- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.081
Merhabalar, sağol sorduğun için:) İşlerim çok yoğun ve ben çok yorgun oluyorum diye giremedim siteye.. hatta bir süre rapor alıp dinlensem mi diye düşünüyorum. dün gittim kontrole , Allah’a şükür kalp sesini tekrardan duyduk. İki hafta sonrada kontrol ve nifty testi... inşallah testlerde iyi çıkarsa rahatlarım biraz diye düşünüyorum. Sen de yaptırmışmıydın bu testi ?
Cok sevindim ne guzel duygular bunlar Allah herkese nasip etsin sana da rahat hamilelik ve dogum nasip etsin iyi arkadaşım benimMerhabalar, sağol sorduğun için:) İşlerim çok yoğun ve ben çok yorgun oluyorum diye giremedim siteye.. hatta bir süre rapor alıp dinlensem mi diye düşünüyorum. dün gittim kontrole , Allah’a şükür kalp sesini tekrardan duyduk. İki hafta sonrada kontrol ve nifty testi... inşallah testlerde iyi çıkarsa rahatlarım biraz diye düşünüyorum. Sen de yaptırmışmıydın bu testi ?
Merhabalar, sağol sorduğun için:) İşlerim çok yoğun ve ben çok yorgun oluyorum diye giremedim siteye.. hatta bir süre rapor alıp dinlensem mi diye düşünüyorum. dün gittim kontrole , Allah’a şükür kalp sesini tekrardan duyduk. İki hafta sonrada kontrol ve nifty testi... inşallah testlerde iyi çıkarsa rahatlarım biraz diye düşünüyorum. Sen de yaptırmışmıydın bu testi ?
Çok teşekkür ederim arkadaşım, Allah herkese nasip etsin inşallah.. bu güzel dilekleriniz desteğiniz bana güç veriyor, iyiki varsınız :)Cok sevindim ne guzel duygular bunlar Allah herkese nasip etsin sana da rahat hamilelik ve dogum nasip etsin iyi arkadaşım benim
İnşallah Allah nasip eder hayırlısıyla ve sağlıkla mucizelerimizi kucağımıza almayı.. 8 hafta dolmak üzere.. hamiş cetveli yapmaya korkuyorum niyeyse ( biraz saçma bişey, geçen sefer yaptıktan kısa süre sonra kürtaj oldum, sonra o cetveli görmek ve kaldırmak çok üzdü beni)canım ne güzel haberler bunlar rapor al dinlen kendini bu en özel zamanların kimse hamilesin diye birşeyde diyemez
kaç haftalık oldunuz mucizenle maşalllah maşallah ben sana dedim benim gibi mucize bebişler bunlar güçlü bebeler bunlar allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız kuzuları artık hamiş cetveli yapsana sende
Ben 13. haftada yaptırdım ikili testi yaptırmadan direk niftyi iyiki onu yşaptırmışım ikili test riskli gelse canım sıkılırdı nifty testi sonucu gelene kadar
bende bir kez cetveli kaldırmak zorunda kaldım seni çok iyi anlıyorum ben nifty sonucu gelince yapmıştım cetveli haklısınİnşallah Allah nasip eder hayırlısıyla ve sağlıkla mucizelerimizi kucağımıza almayı.. 8 hafta dolmak üzere.. hamiş cetveli yapmaya korkuyorum niyeyse ( biraz saçma bişey, geçen sefer yaptıktan kısa süre sonra kürtaj oldum, sonra o cetveli görmek ve kaldırmak çok üzdü beni)
Acaba erkenmi 10. Haftada yaptırmak , bende mi biraz daha geç yaptırsam, acelemi ettiriyorum doktora ? (O söylemeden ben sordum ne zaman test diye) Acaba bu testi yaptıran diğer arkadaşlar hangi haftalarda yaptırdınız?
Ben 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olur 2013
Hayırlısı , sonuç iyi çıkar inşallah. Bildiğim kadarıyla gebelikte şeker çıksa da , Doğumdan sonra düzeliyor. İnşallah 2. Yüklemede sonuç olumlu olur.bende bir kez cetveli kaldırmak zorunda kaldım seni çok iyi anlıyorum ben nifty sonucu gelince yapmıştım cetveli haklısın
11. hafta ile yapılmaya başlanıyor diye biliyorum.
