- 20 Temmuz 2017
- 605
- 496
- 23
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.201
ben zeytin yağına kuru incir koyup yedim epeyi canım yararını gördümMerhabalar, bir süredir burdan uzak kaldım sınavlar ve hamilelik fikri kafamdan uzaklaşmıştı üzülmemek için, ama şu an görünürde yine birşey yok yaşım 38 testlerim iyiydi bebeğim hadi aklımdaydınız burdan da selam vermiş olayım, umarım iyisindir , artık bu aylarda gayretlendim diyeyim bu aylarda kalmayı diliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Bir ay sadece kürü denedim bal tarçın kürünü, birde hevesim çabuk sönüyor ama zeytinyağında incir denemek istiyorum bu aylar ara vermeden sizlerinde bir tavsiyesi varmı
Bu kürü geçen ay denedim kistim oluştu.Merhabalar, bir süredir burdan uzak kaldım sınavlar ve hamilelik fikri kafamdan uzaklaşmıştı üzülmemek için, ama şu an görünürde yine birşey yok yaşım 38 testlerim iyiydi bebeğim hadi aklımdaydınız burdan da selam vermiş olayım, umarım iyisindir , artık bu aylarda gayretlendim diyeyim bu aylarda kalmayı diliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Bir ay sadece kürü denedim bal tarçın kürünü, birde hevesim çabuk sönüyor ama zeytinyağında incir denemek istiyorum bu aylar ara vermeden sizlerinde bir tavsiyesi varmı
Yumurtanın içi boş mu dolu mu onu embriyolog söylüyor.Kızlar günaydın size bişey danışmak istiyorum.ben 5 defa tüp bebeği aynı klinikte denedim.1 i dışında oda kürtajla sonuçlandı hep negatif aldık.orayı kafamızdan sildik.dün dr.um aradı çok iligi konuştu hep öyleydi zaten.ama ben kafamdaki sorulara cevap alamadım sanki bide size anlatayım dedim.bize hiç genetik test yapılmadı.ben dün telde sorduğumda yumurtamın az olduğunu genetiğe gidip gelirkende bi takım hasarlar oluşabileceğini bunun masraflıda olduğunu ayrıca yumurtanın kalitesini kendilerinin anlayabildiğini testler yaptıklarını söyledi.kafam karıştı.yani genetiğe gitmeden anlayabilirler mi ki.aman böyle işte kızlar.ne yapacağımızı bilemez oldu.zaten yunurta sayısıda iice azaldı.saldım çayıra misali bıraksak ta kendiliğinden olsa...olur mu ki...
Merhaba canım ne kadar uzun oldu görüşmeyeli :)) bende bugün herkes iyi olunca yazayım dedim.ins istedigin zaman bebegin gelir.biraz yavas gidiyorsun hızlan artik.bak burada pek çok hamile var.benim bebekte 6 aylık 7.aydan gün alıyor.uyurken elini dudağıma uzatiyor hem gezdirip hem elini öptürüyor keretaMerhabalar, bir süredir burdan uzak kaldım sınavlar ve hamilelik fikri kafamdan uzaklaşmıştı üzülmemek için, ama şu an görünürde yine birşey yok yaşım 38 testlerim iyiydi bebeğim hadi aklımdaydınız burdan da selam vermiş olayım, umarım iyisindir , artık bu aylarda gayretlendim diyeyim bu aylarda kalmayı diliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Bir ay sadece kürü denedim bal tarçın kürünü, birde hevesim çabuk sönüyor ama zeytinyağında incir denemek istiyorum bu aylar ara vermeden sizlerinde bir tavsiyesi varmı
ne desem bilemiyorum :)) haklısın , bu arada aklımdaydın burdan yazayım dedim maşallah maşallah ömrü uzun olsunMerhaba canım ne kadar uzun oldu görüşmeyeli :)) bende bugün herkes iyi olunca yazayım dedim.ins istedigin zaman bebegin gelir.biraz yavas gidiyorsun hızlan artik.bak burada pek çok hamile var.benim bebekte 6 aylık 7.aydan gün alıyor.uyurken elini dudağıma uzatiyor hem gezdirip hem elini öptürüyor kereta
kist yaptığını nasıl anladınız kist hakkında nasıl bilgi sahibi olurumBu kürü geçen ay denedim kistim oluştu.
