Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Fiyat gerçekten çok artmış şu doların yükselmesi ekonomik kriz derken herkes bunu bir fırsata çevirmiş temmuz ayında ben 2200e yaptırmıştım şimdi ise 3000 diyorlarmış teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah kucağıma alırım kuzuyu

Bu seferki üzüntü verici oldu çünkü çok umutlanmıştık. Tutmaz denilen 3. gün embriyosu tuttu, dış gebelikten kaybettim ama iki çok iyi kalite 5. gün embriyosu tutmadı. Çevremden hiç destek görmüyorum, herkes olmazsa olmaz şart değil diyor. Eşim tepki veriyor her seferinde üzülüyorsun, yetmedi mi diye, kızıyor ama bana hazır bu kadar yumurta çıkabilirken bırakmak mantıklı gelmiyor.

öncelikle şunu söylemek isterim geçen 2017 Eylül ayı tüp bebek deneyecekler sayfası diye bir sayfa vardı forum'da şimdi ismi aklıma gelmiyor ki bir arkadaş vardı bahçecide denemişti aynı senin gibi tüm transfer döneminde lekelenme ve kanamalar yaşadı hatta test günü neredeyse kanamanın adete döndüğünü söylemişti biz dahil kendisi de dahil bebeğin tutunamadığını düşünmüştük test yaptı ve pozitifi gördü bildiğim kadarıyla da doğumda yaptı sadece şunu bilmeni isterim ki illaki kanamanın olması düşük yapıyorsun ya da tutunamıyor anlamına gelmiyor kanamalı olup da 9 ay bebeğini taşıyabilen kadınlar biliyorum hakkında ne hayırlıysa o olsun

gelelim transfer meselesini aslında yaptıkların ise yaramış gerçekten çok güzel bir yumurta sayısı elde etmişsin yumurta sayısından sonra da 3 ve 5 güne gidebilen embriyolarının olduğunu görmek harika bir şey transfer sonrası bununla karşılaşmak gerçekten üzücü ama ne olursa olsun ben bir defa daha denemeni tavsiye ederim

Yumurta takibi deneyiniz mi Dr kontrolunde

Maalesef negatif sonucu aldım az önce. Klinik ile görüştüm, ilaçları kesmemi söylediler. Yani bunun adet kanaması olduğu kesinleşti. Şimdi doktorun aramasını bekliyorum. Bundan sonra ne yapacağımızı konuşmadan sonra öğreneceğiz. Doktorum genetik testi gerekli görmediğini, genetiği normal çıkan embriyoların da tutunmayabildiğini, boşuna masraf olduğunu söyledi ama bu sefer rahim dinlendirme konusunu konuşmayı düşünüyorum çünkü bu sefer yumurta toplamada çok ağrılarım ve kanamam olmuştu. Transferde de çok iyi hissetmiyordum zaten. Bence onun da etkisi oldu. Bir de T şeklinde rahim sorunu var tabi. Zaten bu şekil rahimde tutma ihtimali daha az oluyormuş.

Şimdi çaya ve takviyelere tekrar başlamayı planlıyorum. Zaten iş seyahatlari vs derken Şubat'tan önce deneme yapamayacağız.

İstanbul veya Ankara’da değilim. Acaba oralarda fiyat daha ucuz olabilirim? Bizim buralarda hastanelerde aracılığıyla kargoyla gidiyor, Genox a gidiyor, fiyat bu sebepten değişirim bilemiyorum. Ama çok pahalı

İstanbul veya Ankara’da değilim. Acaba oralarda fiyat daha ucuz olabilirim? Bizim buralarda hastanelerde aracılığıyla kargoyla gidiyor, Genox a gidiyor, fiyat bu sebepten değişirim bilemiyorum. Ama çok pahalı
Bende yaptırdığimda Tekirdağ da idim hemşire iş yerime gelip almıştı kanı

Ikıncı tedaviniz çok güzel ilerlemiş ancak tutunma gerçekleşmemiş canınızı sıkmayın. Ben olsam tekrar denerdim bu şartlarda yumurta çıkıyorsa.

Bende bahceci de tedavi oldum, bana da herkese aynı protokol uygulanıyor geldi. Bahçeci ile memorialdeki protokol farkı neydi. Memorialde kişiye özel tedavi mi uygulanıyor. Ictiginiz cayın markası var mi? Yoksa bu otları karıştırdınız.

T rahim olduğunu bile bile mi transfer yaptılar? Tutma oranı çok düşük ve tutsa bile düşük ihtimali yüksek oluyor. Bende de aynı sorun vardı o yüzden dedim...

üzgünüm pillar, ancak 3. gün dondurma yapmama gibi seçenekleri olmaması lazım, her yer yapıyor 3. gün dondurma. embriyoların kalitesi görünüşü tutunup tutunmadığını belirlemiyor açıkçası. bence devam etmelisin, ancak başka bir yer ile devam etmen gerektiğini düşünüyorum. kanama varken transfer yapılmasına da bu forumda hiç rastlamadım. bundan sonrası için benim sana tavsiyem devam etmen, her ay yumi sayına baktırman, sayısı fazla olan ayda da başka yerde yeniden başlaman. 8 yumi çıkmışken pes etmek olmaz canım, demek ki rezervin hala iyi.

insan tabii ki üzülecek, erkeklerin bizi anlaması mümkün değil. elimizden gelen en iyisini yapmalıyız ki sonrada daha fazlaz üzülmeyelim. sana mantıklı gelmiyorsa sen içinden devam etmek istiyorsun. üzüntüyü de eziyeti de hazır olduğunu eşinin bir şekilde anlaması lazım.

ben euro 7 lirayken 2800e yaptırdım. şimdi 6 tl. 2500e yapılması lazım gibi düşünüyorum.

T rahim olduğunu bile bile mi transfer yaptılar? Tutma oranı çok düşük ve tutsa bile düşük ihtimali yüksek oluyor. Bende de aynı sorun vardı o yüzden dedim...
Canim senin doğum şeklin bellimi adı ne olacak yavrunun

hayatguzel2015 ile haftaniz aynı şimdi fark ettim
Donemdas olmuşsunuz bende @CANIM AZRAM ile donemdas olduk bizden sonra doğum sırası sizde

Maşallah 30 haftalık olmuşsun canım nasılsın
Doğum şeklini konuştunuz mu hiç Dr ile
Hazırlıklar bitti mi adı belli oldu mu kuzunun
canım plasenta aşağıda olduğu için sezaryen dendi, ama 32. hafta belli olacak. çalışabilir raporu almak için gittiğimde netleşir herhalde. hazırlıklar ocağın ilk haftası bitecek inşallah, az kaldı şükür. senin doğum ne zaman?

Canim senin doğum şeklin bellimi adı ne olacak yavrunun

hayatguzel2015 ile haftaniz aynı şimdi fark ettim
Donemdas olmuşsunuz bende @CANIM AZRAM ile donemdas olduk bizden sonra doğum sırası sizde

Canım ben epuduralsiz normal doğum istiyorum. Ama kızım hala dönmedi bakalım inşallah döner. İsmi Beren Deniz olacak.Evet dönemdaşmışız şimdi sen söyleyince fark ettim. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri. Heyecanla takip ediyorum seni

Rabbim gönlüne göre nasip etsin benim aceleci kuzu 32.haftda dönmüştü
Adıyla yaşasın çok güzel adı

O zaman sende Ocak annesimi olacaksın
Hayırlısı ile gelsin kuzu benim 39. Haftaya girdigim gün sezeryanla doğum olacak Allah'ın izniyle 3 Ocak olarak karar verdi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…