- Konu Sahibi akideciknane
- #63.561
Estf. Herşeyi sorabilirsiniz. Benim buradaki yazma amacım zaten her şeyi paylaşmak ki kimse umutsuz kalmasın. tıp dünyasının hep söylediği şey şu en büyük problem ileri kadın yaşı gerisi bir şekilde çözülür. 2 Dr. bana sadece yaşım yüzümden olmaz imkansız demişti. Hangi Dr a güveneceğiniz de çok önemli. Benim şu an ki Dr da hep diyorki bir kadının öyle yada böyle 1 yumurtası varsa çocuk şansı vardır.
Ben 2 seneden fazladır hep bu topikte umutlanabileceğim bir mesaj aradım. Ve kendime bir söz verdim benim olursa kesin yazacağım ki benim gibiler de amaannn olmaz işte örneği yok demesin. aha işte örnek 47 yaş ve hamile şimdilik her şey yolunda. Oyüzden sormak istediğiniz herşeyi çekinmeden sorun yeterki umutsuz olmayın
2. denemede oldu .Havuz yöntemiyle 2 kez opu yapıldı. ilkinde 4 yumurta toplandı 2 iyi kalite döllendi. 2. seferde 5 toplandı 2 si iyi kalite biri bozuk döllenme gerçekleşti.
İlk transferde adetin 2. günü gidemedim 3. günü gittim yumurtalarım büyümüş Dr. ilaç kullanamayız doğal siklusta deneyelim çatlama anını yakalarsak transfere geçeriz dedi. Çatlamayı yakaladık ama sonuç negatif oldu.
2. transfere ide adetin 2. gününden başlayarak estrofem crinon jel bir de proluton depot kullanımına başladım.adetimin 16. günü transfer gerçekleşti sonuç pozitif.