Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

E elevasyon cum tebrik ederim gözün aydın masallah 41 kere insallah sağlikla gelsin bebeğin çok sevindim.bayaği yüksek olacağinı düşünmüştüm kan sonucunun test koyu renkti.degerin masallah çok güzel tutundugunu ve sağlıklı olduğunu gösteriyor bence.benim degerimde çok yüksekti doktor daha ne olsun demisti.903 muydu acaba

Sare asmin cim 41 kere masallah cok sevindim haberlerinize ne güzel oldu saglıkla gelsin bebegin
Sare asmin cim 41 kere masallah cok sevindim haberlerinize ne güzel oldu saglıkla gelsin bebegin
merhaba bebeğimhadi , acaba siz kaç yaşında hamile kaldınız tüp bebekmiydi , eğer tüp bebek ise kaçıncı gün embriyosu kaç hücreliydi ve doktorunuz kimdi, şimdiden teşekkür ederm allah bağışlasın evladınızı maşallah çok güzel

merhaba, acaba sizin yaşınız kaç kaçıncı tüpbebek denemenizdi
Merhaba 43.5 da hamile kaldım.erbil yağmur dr.um.havuz yontemi ve pgt yapildi.saf ari sütu bal polen karısimi ile durumumu düzelttim.ileri yasa bagli rezerv azligı tek sebep bu olmamasinin.ari sutü tavsiye ederim bal polen.@elevasyona da tavsiye etmistim.faydasi oldu mu sence E elevasyon ?

Çok teşekkür ederim, Allah bu sefer hayırlısıyla kısmet eder inşallah. Çarşambaya da doktor randevusu aldım.

Olmaz mı, Hemfe çok faydası oldu.. hep söylüyorum zaten bu süreçte senin önerilerin desteğin çok yardımcı oldu bana. Sadece bana değil hemen herkese tecrübelerinle yardımcı oluyorsun. Arı sütü bal ve polen hep kullandım bu süreçte. Bi kez 4 folikül görmüştü doktor, arı sütü sonrası 10-12 folikül görülmeye başlandı. Kesinlikle bende tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…