Merhaba arkadaşlar herkese günaydın; Bayadır forma girmiyordu.. anneveoğlusu kusura bakma beni merak etmişsin cevap veremedim, belki iyi bir haber alırım da öyle yazayım diyordum maalesef ki olmadı ve yine olmadı. Buraya iyi haberler yazmayı çook istiyordum ama olmadı, yazamadım ve artık benim için de bu yolculuk bitti. Bazen böyle yazan olduğunda hep derdim keşke devam etse, inşallah bu kez olur diye dua ederdim. Demek ki bitti demek zor da olsa söylemesi banada düştü. Gerçekten o kadar zaman çabalamak belki bu kez olur deyip şöyle bir baktığında onca operasyon, onca tedavi, onca ilaç ........ elde kocaaaa bir hiç bu mu diyorsun. Keşke sonu iyi olsaydı benim uğraşım iki katı olsun önemli değil. Ama maalesef olmadı. Gerçi ben hiç bir zaman çok istediğim bir şeyi elde edemedim ama buna da şükür, Rabbime hamdu senalar olsun bana bunu layık gördü. İnşallah bu sayfada olumsuzluk yaşayan artık olmaz, bundan sonra herkes mutlu haberler verir, Allahım herkesin yüzünü güldürsün. Hep iyi haberler alalım. Mutluluktan ağlayalım, bu yolda emek harcayan, çabalayan, uğraş veren herkesin emekleri boşa çıkmasın Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Rabbim banada ferahlık versin inşallah. Dualarınızda beni unutmayın.