Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hiç moralini bozma hayırlısıyla kucağına alırsın. Benim ilk hamileliğimde 9. Haftada olmuştu. Çok şükür birşey olmadı

Herkese merhaba.
Ben bu konuyu hiç görmemişim. Hayret ettim. Ben de şu anda 42 yaşındayım. İki yıl oldu evleneli. Evliliğimin 3. ayında hamile kaldım. Ama 8. haftada düşük yaptım. Ben zaten evlendiğimden beri gittiğim bütün doktorlar hemen yaştan dolayı tüp bebek dediler. Ama benim eşim tüp bebek yaptırmak istemedi. Aslında bana kalırsa çocuk istemediğinden ama neyse.
Neyse aradan bir yıl geçti yeniden hamile kaldım. Ama yine kalp durması, kürtaj. İki defa malesef hamile kalıp, düşük yaşadım. Hatta ikinci gebeliğimden sonra genetik sonuçlarında kaybettiğim bebeğimde genetik bozukluk çıktı. Ben şimdi bugün bir karar aldım ve doktora gittim. Tüp bebek denemek istiyorum dedim. Ve bu sürece başladım. Eşimi de ikna ettim. En azından bir defa olsun denemek istiyorum dedim. Tamam dedi.
Allahtan hayırlısı neyse o olur.

hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize/bebeklerinize
nerde başlıyorsunuz tedaviye

Estradiol bu E2 sanırım 315.31
Fsh 5.37
Lh 2.05
Prolaktin 12
Progesteron 0.50
Kızlar benim bu değerlerimi yorumlayabilecek var mı aranızda.bugün tahlil yaptırdım ama dr.a gösteremedim.ayın 1 inde adet oldum 2 gün sürdü.sonrasında sadece peçeteye afedersiniz wc de silerken hafif leke gibi geliyor.

Merhaba canım, FSH ideal görünüyor ancak bence Estradiol yüksek FSH hormonunu bastırmış olabilir, emin olmak için AMH testi yaptır derim , doktor daha iyisini bilir elbet.

Merhaba canım, FSH ideal görünüyor ancak bence Estradiol yüksek FSH hormonunu bastırmış olabilir, emin olmak için AMH testi yaptır derim , doktor daha iyisini bilir elbet.
Çok sağol canım.dr.uma msjla gönderdim.muhtemelen kistin oluşmuş bunun dışında değerlerinde sıkıntı yok dedi.ben tüp bebekten sonra bi defa adet oldum sonra incir kürü yaptım bu 2.adetimdi.acaba diyorum bu kür mü kist yaptı.

Kist oluşmuş ise doktor ultrasonda görebilir incir kürü kist yapar mı bilmiyorum , stres ve yumurtlama ilaçları kist yapabilir diye biliyorum.

testle ilgili çok ayrıntı bilmiyorum ama fiyatı 3000 tl , onu öğrendim. Daha kan vermedim ama Hayırlı sonuçlar gelir inşallah. Kan verdikten sonra birde beklemesi var,zaman zor geçecek bakalım.
Senin tatlı telaşlar başlamış. Büyük keyif Bebişin eşyalarını hazırlamak. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kist oluşmuş ise doktor ultrasonda görebilir incir kürü kist yapar mı bilmiyorum , stres ve yumurtlama ilaçları kist yapabilir diye biliyorum.
Ins hayirli sonuclar alirsın.kist o aya mahsus herkeste rastlanabilir diye duymustum onumüzdeki ay güzel sekilde başlarsın.arkadaşimızın dedigi gibi tedavi sonrasında da olabiliyor.

dolar ve auronun yükselmesi orayıda etkilemiş haziran ayında ben 2200 TLye yaptırmıştım
zor beklemek ama sorun yok haberi gelinci dünyanın yükü kalkıyor üstünden
canım bu sette 17-21 mi tam emin değilim kromozom ve genetik rahatsızlıklar taranıyor
rabbim korktuğumuzla sınamasın güzel haberler verelim birbirimize hep

Ben de bakıyordum eskilere. Evet okudum. Çok mutluluk verici bir durum.
Sizin yaşınız kaç acaba? Gebeliğinizde kan sulandırıcı falan kullandınız mı?
41 yaşındayım canım. Kan sulandırıcı hiç kullanmadım canım ben
darısı sana ve bekleyen diğer arkadaşlara olsun
sayfamızda şu an çok hamile var rabbime binlerce şükür
arkamızdan sizde gelin inşallah

Kızlar günaydın size bişey danışmak istiyorum.ben 5 defa tüp bebeği aynı klinikte denedim.1 i dışında oda kürtajla sonuçlandı hep negatif aldık.orayı kafamızdan sildik.dün dr.um aradı çok iligi konuştu hep öyleydi zaten.ama ben kafamdaki sorulara cevap alamadım sanki bide size anlatayım dedim.bize hiç genetik test yapılmadı.ben dün telde sorduğumda yumurtamın az olduğunu genetiğe gidip gelirkende bi takım hasarlar oluşabileceğini bunun masraflıda olduğunu ayrıca yumurtanın kalitesini kendilerinin anlayabildiğini testler yaptıklarını söyledi.kafam karıştı.yani genetiğe gitmeden anlayabilirler mi ki.aman böyle işte kızlar.ne yapacağımızı bilemez oldu.zaten yunurta sayısıda iice azaldı.saldım çayıra misali bıraksak ta kendiliğinden olsa...olur mu ki...

canım embriyoların 5. günü görüyor mu

dışardan eşin ve sana genetik tesler yapıldımı

Canım ne alaka ...doktor bizim labaratuvara güvenmiyorum demiş.zaten boyle diyen yerde genetige gönderme.
Bahceci fulyada lab cok iyiydi.kendilerine güvendikleri için donduruyorlar vs.embriyonun 5. Gun attigi hucre ispanyaya gidiyor türkiyede degildi.ngs deniyor pgt de deniyor.46 kromozoma bakiliyor.embriyo 5. Gune gelirse o teste gidiyor 300 dolardi .senin denemelerin parasiz mi oluyormus acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…