- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.401
Geçmis olsun bence dr hatasıArkadaşlar Allah kolaylık versin herkese benim tedavim develletteydi ultrasonumu asistan yaptı en son bi de kistlerden dolayı yumurtaları toplayabilir miyiz diye karar vermek için tedavimi yine aynı fazla dozla uzattılar yumurtalarım Çatladı bu benim vücudumun tepkisi mi yoksa doktor hatası mı
Arkadaşlar Allah kolaylık versin herkese benim tedavim develletteydi ultrasonumu asistan yaptı en son bi de kistlerden dolayı yumurtaları toplayabilir miyiz diye karar vermek için tedavimi yine aynı fazla dozla uzattılar yumurtalarım Çatladı bu benim vücudumun tepkisi mi yoksa doktor hatası mı
Öyle de mi kendi vücudum olmasın da ama doktor çok çok önemli hem beceri hem de ilaç dozu kararı açısından bunu anladım hayırlısı ne diyimGeçmis olsun bence dr hatası
Kongredelerdi Canım şaka gibi başıma gelen bi arkadaşında iki yumurtası vardı TEK’ini alırken çatlattı birinden de çikolata kistinden yumurtayı alamadılar ki geçen sene benim çok daha büyük kistlerle bütün yumurtalarım toplanmıştı ona da aşılama yaptılarGeçmiş olsun bence de DR hatası. 18mm ye ulaşınca çatlarmı çatlamazmı diye tereddüt başlıyordu bizde DR um la beraber, ve hep ihtiyatlı davrandı saolsun. Yumurtaları toplayabilir miyiz diye karar vermek için kaç güne ihtiyaçları varmış ki, 1 kişi karar veremiyorsa, siz oradayken 2-3 kişi fikir paylaşımı yapar kararı verirdi.
Kongredelerdi Canım şaka gibi başıma gelen bi arkadaşında iki yumurtası vardı TEK’ini alırken çatlattı birinden de çikolata kistinden yumurtayı alamadılar ki geçen sene benim çok daha büyük kistlerle bütün yumurtalarım toplanmıştı ona da aşılama yaptılar
Sağolun hayırlısı olsun ne diyimÇok geçmiş olsun tekrar.
Evet T Tubaaaa81 cım dr çok önemli bir de hacettepede tedavin değil miÖyle de mi kendi vücudum olmasın da ama doktor çok çok önemli hem beceri hem de ilaç dozu kararı açısından bunu anladım hayırlısı ne diyim
Hacettepe bi daha uğramayacağım inşaallah iyi doktoru geçen sene bulmuştum maddi açıdan burda yaptırayım dedim doktorun el becerisi ve ilaç yönetiminin bu kadar önemli olduğunu anlamamıştım 10 gündür oyuncak ettiler sağolun tavsiyeniz için
Yumurta çok gelişrse çatlar, çatlamamamsı için bi iğne veriyolar size neden verilmedi, iki günde bir fsh bakıp ona göre ilaç belirliyolar ama sizde anlamadım nasıl bir yol uygulanmışArkadaşlar Allah kolaylık versin herkese benim tedavim develletteydi ultrasonumu asistan yaptı en son bi de kistlerden dolayı yumurtaları toplayabilir miyiz diye karar vermek için tedavimi yine aynı fazla dozla uzattılar yumurtalarım Çatladı bu benim vücudumun tepkisi mi yoksa doktor hatası mı
Fsh hiç bakılmadı e2 bakılıyordu bi de kontrollerimiz pazartesi cuma oldu yani 5. Gün oluyorYumurta çok gelişrse çatlar, çatlamamamsı için bi iğne veriyolar size neden verilmedi, iki günde bir fsh bakıp ona göre ilaç belirliyolar ama sizde anlamadım nasıl bir yol uygulanmış
Hacettepe bi daha uğramayacağım inşaallah iyi doktoru geçen sene bulmuştum maddi açıdan burda yaptırayım dedim doktorun el becerisi ve ilaç yönetiminin bu kadar önemli olduğunu anlamamıştım 10 gündür oyuncak ettiler sağolun tavsiyeniz için
En güzel cevabı yeni gidecegin dr soyleyecek.bana da dr bir saymıstı başkent hastanesinde bana yapılan tedavinin saçmalığını.gen art sertac beyin başkent ünv. Hastanesi dr.u hakkında dedikleri dogruydu onda da negatif alip ondan da kaçtım ben.Sabahları cetrotide kullandım az mı geldi bilmiyorum rezervim az erken çatlaması bunla ilgili olabilir mi tedavi sırasında fsh çok yükselince mi erken çatlama riski oluyor
Bimerden şikayet et bence hasteneyi ve doktoru en azindan birsey yapmis olursunHacettepe bi daha uğramayacağım inşaallah iyi doktoru geçen sene bulmuştum maddi açıdan burda yaptırayım dedim doktorun el becerisi ve ilaç yönetiminin bu kadar önemli olduğunu anlamamıştım 10 gündür oyuncak ettiler sağolun tavsiyeniz için
Eğer beceriksizlik ve hata varsa Allah a havale ediyorum ilgilendiğiniz için sağolunBimerden şikayet et bence hasteneyi ve doktoru en azindan birsey yapmis olursun
Canım sın sizin iş hocanın göle maya çalmasına benzemiş ya tutarsaFsh hiç bakılmadı e2 bakılıyordu bi de kontrollerimiz pazartesi cuma oldu yani 5. Gün oluyor
Aynen çok kötü bi yerdi yeni atlattım şoku bi de Türkiye’nin en iyi tıp fakültesi vay halimizeCanım sın sizin iş hocanın göle maya çalmasına benzemiş ya tutarsa
Hayırlı olsun yeni tedavin inşallah sana sağlıklı bebekler versin.Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle herkese Allah gönlündeki evladı versin diye dua ederek başlıyorum.
41 yaşındayım. İlk denemeyi Ankara medicana da yaptık. 1 yumurta, 3.gün, negatif. İkincisi harran üniversitesi 3 yumurta, 2 kaliteli, 2 transfer ve negatif. Üçüncüye gazi üniversitesi hastanesinde bugün başladık. Dr um İsmail bey Gonal f ve menogon uygun gördü. Bunun yanında folbiol ve biosteron kullanıyorum.
Fikirlerinizi almak isterim.
Mesajlarınızı yeni gördüm İnşaallah ne diyim Allah ım isteyen herkese hayırlısı ile versinhacettepeye bir daha ugramayacağım deyince bu imojiyi koydum . Traji komik ilerde ins. Gülersin bugüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?