bu iş onunla olacak buna inanıyorum.
Allah sizlere üzüntü yaşatmasın sağlıkla bebeklerinize kavuştursun.

Merhaba geçmiş olsun çok üzüldüm. Kaç haftalıktı ?

Çok uzuldum Allah tez zamanda sağlıkla tekrarıni nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm..Allah birdaha böyle bir üzüntüyü yaşatmasın..

geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim inşallah bir dahakine kucağına almayı nasip etsin

Rabbim sabır versin birdaha yasatmasın hiçkimseye.

Merhaba arkadaşlar bende bugün 2.tedavinme başladım ancak kafam çok karışık profesörümün asistanı yaptı muaynemi oda doktor ve solda basit kist görüyorum hic yumurta yok dedi sağda 2 folikül görüyorum dedi tedavi yapmaya biliriz bu ay belki yumurtalık prp si yaparız birdahaki ay başlarız ben bir hocama danisayim dedi.hoca ise bu ay başlıyoruz yüksek dozla dedi kafam karıştı şimdi benim 2 fokikülden fazla fokikul çıkarmi sizce yada bu hangisi doğrusunu yaptı kafam allak bullak

çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin insallah

Çok geçmiş olsun bende haziranda bebegimi kaybettim kalbi durdu inanılmaz zor geliyor insana ama güçlü olup tekrarına hazırlanmak gerekiyor allah kucağını doldursun

allah sabır versin canım, çok üzüldüm gerçekten. devam edeceğine de çok sevindim, en azından hamile kalabildiğini gördün, bundan sonrası için moral çok önemli, tüp bebekte moral gerçekten önemli. devam edeceksin madem, kendini toparlayıp bu sefer olduysa ileride neden olmasın şeklinde düşünmen, bundan sonra kendine bakman lazım. çok zor, ben de iki kez yaşadım biliyorum, ama toparlanıyorsun....

en az 3 folikül lazım diyorlar tüp bebek için, ama sizin geçmişinizi bilmiyorum, doktorunuz geçmişinize göre devam demiş olabilir

en az 3 folikül lazım diyorlar tüp bebek için, ama sizin geçmişinizi bilmiyorum, doktorunuz geçmişinize göre devam demiş olabilir
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ben zaten 2 folikül olduğundan şüpheliyim çünkü gerçekten öyle olsaydı dediğin gibi başlamazdi asistan yanlış gördü bence prof oyüzden başladi

Hippolyta çok üzüldüm kaybına. Umarım denemekten vazgeçmezsin. Şimdi biraz dinlenip tekrar yoluna devam etmeni çok isterim. Bugün benim de opumda yumurta çıkmadı. Doktorla görüşücem birazdan. Ama azimle devam edicem inşallah gücüm yettiğince. Allah hepimize kolaylık versin.

hayırlısı olsun yumurta hiç büyümedi mi olgun mu çıkmadı hiç

P pillar bende bahceci umuttan memnun kalmadım. Hem çok bekledim hem muayeneler şipşak oldu. Hemde her ilaç aldığımda herkese aynı ilaçların yazıldığını gördüm. Kişiye özel tedavi olduğuna inanmıyorum. Ben tamamen doktora bıraktım herşeyi fazla soru sormayalım işi biliyordur diye. Ama opu da 2 yumurtadan tek yumurta cıktı dedi. Bir gün sonra da tek yumurta kalitesiz cıktı. Sonra ne arayan ne soran oldu. Biz ısrarla görüştük doktorun açıklaması durumunu biliyorsun yasin var yumurtalarin kalitesiz dedi.
Bence diğer yerde iyi yumurta çıkmış orayla devam edebilirsin.

H Hippolyta çok geçmiş olsun. Ne güzel bizlere umut olmuştun. Inşallah bir dahakine sağlıklı ilerler.

Çok üzüldüm Allah kalbine ferahlık versin en kısa zamanda yeniden deneyip o denemede bebegine kavuş inş.çok zor cok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…