• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

En güzel cevabı yeni gidecegin dr soyleyecek.bana da dr bir saymıstı başkent hastanesinde bana yapılan tedavinin saçmalığını.gen art sertac beyin başkent ünv. Hastanesi dr.u hakkında dedikleri dogruydu onda da negatif alip ondan da kaçtım ben.
Hulusi zeyneloğlu ve göğşen hoca mı

Hulusi zeyneloğlu ve göğşen hoca mı
aaa taniyorsun onlari da.baskent hastanesine baska dr gelmemis mi 2014 2015 den beri.Benim baskent hastanesinde ki dr um göğşen beydi yumurta ne çıkartabildi ne de kaliteli.yumurta saklatacaktım 1 yumurta icide boş :( clomen vermisti az igne kırklı yaşlara hic iyi gelmezmis.gen artta sertac bey tedaviden bile saymadı.hulusi bey icinde bir kizla konustuk böyle hicc ilgilenmemis rezervimiz az ya olmayinca ilgi yok.hulusi beyi cok overler ama bize çooook iyi dr ve lab gerekli.hos senin yaşin 38 umut var sende

aaa taniyorsun onlari da.baskent hastanesine baska dr gelmemis mi 2014 2015 den beri.Benim baskent hastanesinde ki dr um göğşen beydi yumurta ne çıkartabildi ne de kaliteli.yumurta saklatacaktım 1 yumurta icide boş :KK43: clomen vermisti az igne kırklı yaşlara hic iyi gelmezmis.gen artta sertac bey tedaviden bile saymadı.hulusi bey icinde bir kizla konustuk böyle hicc ilgilenmemis rezervimiz az ya olmayinca ilgi yok.hulusi beyi cok overler ama bize çooook iyi dr ve lab gerekli.hos senin yaşin 38 umut var sende
O zaman geriye Hakan yaralı kaldı bi güvendiğim ve yumurtalarımı toplanması için benim öyle bir sorunum da var geçen sene orda üç embriyom oluşmuştu başkentin laboratuvar da iyi değil diye duydum

Profiline cok yoruldum yazmişsin senin de bebegin olacak ins. Ari sutu bal polen onemli dr lab düsun istanbulda iyi yerler var
İnşaallah sağolun 1.5 yılda iki kürtajda dahil herşeyi yaşadım bi de tedavimde doktor kaynaklı olduğunu düşündüğüm aksilikler çıkınca da iyice yıprandım hormonlar kistlerimi de büyütüyor bunlar da aklıma takıldı

O zaman geriye Hakan yaralı kaldı bi güvendiğim ve yumurtalarımı toplanması için benim öyle bir sorunum da var geçen sene orda üç embriyom oluşmuştu başkentin laboratuvar da iyi değil diye duydum
Hakan yaraliyi iyi diye duydum hamile kizlar yazdi cok ozenmis tavsiye ederim.ben ankaradan korkup istanbula kactim hoca tam tanimiyorum.ankarada 2 tecrubem var :))

Hakan yaraliyi iyi diye duydum hamile kizlar yazdi cok ozenmis tavsiye ederim.ben ankaradan korkup istanbula kactim hoca tam tanimiyorum.ankarada 2 tecrubem var :))
İnşaallah olur herkes için Emin’im benim durumumda son tedavimde iyi bir doktorla daha iyi şeyler olurdu ama tedaviye başladığımda Benimle tedavi olan arkadaşları görünce başıma ne geleceğini anlamıştım bile bile lades oldu

Başkentin lab.ı bence de iyi degildir demek oyle duydun.
İnşaallah olur herkes için Emin’im benim durumumda son tedavimde iyi bir doktorla daha iyi şeyler olurdu ama tedaviye başladığımda Benimle tedavi olan arkadaşları görünce başıma ne geleceğini anlamıştım bile bile lades oldu
sağlık olsun canım simdi en kisa zamanda yeniden başlarsın Allah yüzunu güldürsün benim gibi inş. Allahım olmayan herkese bebegini nasip etsin.olur benim oldu bak hic korkma.

