Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet canım çok şükür duyduk kalp atışını, bulantılardan tlf elime alamıyorum şimdi gördüm mesajını :)
Çok sevindim gözün aydın benim 13. Haftaya kadar mide bulantısı oldu zor bir süreç Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hanımlar egricayir markasının polen bal karışımını önermiştiniz, ampül şeklindeki pahalı geldi. Macun şeklinde karışımlar var onlarda olur değil mi?

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın; Bayadır forma girmiyordu.. anneveoğlusu kusura bakma beni merak etmişsin cevap veremedim, belki iyi bir haber alırım da öyle yazayım diyordum maalesef ki olmadı ve yine olmadı. Buraya iyi haberler yazmayı çook istiyordum ama olmadı, yazamadım ve artık benim için de bu yolculuk bitti. Bazen böyle yazan olduğunda hep derdim keşke devam etse, inşallah bu kez olur diye dua ederdim. Demek ki bitti demek zor da olsa söylemesi banada düştü. Gerçekten o kadar zaman çabalamak belki bu kez olur deyip şöyle bir baktığında onca operasyon, onca tedavi, onca ilaç ........ elde kocaaaa bir hiç bu mu diyorsun. Keşke sonu iyi olsaydı benim uğraşım iki katı olsun önemli değil. Ama maalesef olmadı. Gerçi ben hiç bir zaman çok istediğim bir şeyi elde edemedim ama buna da şükür, Rabbime hamdu senalar olsun bana bunu layık gördü. İnşallah bu sayfada olumsuzluk yaşayan artık olmaz, bundan sonra herkes mutlu haberler verir, Allahım herkesin yüzünü güldürsün. Hep iyi haberler alalım. Mutluluktan ağlayalım, bu yolda emek harcayan, çabalayan, uğraş veren herkesin emekleri boşa çıkmasın Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Rabbim banada ferahlık versin inşallah. Dualarınızda beni unutmayın.

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın; Bayadır forma girmiyordu.. anneveoğlusu kusura bakma beni merak etmişsin cevap veremedim, belki iyi bir haber alırım da öyle yazayım diyordum maalesef ki olmadı ve yine olmadı. Buraya iyi haberler yazmayı çook istiyordum ama olmadı, yazamadım ve artık benim için de bu yolculuk bitti. Bazen böyle yazan olduğunda hep derdim keşke devam etse, inşallah bu kez olur diye dua ederdim. Demek ki bitti demek zor da olsa söylemesi banada düştü. Gerçekten o kadar zaman çabalamak belki bu kez olur deyip şöyle bir baktığında onca operasyon, onca tedavi, onca ilaç ........ elde kocaaaa bir hiç bu mu diyorsun. Keşke sonu iyi olsaydı benim uğraşım iki katı olsun önemli değil. Ama maalesef olmadı. Gerçi ben hiç bir zaman çok istediğim bir şeyi elde edemedim ama buna da şükür, Rabbime hamdu senalar olsun bana bunu layık gördü. İnşallah bu sayfada olumsuzluk yaşayan artık olmaz, bundan sonra herkes mutlu haberler verir, Allahım herkesin yüzünü güldürsün. Hep iyi haberler alalım. Mutluluktan ağlayalım, bu yolda emek harcayan, çabalayan, uğraş veren herkesin emekleri boşa çıkmasın Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Rabbim banada ferahlık versin inşallah. Dualarınızda beni unutmayın.
En iyi kararı vermissin bu şans işi belki gecmiste yasadığimiz bir aci yerine bebegimiz geldi cani gönülden senin icin en iyisini dilerim.defalarca deneyip borç içerisinde kalmayı mantıkli bulmuyorum.emek verdin ins bundan sonrada çok mutlu olacaksın hayat devam ediyor.bende merak ediyordum seni ne yaptın diye.

Merhaba eskiler yeniler tüm grup
Bende arada giriyorum bi yazayım dedim
Şu ara bi deneme isteği geldi bize dr gittik amg 0.01 tırt yani dr boşa para harcamayın dedi 3 yumurta var ama sağlıklı olma ihtimali yok dr güvendiğim için bıraktım ama Allah'tan istemeyi bırakamıyoz o ayrı
Hayırlısı bi 3 ay kendine bak deneyelim diyo kociş bende evlatlık istiyorum o kadar kan bağı önemli değil yeterki sevgime ihtiyacı olan çocuk varki ;çocuk olsa bile isterdim kocam yeni yeni yanaşıyor

Keşke sizin kadar yumurta çıkarabilseydim, o zaman iyisini bulana kadar denerdim ama yumurta rezervim bitik ne yazık ki. O yüzden iyi yumurta bulma ihtimalim çok düşük. Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız.
fazla girmiyorum ama girince kaldigin yerden yazılanları okuyorum arkadaşım adet oluyorsan rezerve takılma sadece düzenli spor vitamin vs devam et tedaviyi bırakma ben ilaçsız adet olsam bırakmazdım tedavimi

E ebra34 canım çok zor süreçten geçtin çok uğraştın haklısın senin için ve tüm bu yolda emek veren isteyen arkadaşlara dua edeceğim

Son düzenleme:
Şu ara bi deneme isteği geldi bize dr gittik amg 0.01 tırt yani dr boşa para harcamayın dedi 3 yumurta var ama sağlıklı olma ihtimali yok dr güvendiğim için bıraktım ama Allah'tan istemeyi bırakamıyoz o ayrı
Hayırlısı bi 3 ay kendine bak deneyelim diyo kociş bende evlatlık istiyorum o kadar kan bağı önemli değil yeterki sevgime ihtiyacı olan çocuk varki ;çocuk olsa bile isterdim kocam yeni yeni yanaşıyor
rabbim güzel gönlünüze göre versin bende hamile kalamadığım drönemde bunu düşündüm eşimle hatta doğumdan sonra yine düşünüyoruz zaman ne gösterecek bakalım

Canım biz evlat edinme başvurusunda da bulunmuştuk, hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbuldaysan sıra 4 ayda geldi inanır mısın? Erkek bebek hızlı geliyor. Bunu neden söylüyorum, kararınızı tam verin ki bu işin geri dönüşü olmaz, öyle sıralar uzun sürüyor ben de hazırlık yaparım eşim kafasını toplar olmuyor. Ne yazık ki hamile olduğum için süreç donduruldu. Çok istersin olmaz, sonra istemediğin ihtiyacın olmadığı kafandan attığın zaman bir değil iki olur... Allah yolunu açık etsin

Canım çok üzüldüm, bende tam bitti derken direkten dönenlerdenim(tabi sağlıkla sonuna kadar devam edecek mi) işallah Rabbim bu şükrüne öyle güzel bir mucize yaşatsın ki senbile şaşır, Rabbim yardımcın olsun

Back