Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hiç bahsetmedi böyle birşeyden, bende sanırım psikolojik olarak hazır değilim benim açımdan da iyi oldu. Gözümde büyüyor iğneler, ilaçlar. Sen tecrübelisin yapmam gereken neler var, eşim ve bana genetik test yapıldı, sorun yok. Bağışıklık aşısı 2. Dozu olduk, vitamin haplarım, bebe aspirini ve biesteron kullanıyorum. Rahime çizik atılmıştı. Yapmadığım, Eksik birşeyim kaldı mı:)
Bağışıklık aşısı nedir,hiç duymadım

Sağlık olsun en kısa surede tedavinde basarılar dilerim.ari sütünü tek başına saf olarak sabah aksam tüketin hemen başlayın.1 ay sonra ki adette ancak etkisi başlar.tedavi olana kadar birkac ay devam edin.egricayırda ampulu var o da cokk iyi.
Erbil bey bahceciden bir yil önce ayrıldi.herkesin arı sütü ile sonucu aynı olur mu olmaz mi umut vermek gibi olsun ins :) benim de 2 veya 3 yumurta oluyordu taaa ki arı sütüne kadar ondan sonra 5-6 yum.çiktı.2 sağlikli embriyoyu elde ettik.havuz yöntemi adi altinda 3 opuda.yasin kaç benim 41 42 de 2 3 yumiydi.ayrica bu yıl tedaviye devam eden arkadaslardan bol bol bebek haberi aldım.sans kismet bu isler biraz umutlu biraz tedbirli götürmek lazım bu isleri.polende ćok iyi geliyor.ben cicek bali polen karisimi da yemistim.

merhaba,
bana arı sütünün markasını ve kullanım şeklini söyleyebilirmisiniz,mesela sabah akşam yenecek miktar ne,
polende de aynı şekilde ne kadar yenmeli

Canım Rabbim tez zamanda senide bebeğine kavuştursun, ama sakın pes etme ben 13yıldır uğraşıyorum bu sorunla çok şükür Rabbim yaşattı bu duyguyu işallah sağlıkla devam eder, ve en kısa zamanda senin ve diğer bekleyen arkadaşların da yüzlerini güldürür

Allah razı olsun amiiiin inşallah..benim tek yumurta çıkiyor oda kalite sorunu var.

Allah razı olsun amiiiin inşallah..benim tek yumurta çıkiyor oda kalite sorunu var.
Eminim burada çok okumuşsundur ama yinede yazmadan geçemiycem canım tedaviden önce arısütü ben eğriçayır arısütü almıştım yumurta kalitesini çok güzel atrıyor tavsiye ederim Rabbim yardımcınız olsun :)

Eminim burada çok okumuşsundur ama yinede yazmadan geçemiycem canım tedaviden önce arısütü ben eğriçayır arısütü almıştım yumurta kalitesini çok güzel atrıyor tavsiye ederim Rabbim yardımcınız olsun :)

Allah razı olsun..Amiin..1 sene icinde 3 yumurta toplanildı..2 tane 3.gün transfer yapıldı ama negatif..çok üzüluyorum ne yapacağimı bilmiyorum.Sürekli dua ediyorum.Benim isim allaha kaldı.spora gidiyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum..igneler bana yaramıyor...femra kullnsm diyorum. Arı sütünü alacam birde onu deneyeyim. Zaten bir yumurta yetiyor oda kalirrli olsa keske baska ne isterimki:(

Arkadaşlar iki gündür lekelenme tarzında kanamam var doktora gittim pruluton depot yaptırdı yat dinlen kalkma dedi ama hala devam ediyor nolur dua edin işallah atlatalım bu sorunu, haftalardır bulantılar kusmalar bittim resmen üstüne bide bunu yaşayınca çokk gerginim şuan dualarınıza çokk ihtiyacım var

Arkadaşlar iki gündür lekelenme tarzında kanamam var doktora gittim pruluton depot yaptırdı yat dinlen kalkma dedi ama hala devam ediyor nolur dua edin işallah atlatalım bu sorunu, haftalardır bulantılar kusmalar bittim resmen üstüne bide bunu yaşayınca çokk gerginim şuan dualarınıza çokk ihtiyacım var
Canım benimde oldu 9-11 haftalarda lekelenme değil bildiğin kanama ve elime mandalina büyüklüğünde pıhtı düştü o an tamam bitti dedim çok şükür benimle senin kuzunuda rabbim sağlıkla sana bağışlasın

Canım inşllh bir şey olmaz Allahın izniyle.Ayetel kursi okudum. Dualarımdasın.

