- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.101
Canım çok sevindim ikinciyükkemenin iyi çıkmasına. Tabiki veririm haber 20 iş günü dediler yani kasımın ilk haftası gelecek sonuç sanıyorum en azından ben öyle saydım inşallah herkesin tez zamanda gönlünün muradı olsun.canım çok güzel bir sayı 3 tane embriyonun pgtye gitmesi sağlıkla dönerler inşallah dualarım seninle ve tüm bu yolda uğraşan arkadaşlar ile sonucu yaz oldumu ne kadar sürede dönüş oluyor
şeker sınırdan yüksek çıktı dr yaş faktörünüde düşünerek biraz kılı kırk yarıyor ikinci yüklemede sorun çıkmadı şükür şimdi biraz dikkat etmem gerek
Henuz gidemedim.F Foxi nasılsın canım dr gittin mi keseyi görmeye
Sare asmin , E elevasyon , C Cekirdek32 , Avalon80 , hayatguzel2015 @CANIM AZRAM hamişler nasılsınız
F Foxi nasılsın canım dr gittin mi keseyi görmeye
Sare asmin , E elevasyon , C Cekirdek32 , Avalon80 , hayatguzel2015 @CANIM AZRAM hamişler nasılsınız
o zaman sıkıntı yaşamazsın allahın izniyle sonuçlarn iyi çünküİyiyim canım teşekkür ederim. çok sevindim şeker ölçümlerinin yüksek çıkmamasına. Ben de annemden şeker ölçüm cihazı almıştım, aç tok ölçüyorum arada. Annem teyzem şeker hastası insülin kullanıyorlar. Babam düşük şekerli ona çekmişim Allahtan. Sabah aç 70 lerde, yemeklerden iki saat sonra 90 larda çıkıyor. Perşembe dr kontrolüm var, özledim kızımı
Korkma allahın izniyle güzel haberlerini alacağız arkadaşımHenuz gidemedim.randevumu bu cumaya verdiler. Hem cok heyecanlıyım hem cok korkuyorum
Saol canım iyi olmaya çalışıyorum bulantılarla başım dertte ama çok şükür bebeğimde sıkıntı yok şimdilik ama hiç beslenemiyorum herşeyden tiksiniyorum işallah bian önce atlatırım bu süreci, siz nasılsınız minnoş iyimiF Foxi nasılsın canım dr gittin mi keseyi görmeye
Canım Rabbim tez zamanda senide bebeğine kavuştursun, ama sakın pes etme ben 13yıldır uğraşıyorum bu sorunla çok şükür Rabbim yaşattı bu duyguyu işallah sağlıkla devam eder, ve en kısa zamanda senin ve diğer bekleyen arkadaşların da yüzlerini güldürürHamiş arkadaşlar sağlıkla, hayırla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..Ne olur dualarınızda banada yer verin. Hamilerlerin duası kabul oluyor.Adım pınar..Banada rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin..3 senedir uğrasıyorum olmuyor..
Çok sevindim, hayırlı güzel bir haber oldu. Yaş olunca doktorlarda daha hassas davranıyor. Bende kilo problemi var, yüksek kiloyla başladım gebeliğe . Dikkat etmem gerekiyor ama iştahlıyım biraz.canım çok güzel bir sayı 3 tane embriyonun pgtye gitmesi sağlıkla dönerler inşallah dualarım seninle ve tüm bu yolda uğraşan arkadaşlar ile sonucu yaz oldumu ne kadar sürede dönüş oluyor
şeker sınırdan yüksek çıktı dr yaş faktörünüde düşünerek biraz kılı kırk yarıyor ikinci yüklemede sorun çıkmadı şükür şimdi biraz dikkat etmem gerek
Ben her kontrole giderken heyecan ve korku yoğun yaşıyorum. Çıkınca da ‘oh diyorum , ‘ bir daha ki muayeneye kadar rahatım :) hayırlı haberler olur inşallahHenuz gidemedim.randevumu bu cumaya verdiler. Hem cok heyecanlıyım hem cok korkuyorum
Ben iyiyim şimdilik çok şükür. sabah ve aç olunca hafif bulantım oluyor. Ama bu iştahımı çok etkilemiyor :)F Foxi nasılsın canım dr gittin mi keseyi görmeye
bende yüksek başlardım gebelige ve inan çok zor oluyor 9-10 kg aldım bendeÇok sevindim, hayırlı güzel bir haber oldu. Yaş olunca doktorlarda daha hassas davranıyor. Bende kilo problemi var, yüksek kiloyla başladım gebeliğe . Dikkat etmem gerekiyor ama iştahlıyım biraz.
Ben de oh diyebilirim inşallah . resmen cuma gelmesin diyorumBen her kontrole giderken heyecan ve korku yoğun yaşıyorum. Çıkınca da ‘oh diyorum , ‘ bir daha ki muayeneye kadar rahatım :) hayırlı haberler olur inşallah
Yumurtalarda sorun yok ama bir yumurta diğerlerine göre çok büyümüş. Doktor diğer yumurtaları ilaçlarla ona yetiştiremem dedi. Sanırım arı sütü ve polenin etkisi:)bu ayı pas geçiyoruz.( bu benim düşüncem sadece)emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah sağlıklı yumurtaların olur
Çok haklısın dikkat etmek lazım ama sen çok almamışsın sankibende yüksek başlardım gebelige ve inan çok zor oluyor 9-10 kg aldım bende
aman dikkat et arkadaşım
Hayırlısıyla güzel haberler alırsınız inşallah. ‘Oh ‘ dersiniz inşallah:) aslında herşey de olacağına varıyor sonuçta, Allah büyükBen de oh diyebilirim inşallah . resmen cuma gelmesin diyorum
Doktorum aspire etmisti bende.yumurtanın icini söndürmüştü.digerleri ile devam etmistik.ama baska dr.lar bunu yapmiyor bilmiyorum niye böyleYumurtalarda sorun yok ama bir yumurta diğerlerine göre çok büyümüş. Doktor diğer yumurtaları ilaçlarla ona yetiştiremem dedi. Sanırım arı sütü ve polenin etkisi:)bu ayı pas geçiyoruz.( bu benim düşüncem sadece)
Hayırlı olsun donmuş embriyonuz vardı değil mi neden kullanmıyorsunuzYumurtalarda sorun yok ama bir yumurta diğerlerine göre çok büyümüş. Doktor diğer yumurtaları ilaçlarla ona yetiştiremem dedi. Sanırım arı sütü ve polenin etkisi:)bu ayı pas geçiyoruz.( bu benim düşüncem sadece)
Canım bişey sorabilir miyim.bi yazında yanılmıyorsam zeytinyağı incir kürü uyguladığını yazmıştın.acaba bunu adetin kaçıncı günü başlamalıyız sanırım 20 gün değil mi.bende yüksek başlardım gebelige ve inan çok zor oluyor 9-10 kg aldım bende
aman dikkat et arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?