Bende de gebelik şekeri çıktı ikinci yükleme yapılacak
Canım merhaba 6 tane toplandı bugün 5. Günleri hepsi döllenmiş ama 3 tanesi pgt ye uygun çıktı. Çok şükür rabbime bu aşamaya gelebildim. İnşallah pgt sonucumuzda iyi gelir. Tüm hamilelerde dua bekliyorum. Rabbim kimseyi evlat özlemi ve acısıyla sınamasın. Senin de şekerin çıkmış. İnşallah doğumdan sonra geçer.hadi güzel haberler alırsın inşallah kaç yumurta toplandı canım
bende iyiyim ne olsun büyüyoruz oğluşla
tüm kalbimle size dua ediyorum hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah
Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Bu tedavide yüzün gülsün inşallahCanım merhaba 6 tane toplandı bugün 5. Günleri hepsi döllenmiş ama 3 tanesi pgt ye uygun çıktı. Çok şükür rabbime bu aşamaya gelebildim. İnşallah pgt sonucumuzda iyi gelir. Tüm hamilelerde dua bekliyorum. Rabbim kimseyi evlat özlemi ve acısıyla sınamasın. Senin de şekerin çıkmış. İnşallah doğumdan sonra geçer.
Amin çok teşekkür ederim.Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Bu tedavide yüzün gülsün inşallah
tebrikler benimde doktorum bulent bey. yarin kantestini yapicam ins. allah gonlumuze gore verir.Arkadaslar merhaba 44 yasindayim dr um bulent baysal sadece 1 yumurtam olustu orta kalite dendi 3.gun embriyosu olarak 6 haziranda transfer oldum şu anda 6 haftalik hamileyim önce allaha sonra doktorunuza güvenin gercekten süper bi hoca gereksiz hiç bir işlem yaptirmadi herkese tavsiye ederim insallah hepimiz sonuna kadar gidebiliriz bu arada bir oglum var oda tüp bebek bir de düşügum var derin endometriozis hastasiyim
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallahtebrikler benimde doktorum bulent bey. yarin kantestini yapicam ins. allah gonlumuze gore verir.
isteyen herkesi ins. cok tesekkur ederim..Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bebisine ins sende kavusacaksın.cok sevindim senin adina tedavin güzel geçmiş.Canım merhaba 6 tane toplandı bugün 5. Günleri hepsi döllenmiş ama 3 tanesi pgt ye uygun çıktı. Çok şükür rabbime bu aşamaya gelebildim. İnşallah pgt sonucumuzda iyi gelir. Tüm hamilelerde dua bekliyorum. Rabbim kimseyi evlat özlemi ve acısıyla sınamasın. Senin de şekerin çıkmış. İnşallah doğumdan sonra geçer.
Maalesef bende sigara içenlerdenim. Yarın doktor kontrolüm var. Bu ay opu yapılacak. Ek olarak formdaki yorumlara istineden bu ay arı sütü kullandım. Etkisini yarın öğrenmiş olacağım.Merhaba, ben incir havuç kürü yaptım. Adet olunca doktora gittim. Yine yumurta az. Yani doktor çok yumurta falan demedi. Ona istinaden söyledim. Bir de benim sigarayla başım dertte :) etkilemiştir diyorum. Yine de daha çok yumurta bekliyordum. Bünye meselesi sanırım
canım çok güzel bir sayı 3 tane embriyonun pgtye gitmesi sağlıkla dönerler inşallah dualarım seninle ve tüm bu yolda uğraşan arkadaşlar ile sonucu yaz oldumu ne kadar sürede dönüş oluyorCanım merhaba 6 tane toplandı bugün 5. Günleri hepsi döllenmiş ama 3 tanesi pgt ye uygun çıktı. Çok şükür rabbime bu aşamaya gelebildim. İnşallah pgt sonucumuzda iyi gelir. Tüm hamilelerde dua bekliyorum. Rabbim kimseyi evlat özlemi ve acısıyla sınamasın. Senin de şekerin çıkmış. İnşallah doğumdan sonra geçer.
inşallah güzel haberler almışsındır arkadaşımisteyen herkesi ins. cok tesekkur ederim..
emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah sağlıklı yumurtaların olurMaalesef bende sigara içenlerdenim. Yarın doktor kontrolüm var. Bu ay opu yapılacak. Ek olarak formdaki yorumlara istineden bu ay arı sütü kullandım. Etkisini yarın öğrenmiş olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?