Inş sorun yoktur canım Allah korusun birsey olmaz inş. anneveoglusunun da olmus moralimizi bozmayalım sağlikla gelecek inş bebiş.bir de kuruyan kanama alanıdır bu belki

Inş sorun yoktur canım Allah korusun birsey olmaz inş. anneveoglusunun da olmus moralimizi bozmayalım sağlikla gelecek inş bebiş.bir de kuruyan kanama alanıdır bu belki
Allah razı olsun canım, doktor kanama alanı göremedi ama küçük bir myom oluşmuş o yapabilir belki dedi çokta emin olamadı bilmiyorum artık ne düşğneceğimi Rabbim hakkımıza hayırlısını versin inşallah

Benimde gebeliği ilk öğrendiğim dönemde az da olsa kanamam olmuştu ve kanama alanı vardı progestan başlanmıştı. En son başka bir doktora gittiğimde ilacı kesti ve gebelikte rahim büyüyor durmadan, bazen iç tabakası bu büyüyüp gerilmeden dolayı kanama yapabiliyor normal bu demişti. İnşallah öyle birşeydir, doğal bir süreçtir. Hayırlısıyla birşey olmaz inşallah

Benimde gebeliği ilk öğrendiğim dönemde az da olsa kanamam olmuştu ve kanama alanı vardı progestan başlanmıştı. En son başka bir doktora gittiğimde ilacı kesti ve gebelikte rahim büyüyor durmadan, bazen iç tabakası bu büyüyüp gerilmeden dolayı kanama yapabiliyor normal bu demişti. İnşallah öyle birşeydir, doğal bir süreçtir. Hayırlısıyla birşey olmaz inşallah
Aminn canım Allah razı olsun hepinizden

nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik

41 yaşındayım ben, bu ay başlanacaktı tüp bebek tedavisine, adeti bekliyordum. Çok mucizevi şekilde pozitifi gördüm. Ama bu ay rahim filmi çekilmişti. Belki onun olumlu etkisi olmuştur
Merhaba Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah , bize de umut oldun.

nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik
Şimdilik iyi. Ama çok iştahlıyım. hafif mide bulantılarım var ve aç kalınca artıyor. Karbonhidrat yemek istiyorum hep , yiyince de bulantımı azaltıyor. Etten nefret ediyorum. Doktor da haftada 2-3 kez et , baklagil Yemen lazım dedi. Çok halsizliğim vardı düzeldi.
Bu hafta nyfti testi yaptıracağım çok heyecanlıyım, anlatamam heyecanımı.
Senin nasıl gidiyor hamişlik, hayırlısıyla çok az kaldı :)

Merhaba Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah , bize de umut oldun.
Merhabalar.. amin , inşallah hayırlısıyla.. çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :) Allahım isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
İnsan umut etmek istiyor, olumlu örnekler duymak- görmek istiyor. Burada hamile kalanları, sağlıkla kucağına alanları görmek bana da Umut oldu hep.

Şimdilik iyi. Ama çok iştahlıyım. hafif mide bulantılarım var ve aç kalınca artıyor. Karbonhidrat yemek istiyorum hep , yiyince de bulantımı azaltıyor. Etten nefret ediyorum. Doktor da haftada 2-3 kez et , baklagil Yemen lazım dedi. Çok halsizliğim vardı düzeldi.
Bu hafta nyfti testi yaptıracağım çok heyecanlıyım, anlatamam heyecanımı.
Senin nasıl gidiyor hamişlik, hayırlısıyla çok az kaldı :)
canım muz bebişi besliyor yemeni tavsiye ederim. Mide bulantıların geçene kadar artık allah ne verdiyse ye bulanmayı tetiklemeyen ben 7-13 haftalar arası sadece kiraz ve eksiz çiğ köfte yedim çok zordu

hadi bakalım güzel haberlerini alacağız nifty testinden de inşallah
ne kadar olmuş ücreti canım
10 iş gününde dönüş yapıyorlar nerde yaptıracaksın Ben Genoksta yaptırmıştım

Ben ağırlaştım dombili bir hatun oldum artık gece uyumak çok zor
biraz iş yapsam nefes nefese kalıyorum
32. haftayı bekliyorum 4 gözle işe gelmek çok zor gelmiyor canım
park yatağını aldık bu hafta sonu kurduk çamaşırlarını yıkadım izne çıkayım ütüleyeceğim

Back