Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar, bir süredir burdan uzak kaldım sınavlar ve hamilelik fikri kafamdan uzaklaşmıştı üzülmemek için, ama şu an görünürde yine birşey yok yaşım 38 testlerim iyiydi bebeğim hadi aklımdaydınız burdan da selam vermiş olayım, umarım iyisindir , artık bu aylarda gayretlendim diyeyim bu aylarda kalmayı diliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Bir ay sadece kürü denedim bal tarçın kürünü, birde hevesim çabuk sönüyor ama zeytinyağında incir denemek istiyorum bu aylar ara vermeden sizlerinde bir tavsiyesi varmı

ben zeytin yağına kuru incir koyup yedim epeyi canım yararını gördüm
birde eğriçayır marka arı sütü var alabiliyorsan al eşinle onu tüketin oda iyi geliyor

Bu kürü geçen ay denedim kistim oluştu.

Yumurtanın içi boş mu dolu mu onu embriyolog söylüyor.
embriyonun gözle kalitesini belirliyorlar.5aa kalite deseler deeee genetige gitmeden icini göremiyorlar sadece pgt bunu veriyor.bizim dr erbil beyde belli kisilere pgt yapiyormuş herkese uygulamiyor ama göz var ilgi var tecrübe var.
Sende canım doğal olacak deme yapacaksan son bir kez dene genetiğe gönder veya vazgeç nasil istersen.ben olsam 3. Yoluda düşünürdüm.bu paralar boşa akmasın bence karşılığı olsun.doğal olsaydı bunca zamanda olurdu çok istedigin hayallerin varsa yolda bellidir eninde sonunda bebek gelir inş.

Merhaba canım ne kadar uzun oldu görüşmeyeli :)) bende bugün herkes iyi olunca yazayım dedim.ins istedigin zaman bebegin gelir.biraz yavas gidiyorsun hızlan artik.bak burada pek çok hamile var.benim bebekte 6 aylık 7.aydan gün alıyor.uyurken elini dudağıma uzatiyor hem gezdirip hem elini öptürüyor kereta

ne desem bilemiyorum :)) haklısın , bu arada aklımdaydın burdan yazayım dedim maşallah maşallah ömrü uzun olsun

Amin , inşallah hayırlı haberler olur. Çok artmış fiyat. Dolar Euro artınca fiyat artıyor da düşünce düşmüyor. Şimdi nifty yaptırınca olumluysa sonuç , amniyosenteze gerek kalmıyor diye biliyorum??

Coraspin kullandınmı? Gebeliğin 3. Ayından sonra hangi vitaminleri kullandın? Doktorların yaklaşımları hep farklı. Kimi vitamin d, omega3 ve multivitamin , Demir ilacı başlıyor. Kimi hiçbirşey başlamıyor

Genetiğe göndermenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben tüp bebeğe gitsem mutlaka yaptıracaktım. Zaten belli bir para ve emekveriliyor. O kadar para verince şartları zorlayıp genetiğede göndertecektim. Görüşmede bana önerilmediği halde yaşımdan dolayı genetiği istiyorum demiştim.
Tabi yine de bu benim görüşüm

Coraspirini hiç kullandırmadı canım
canım bana folik asit verdi ilk üç ay
7. haftaya kadar tüp bebek tedavinden beri kullandığım decaviti kullandım onu bıraktırdı
12. haftada vitamin içinde omega 3 var başladık folik asiti bıraktırdı o hafta
16. haftada kan hapı kullanmaya başladım

Sen neler kullanıyorsun

Çok şükür tüp bebeğe gitmedin ilk aklıma gelen bu oldu nift test geçen sene medicalpark hastanemizde 1500 tl.ydi.senin ödediğin rakami duyunca şaşırdım biraz.biz test yaptırmadık buradan arkadaşlarda aynı durumda olan içimi rahatlatmıstı.

Kızlar arısütünü nerden aldınız.polen bal arısütü karışımının ölçüsü nedir bilen var mı acaba.
ben fanus gıda diye bir siteden aldım,organik arısütü,bi tanıdığımız bu siteye bir karışım yaptırmıştı,kiloya göre değişiyormuş kullanım şekli,ben 65 kiloyum karışımı yaptıranda benim kilolarım da,400 gram balın içine 20 damla arısütü koymuşlar,bende öyle yaptım,aldığım arısütünün yarısından fazlası duruyo,ben karışımı yiyorum ama adetim bitince kalan arısütünü yarım çay kaşığı yemeye başlayacağım,başka bir sitede de arısütü kullanım şeklinde günlük yarım çay kaşığı diyordu,burda o markayı da kullanan arkadaşlar var,eğriçayır markası,inceleyebilirsin sitelerini,poleni de günde bir çay kaşığı poleni dilime koyuyorum,su ile yutuyorum ben

Ozgur 1982 çok tellekkür ederim canım.kızlar bişey daha sormak istiyorum.çakşır otu mu kökü bilemiyorum onun sallama çayını aldım.içinşzde kullanan var mı acaba.

bende sizlere bişey sormak istiyorum saraçoğlu sitesinde inciri zeytinyagında bekleterek değil farklı olarak inciri hergün suda kaynatıp için demiş, şimdi incir kürü yapıcam hangi yöntemiyle yapayım fikri olan varmı

ben saraçoğlunun sitesine yazdım,incir kürünün yapılışını sormak için,bana polikistik overiniz varsa hocamız incir kürünü önermiyor diye cevap yazdılar,nedenini sordum,şeker kistleri besliyor dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…