Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım çok güzel bir sayı 3 tane embriyonun pgtye gitmesi sağlıkla dönerler inşallah dualarım seninle ve tüm bu yolda uğraşan arkadaşlar ile sonucu yaz oldumu ne kadar sürede dönüş oluyor

şeker sınırdan yüksek çıktı dr yaş faktörünüde düşünerek biraz kılı kırk yarıyor ikinci yüklemede sorun çıkmadı şükür şimdi biraz dikkat etmem gerek
Canım çok sevindim ikinciyükkemenin iyi çıkmasına. Tabiki veririm haber 20 iş günü dediler yani kasımın ilk haftası gelecek sonuç sanıyorum en azından ben öyle saydım inşallah herkesin tez zamanda gönlünün muradı olsun.

F Foxi nasılsın canım dr gittin mi keseyi görmeye

Sare asmin Sare asmin , E elevasyon , C Cekirdek32 , Avalon80 Avalon80 , hayatguzel2015 hayatguzel2015 @CANIM AZRAM hamişler nasılsınız

İyiyim canım teşekkür ederim. çok sevindim şeker ölçümlerinin yüksek çıkmamasına. Ben de annemden şeker ölçüm cihazı almıştım, aç tok ölçüyorum arada. Annem teyzem şeker hastası insülin kullanıyorlar. Babam düşük şekerli ona çekmişim Allahtan. Sabah aç 70 lerde, yemeklerden iki saat sonra 90 larda çıkıyor. Perşembe dr kontrolüm var, özledim kızımı :emir_bebek::KK200:

İyiyim canım teşekkür ederim. çok sevindim şeker ölçümlerinin yüksek çıkmamasına. Ben de annemden şeker ölçüm cihazı almıştım, aç tok ölçüyorum arada. Annem teyzem şeker hastası insülin kullanıyorlar. Babam düşük şekerli ona çekmişim Allahtan. Sabah aç 70 lerde, yemeklerden iki saat sonra 90 larda çıkıyor. Perşembe dr kontrolüm var, özledim kızımı :emir_bebek::KK200:
o zaman sıkıntı yaşamazsın allahın izniyle sonuçlarn iyi çünkü
güzel haberler ile gel inşallah

Hamiş arkadaşlar sağlıkla, hayırla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..Ne olur dualarınızda banada yer verin. Hamilerlerin duası kabul oluyor.Adım pınar..Banada rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin..3 senedir uğrasıyorum olmuyor..
Canım Rabbim tez zamanda senide bebeğine kavuştursun, ama sakın pes etme ben 13yıldır uğraşıyorum bu sorunla çok şükür Rabbim yaşattı bu duyguyu işallah sağlıkla devam eder, ve en kısa zamanda senin ve diğer bekleyen arkadaşların da yüzlerini güldürür

canım çok güzel bir sayı 3 tane embriyonun pgtye gitmesi sağlıkla dönerler inşallah dualarım seninle ve tüm bu yolda uğraşan arkadaşlar ile sonucu yaz oldumu ne kadar sürede dönüş oluyor

şeker sınırdan yüksek çıktı dr yaş faktörünüde düşünerek biraz kılı kırk yarıyor ikinci yüklemede sorun çıkmadı şükür şimdi biraz dikkat etmem gerek
Çok sevindim, hayırlı güzel bir haber oldu. Yaş olunca doktorlarda daha hassas davranıyor. Bende kilo problemi var, yüksek kiloyla başladım gebeliğe . Dikkat etmem gerekiyor ama iştahlıyım biraz.

Çok sevindim, hayırlı güzel bir haber oldu. Yaş olunca doktorlarda daha hassas davranıyor. Bende kilo problemi var, yüksek kiloyla başladım gebeliğe . Dikkat etmem gerekiyor ama iştahlıyım biraz.
bende yüksek başlardım gebelige ve inan çok zor oluyor 9-10 kg aldım bende
aman dikkat et arkadaşım

emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah sağlıklı yumurtaların olur
Yumurtalarda sorun yok ama bir yumurta diğerlerine göre çok büyümüş. Doktor diğer yumurtaları ilaçlarla ona yetiştiremem dedi. Sanırım arı sütü ve polenin etkisi:)bu ayı pas geçiyoruz.( bu benim düşüncem sadece)

Yumurtalarda sorun yok ama bir yumurta diğerlerine göre çok büyümüş. Doktor diğer yumurtaları ilaçlarla ona yetiştiremem dedi. Sanırım arı sütü ve polenin etkisi:)bu ayı pas geçiyoruz.( bu benim düşüncem sadece)
Doktorum aspire etmisti bende.yumurtanın icini söndürmüştü.digerleri ile devam etmistik.ama baska dr.lar bunu yapmiyor bilmiyorum niye böyle

Hayırlı olsun donmuş embriyonuz vardı değil mi neden kullanmıyorsunuz

bende yüksek başlardım gebelige ve inan çok zor oluyor 9-10 kg aldım bende
aman dikkat et arkadaşım
Canım bişey sorabilir miyim.bi yazında yanılmıyorsam zeytinyağı incir kürü uyguladığını yazmıştın.acaba bunu adetin kaçıncı günü başlamalıyız sanırım 20 gün değil mi.

Back