Arkadaslarinin basina ne geldi :(

Başkentin lab.ı bence de iyi degildir demek oyle duydun.

sağlık olsun canım simdi en kisa zamanda yeniden başlarsın Allah yüzunu güldürsün benim gibi inş. Allahım olmayan herkese bebegini nasip etsin.olur benim oldu bak hic korkma.
Amin moral verdiğiniz çok teşekkür ederim Başkent’te hiç embriyo dondurma yapmıyorlar

Çikolata kistli arkadaşın da amh 1.8 di folüküllerini toplamadılar aşılama yaptılar hem de uzun protokol tedavi gördü diğer arkadaşın 700 e2 ile iki folükül vardı TEK’ini alırken çatlattı
Üzücü olmuş sen sakın buralara forumlara aldırma moralini bozma hicbirseye

Çikolata kistli arkadaşın da amh 1.8 di folüküllerini toplamadılar aşılama yaptılar hem de uzun protokol tedavi gördü diğer arkadaşın 700 e2 ile iki folükül vardı TEK’ini alırken çatlattı
canım bu anlattığın olay hangi merkezde yaşandı bilelim de gitmeyelim çevremizdekileride uyaralım hiç hoş şeyler değil Rabbim bundan sonra herşeyin en güzelini yaşatsın inşallah

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Ben tedavim Mersinde iptal kararı aldım İstanbul araştırıyorum elimde birkaç isim var Semra kahraman Şişli memorial ki ön görüşme için randevu aldım. Erbil Yağmur yanılmıyorsam Bebeğimhadi seninfoktorundu onu da aradım 1 hafta önce arayın dediler. YÜCEL KARAMAN VE BÜLENT URMAN. Durumum yaş 41 olacak amh 0,22 rezerv azlığı var 3 tedavi 1 tanesi iptal oldu ilkinde 6 folikül 4 yumurta 3 tane 3. Gün 1 transfer negatif, 2. Tedavide yumurta büyümesi ya aştı 3 folikül tedavi iptal 3. 4 folikül 3 yumurta ve 2 3.gün embriyosu kaliteli dendi transfer negatif ve enson 2 dondurulmuş um için tedavi gördüm rahim kalınlaşmadı progesteron yüksek çıktı yumurtlama olmuş dediler. Yine yazdım uzun uzun. Şimdi hangi doktoru ve merkezi seçmelisin bilemedim ben. Yardım lütfen

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Ben tedavim Mersinde iptal kararı aldım İstanbul araştırıyorum elimde birkaç isim var Semra kahraman Şişli memorial ki ön görüşme için randevu aldım. Erbil Yağmur yanılmıyorsam Bebeğimhadi seninfoktorundu onu da aradım 1 hafta önce arayın dediler. YÜCEL KARAMAN VE BÜLENT URMAN. Durumum yaş 41 olacak amh 0,22 rezerv azlığı var 3 tedavi 1 tanesi iptal oldu ilkinde 6 folikül 4 yumurta 3 tane 3. Gün 1 transfer negatif, 2. Tedavide yumurta büyümesi ya aştı 3 folikül tedavi iptal 3. 4 folikül 3 yumurta ve 2 3.gün embriyosu kaliteli dendi transfer negatif ve enson 2 dondurulmuş um için tedavi gördüm rahim kalınlaşmadı progesteron yüksek çıktı yumurtlama olmuş dediler. Yine yazdım uzun uzun. Şimdi hangi doktoru ve merkezi seçmelisin bilemedim ben. Yardım lütfen
Hepsini gez, (ben olsam hepsini gezmem tabi yorumlara gore karar veririm) buradan yorumlarini oku öyle karar ver istersen.erbil beyle de görüşmen iyi olur.istanbul iyidir ins güzel olacak :)))

Back