Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bugun transferin 16. Gunu yine kan verdim. Degerim ikiye katlamis cok sukur.
Ilk randevunuzu ne zamana verdiler bana 2 hafta sonra dediler. Daha cok var kese bakmayacaklar galiba direk kalp atisina cagirdilar sanırım
İnşallah kalp atışını da duyarsın foxi

Bugun transferin 16. Gunu yine kan verdim. Degerim ikiye katlamis cok sukur.
Ilk randevunuzu ne zamana verdiler bana 2 hafta sonra dediler. Daha cok var kese bakmayacaklar galiba direk kalp atisina cagirdilar sanırım

canım maşallah hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah evet direk kalp atışını göreceksiniz belkide duyacaksınız allahın izniyle

Merhabalar bende egricayirin ampul seklinde olandan aldım bunu tup bebek tedavisine başladığım ay mi yoksa öncesinden mi başlamak gerek bilgisi olan var mı?

canım ben tedavi olacağı ay kullandım ama haberim olaydı önnceden kullanırdım daha etkili oluyormuş

canım ben tedavi olacağı ay kullandım ama haberim olaydı önnceden kullanırdım daha etkili oluyormuş

Teşekkür ederim bilgiler için.ne kadar süre once bir bilginiz var mi?elimde bir kutu var ben tedavinin başlayacagi ayda kullanayim diye bekliyordum ama siz böyle deyince bende mi kullanmaya baslasam. kutu kutu alınmıyor fiyati malum

Teşekkür ederim bilgiler için.ne kadar süre once bir bilginiz var mi?elimde bir kutu var ben tedavinin başlayacagi ayda kullanayim diye bekliyordum ama siz böyle deyince bende mi kullanmaya baslasam. kutu kutu alınmıyor fiyati malum

haklısın fiyatı cok pahallı ama iki ay kullan derim ben arkadaşım

merhaba arkadaşım sende bir tedavi varmı gündemde
Bende dün opu oldum. Şişli memorial de bakalım sabah aramışlar duymadım bekliyorum dört gözle.Senin de bebiş iyidir inşallah. Ben geçen ayda denedim bir folikül o da boş çıkmıştı bu ay iyi çok şükür inşallah devamı gelir

Bende dün opu oldum. Şişli memorial de bakalım sabah aramışlar duymadım bekliyorum dört gözle.Senin de bebiş iyidir inşallah. Ben geçen ayda denedim bir folikül o da boş çıkmıştı bu ay iyi çok şükür inşallah devamı gelir
hadi güzel haberler alırsın inşallah kaç yumurta toplandı canım
bende iyiyim ne olsun büyüyoruz oğluşla
tüm kalbimle size dua ediyorum hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah

Merhabalar bende egricayirin ampul seklinde olandan aldım bunu tup bebek tedavisine başladığım ay mi yoksa öncesinden mi başlamak gerek bilgisi olan var mı?
Canım öncesinden başla kullanmaya iğnelere başlayınca doktoruna söyle kullandığını bazen yumurtaları çok hızlı geliştiriyor bu sıkıntı yaratabilir, ben iğnelere başlayınca direk bırakmıştım arısütünü ama sonuna kadar kullanan arkadaşlarda oldu işallah güzel sonuçlar alırsın

Havuç kürü yaramadı demişsiniz ama ben etkisini gördüm. Hersabah 1 büyük bardak havuç suyu yumurta üzerinde etkili oldu. Biestron unda olumlu etkisi oldu.
Merhaba, ben incir havuç kürü yaptım. Adet olunca doktora gittim. Yine yumurta az. Yani doktor çok yumurta falan demedi. Ona istinaden söyledim. Bir de benim sigarayla başım dertte :) etkilemiştir diyorum. Yine de daha çok yumurta bekliyordum. Bünye meselesi sanırım

Canım biz evlat edinme başvurusunda da bulunmuştuk, hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbuldaysan sıra 4 ayda geldi inanır mısın? Erkek bebek hızlı geliyor. Bunu neden söylüyorum, kararınızı tam verin ki bu işin geri dönüşü olmaz, öyle sıralar uzun sürüyor ben de hazırlık yaparım eşim kafasını toplar olmuyor. Ne yazık ki hamile olduğum için süreç donduruldu. Çok istersin olmaz, sonra istemediğin ihtiyacın olmadığı kafandan attığın zaman bir değil iki olur... Allah yolunu açık etsin
Önce koruyucu aile olmak istiyorum inşallah rabbim evlattanda öte hayırlı insan çıkartsında

Back