- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.681
Canım 5.gun embriyosu olup 4aa 4ab gibi katogoriler var 5. Gün olup 4. Gün embriyosu kalitesinde yaniBu konuda bilgi sahibisin.ben 5. Gun embriyosu diye tüm embriyolar 5 le başliyor saniyordum.yolun başı nasil oluyor ? 5. Güne geldi is bitti sanıyordum ben.benim çok iyi demek vay be mutlu oldumbir tane daha var aynısından.keşke maddi olarak ona iyi bakabilseydimde alsaydım
Bu sefer anladım. Ben kafam karışmasın diye transfer yaptırana kadar hiç nete bakmadım. Kullandığım ilaçların bile detayını bilmiyorum. Sadece saatlerine gününe uyum sağlıyorum o kadar.Evet hücre sayıları 3. Günden 4. Güne geçince morula iken sayıları belli ama 5. Günde sayilamiyor bazi merkezler Compact için 3.gunden hızla 5. güne geçen embriyo olarak görüyor
İşte seninki de 3.gun iken birden 5.gun embriyosu olmuş benim Compact 3. Gün embriyosu idi 4. Gün erken blast olarak transfer olmuştu
Bilgi için tesekkürler canım.iyiyim tesekkürler bebekte iyi masallah.sana özel mesajla daha çok sohbet etmek icin yazacağım.Canım 5.gun embriyosu olup 4aa 4ab gibi katogoriler var 5. Gün olup 4. Gün embriyosu kalitesinde yani
Bu arada sen nasılsın bebiş nasıl
Transferin hayırlı olsun inşallah. Tedavinin detaylarını ,kullandıklarını biraz anlatabilir misin. Umut oldun bana. Yaş itibariyle çok zor biliyorsun bizlere.Bu sefer anladım. Ben kafam karışmasın diye transfer yaptırana kadar hiç nete bakmadım. Kullandığım ilaçların bile detayını bilmiyorum. Sadece saatlerine gününe uyum sağlıyorum o kadar.
Transferin hayırlı olsun inşallah. Tedavinin detaylarını ,kullandıklarını biraz anlatabilir misin. Umut oldun bana. Yaş itibariyle çok zor biliyorsun bizlere.
Bu sefer anladım. Ben kafam karışmasın diye transfer yaptırana kadar hiç nete bakmadım. Kullandığım ilaçların bile detayını bilmiyorum. Sadece saatlerine gününe uyum sağlıyorum o kadar.
Bu sefer anladım. Ben kafam karışmasın diye transfer yaptırana kadar hiç nete bakmadım. Kullandığım ilaçların bile detayını bilmiyorum. Sadece saatlerine gününe uyum sağlıyorum o kadar.
Pozitif oldu canım ama düşük yaptım düşük kanaması sonrasında hemen arkasından doğal yoldan gebe kaldım darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlara olsun sağlıkla ve hayırlısı ileUmarım sizin transfer sınucunuz pozitif olmuştur A anneveoglusu
Aynen canım 5 e geldi iş bitti yok, 5. Gün embriyolarıda kendi aralarında sınıflandırılıyor, inşallah tüm bebeişlerin sninle olsunBu konuda bilgi sahibisin.ben 5. Gun embriyosu diye tüm embriyolar 5 le başliyor saniyordum.yolun başı nasil oluyor ? 5. Güne geldi is bitti sanıyordum ben.benim çok iyi demek vay be mutlu oldumbir tane daha var aynısından.keşke maddi olarak ona iyi bakabilseydimde alsaydım
Pozitif oldu canım ama düşük yaptım düşük kanaması sonrasında hemen arkasından doğal yoldan gebe kaldım darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlara olsun sağlıkla ve hayırlısı ile
Ben iyiyim canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız salı günü 5. Günü olacak dimi embriyolarin 3. Günü aramadın miHerkese merhaba; Arkadaşlar nasılsınız? Bebeğimhadi, anneveoğlusu iyimisiniz? Tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun, gebe olan arkadaşlar sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.
Hiç öyle kötüyü düşünme arkadaşım. İkisi de devam eder inşallah. Benim de 2 döllenmişti ikisi devam etti. 3. gün donduruldu ama sayı az transfer yapalım diye 5. günü beklemedi doktor.Canım teşekkür ederim takip ediyorsun. Evet aramadılar salı arayacaklar ama bende pek ümit yok. İçimde büyük bir huzursuzluk var yine olmadı galiba. Bu gece bir uyandım aklıma geldi uyuyamadım. Hayırlısı ile iyi haber alırım inşallah. Dualarına beni de al çok ihtiyacım var. 5 den ilk gün 2 kadıysa 5. güne herhalde kalan olmaz diye düşünüyorum.
Keşke az embriyo varken 5. Günü beklemeseler ama bahçeci grubu 5. Gün transferi yapiyor en güzeli senin merkezinn yaptığıHiç öyle kötüyü düşünme arkadaşım. İkisi de devam eder inşallah. Benim de 2 döllenmişti ikisi devam etti. 3. gün donduruldu ama sayı az transfer yapalım diye 5. günü beklemedi doktor.
Iyiyim sağol ebra34 sende tedavi gorüyormuşsun ins iyi gecer gönlünce olur.ben forumu okuyorum cevap yazarken bazen fırsat bulamayip geç yaziyorum.Emrede iyi mavi mavi bakıyor sürekli kucakta akşamları uyku öñcesi ayağıma karasular iniyor bazen.Herkese merhaba; Arkadaşlar nasılsınız? Bebeğimhadi, anneveoğlusu iyimisiniz? Tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun, gebe olan arkadaşlar sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşım, İnşallah devam ederler. 5. güne gelirler.Hiç öyle kötüyü düşünme arkadaşım. İkisi de devam eder inşallah. Benim de 2 döllenmişti ikisi devam etti. 3. gün donduruldu ama sayı az transfer yapalım diye 5. günü beklemedi doktor.
Maşallah tadını çıkar bu günler zor da olsa güzel ve çabuk geçiyor.Evet tedaviye başladım inşallah güzel sonlanır.Iyiyim sağol ebra34 sende tedavi gorüyormuşsun ins iyi gecer gönlünce olur.ben forumu okuyorum cevap yazarken bazen fırsat bulamayip geç yaziyorum.Emrede iyi mavi mavi bakıyor sürekli kucakta akşamları uyku öñcesi ayağıma karasular iniyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?