Dr kontrolünde söylüyor ve tedavi sonrası 20 gün geçmiş adet olmamışsan kocaman bir kistin olmuş demektir.kist yaptığını nasıl anladınız kist hakkında nasıl bilgi sahibi olurum
Test yaptırdım.değerlerime göre dr dedikist yaptığını nasıl anladınız kist hakkında nasıl bilgi sahibi olurum
Amin , inşallah hayırlı haberler olur. Çok artmış fiyat. Dolar Euro artınca fiyat artıyor da düşünce düşmüyor. Şimdi nifty yaptırınca olumluysa sonuç , amniyosenteze gerek kalmıyor diye biliyorum??dolar ve auronun yükselmesi orayıda etkilemiş haziran ayında ben 2200 TLye yaptırmıştım
zor beklemek ama sorun yok haberi gelinci dünyanın yükü kalkıyor üstünden
canım bu sette 17-21 mi tam emin değilim kromozom ve genetik rahatsızlıklar taranıyor
rabbim korktuğumuzla sınamasın güzel haberler verelim birbirimize hep
Coraspin kullandınmı? Gebeliğin 3. Ayından sonra hangi vitaminleri kullandın? Doktorların yaklaşımları hep farklı. Kimi vitamin d, omega3 ve multivitamin , Demir ilacı başlıyor. Kimi hiçbirşey başlamıyor41 yaşındayım canım. Kan sulandırıcı hiç kullanmadım canım ben
darısı sana ve bekleyen diğer arkadaşlara olsun
sayfamızda şu an çok hamile var rabbime binlerce şükür
arkamızdan sizde gelin inşallah
Genetiğe göndermenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben tüp bebeğe gitsem mutlaka yaptıracaktım. Zaten belli bir para ve emekveriliyor. O kadar para verince şartları zorlayıp genetiğede göndertecektim. Görüşmede bana önerilmediği halde yaşımdan dolayı genetiği istiyorum demiştim.Yumurtanın içi boş mu dolu mu onu embriyolog söylüyor.
embriyonun gözle kalitesini belirliyorlar.5aa kalite deseler deeee genetige gitmeden icini göremiyorlar sadece pgt bunu veriyor.bizim dr erbil beyde belli kisilere pgt yapiyormuş herkese uygulamiyor ama göz var ilgi var tecrübe var.
Sende canım doğal olacak deme yapacaksan son bir kez dene genetiğe gönder veya vazgeç nasil istersen.ben olsam 3. Yoluda düşünürdüm.bu paralar boşa akmasın bence karşılığı olsun.doğal olsaydı bunca zamanda olurdu çok istedigin hayallerin varsa yolda bellidir eninde sonunda bebek gelir inş.
Coraspirini hiç kullandırmadı canımCoraspin kullandınmı? Gebeliğin 3. Ayından sonra hangi vitaminleri kullandın? Doktorların yaklaşımları hep farklı. Kimi vitamin d, omega3 ve multivitamin , Demir ilacı başlıyor. Kimi hiçbirşey başlamıyor
Çok şükür tüp bebeğe gitmedin ilk aklıma gelen bu olduGenetiğe göndermenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben tüp bebeğe gitsem mutlaka yaptıracaktım. Zaten belli bir para ve emekveriliyor. O kadar para verince şartları zorlayıp genetiğede göndertecektim. Görüşmede bana önerilmediği halde yaşımdan dolayı genetiği istiyorum demiştim.
Tabi yine de bu benim görüşüm
ben fanus gıda diye bir siteden aldım,organik arısütü,bi tanıdığımız bu siteye bir karışım yaptırmıştı,kiloya göre değişiyormuş kullanım şekli,ben 65 kiloyum karışımı yaptıranda benim kilolarım da,400 gram balın içine 20 damla arısütü koymuşlar,bende öyle yaptım,aldığım arısütünün yarısından fazlası duruyo,ben karışımı yiyorum ama adetim bitince kalan arısütünü yarım çay kaşığı yemeye başlayacağım,başka bir sitede de arısütü kullanım şeklinde günlük yarım çay kaşığı diyordu,burda o markayı da kullanan arkadaşlar var,eğriçayır markası,inceleyebilirsin sitelerini,poleni de günde bir çay kaşığı poleni dilime koyuyorum,su ile yutuyorum benKızlar arısütünü nerden aldınız.polen bal arısütü karışımının ölçüsü nedir bilen var mı acaba.
bende sizlere bişey sormak istiyorum saraçoğlu sitesinde inciri zeytinyagında bekleterek değil farklı olarak inciri hergün suda kaynatıp için demiş, şimdi incir kürü yapıcam hangi yöntemiyle yapayım fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?