- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.121
Adet ile yemeye başladım yumurtlama takibi yapıyordum test ile iki çizgiyi görünce yemeyi bıraktım canımCanım bişey sorabilir miyim.bi yazında yanılmıyorsam zeytinyağı incir kürü uyguladığını yazmıştın.acaba bunu adetin kaçıncı günü başlamalıyız sanırım 20 gün değil mi.
Tamam canım teşekkürlerAdet ile yemeye başladım yumurtlama takibi yapıyordum test ile iki çizgiyi görünce yemeyi bıraktım canım
Ayy çok mutlu oldum maşallah minigineKizlar kalp atışlarını duyduk bugun cok şükür. Ultrason 6+3 gosteriyor. 0.5 cm bebikim. Allahim korusun kollasin evlatlarimizi inşallah
Evet 2 tane daha var, dinlenme sürecindeyken olan yumurtaları da toplayalım demiştik. Aralık ayına kadar beklemedeyim.Hayırlı olsun donmuş embriyonuz vardı değil mi neden kullanmıyorsunuz
Hiç bahsetmedi böyle birşeyden, bende sanırım psikolojik olarak hazır değilim benim açımdan da iyi oldu. Gözümde büyüyor iğneler, ilaçlar. Sen tecrübelisin yapmam gereken neler var, eşim ve bana genetik test yapıldı, sorun yok. Bağışıklık aşısı 2. Dozu olduk, vitamin haplarım, bebe aspirini ve biesteron kullanıyorum. Rahime çizik atılmıştı. Yapmadığım, Eksik birşeyim kaldı mı:)Doktorum aspire etmisti bende.yumurtanın icini söndürmüştü.digerleri ile devam etmistik.ama baska dr.lar bunu yapmiyor bilmiyorum niye böyle
Yok herseyi yapiyorsun.bundan sonra opu olacaksan ari sutune devam edebilirsin.ama artık opu olmayacaģını anliyorum ona da gerek kalmıyor.yumurta sayı ve kalitesi için ari sutu iyi geliyor.ins. aralik ayinda bebeğin gelir.:)Hiç bahsetmedi böyle birşeyden, bende sanırım psikolojik olarak hazır değilim benim açımdan da iyi oldu. Gözümde büyüyor iğneler, ilaçlar. Sen tecrübelisin yapmam gereken neler var, eşim ve bana genetik test yapıldı, sorun yok. Bağışıklık aşısı 2. Dozu olduk, vitamin haplarım, bebe aspirini ve biesteron kullanıyorum. Rahime çizik atılmıştı. Yapmadığım, Eksik birşeyim kaldı mı:)
Opu olacağım ama arı sütü yumurtaya iyi geliyor ancak erken olgunlaştırıyor sanırım. O yüzden kullanmayı bıraktım.Yok herseyi yapiyorsun.bundan sonra opu olacaksan ari sutune devam edebilirsin.ama artık opu olmayacaģını anliyorum ona da gerek kalmıyor.yumurta sayı ve kalitesi için ari sutu iyi geliyor.ins. aralik ayinda bebeğin gelir.:)
Kaliteli yumurta veya tedavinde bir iyilik hali bekliyorsan bu arı sütü ile mümkün.tedavine başladigında 5. Gün kontrolunde ben olsam o zaman bırakirdim.fakat yumurtan ondan da önce catliyorsa sebebi de malum ari sutudur o zaman olmaz tabiOpu olacağım ama arı sütü yumurtaya iyi geliyor ancak erken olgunlaştırıyor sanırım. O yüzden kullanmayı bıraktım.
Seninle bu anlamda durumumuz aynı. Yumurtada sorun yok. Bir tanesi öne çıktı. Diğerleri için ilaç yardımı olsun diye üç gün bekledik. Doktor bir yumurtayı aldı. Onu kaybetmeyelim diğerlerini beklemeyelim artık dedi. Bu şekilde ilk transferim yapıldı. Sonuç maalesef ki tutmadıYumurtalarda sorun yok ama bir yumurta diğerlerine göre çok büyümüş. Doktor diğer yumurtaları ilaçlarla ona yetiştiremem dedi. Sanırım arı sütü ve polenin etkisi:)bu ayı pas geçiyoruz.( bu benim düşüncem sadece)
canım son durumun nedir opu oldumuOpu olacağım ama arı sütü yumurtaya iyi geliyor ancak erken olgunlaştırıyor sanırım. O yüzden kullanmayı bıraktım.
Çok haklısın dikkat etmek lazım ama sen çok almamışsın sanki
Canım senin dr da üzgünum ama pes diyorum.benim tedavimde erbil bey önden giden yumurtanın iyi olmayacağını yani başarısız olunacağını çünkü gereksiz yere buyüdüğünü, bir de arkadaki yumurtalara engel olacağını söyleyerek onu aspire etti.icini söndürdü tedavi oldum olumlu yani genetiğe gönderecek yum. Elde etti.Seninle bu anlamda durumumuz aynı. Yumurtada sorun yok. Bir tanesi öne çıktı. Diğerleri için ilaç yardımı olsun diye üç gün bekledik. Doktor bir yumurtayı aldı. Onu kaybetmeyelim diğerlerini beklemeyelim artık dedi. Bu şekilde ilk transferim yapıldı. Sonuç maalesef ki tutmadı
Genetikten sonuç olumlu geldi o kadar basarili gecti.
gözün aydın canım inşallah transferinde başarılı geçer ve sonu pozitif olur
eski günlerden bahsediyordum bebegim var canım.senin hamilelik nasıl gidiyor
Teşekkür ederim canım umut bebek hiç durmasın gelsin o zaman.profil resmi ve notundan ve sayfada ki pek cok hamile sebebiyle seni hamile saniyordum.kusura bakmahmmmm kusura bakma canım sadece son sayfaları okudum yeni transfer olacaksın sandım Allah bağışlasın bebeğini ben hamile değilimki
Teşekkür ederim canım umut bebek hiç durmasın gelsin o zaman.profil resmi ve notundan ve sayfada ki pek cok hamile sebebiyle seni hamile saniyordum.kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?