• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aramızda 3 yaş var. Ben de 39 umun içindeyim. 3. denemem de tuttu, tabi bu her şey bitmiş demek değil, umarım sonunu sağlıkla görebilirim. Hepimiz çok zor şeyler yaşıyoruz. Allah herkese en kısa sürede bu sevinci yaşatsın inşallah. Fakat burada hepimizin hikayesi farklı, 3 düşükle beraber 8. denemesini yapan ve yılmayan arkadaş da var, 4 aşılama 5. tüp bebekte tutturan da. Tabi maalesef ki para durumu da çok önemli. Acaba embriyolarınızın mutlaka pgt li mi olması gerekiyor? Ben ilk tedavimde 2, sonra 1 sonra 3 embriyo anca elde ettim ve hep 3. gün transferi oldum.
Tebrik ederim; saglıkla kucağınıza alın.
Şişli memorial 38 üstü transferlerini kesinlikle pgdsiz yapmıyor. Benim totalde 3 tedavide 7 blast oldu ve sadece 2 si genetikten temiz geldi biliyor musunuz? Her türlü kromoxom bozukluğu vardı

Bu benim yaşım için ortalama istatistiğe uyuyor; 39 yas daha genç; anlamlı istatistik farklılar var.daha şanslısınız içinizi ferah tutun. Ancak bütün diğer arkadaslara onerim kesinlikke pgd.
. Pgd bende oldugu gibi gebelik garantisi değil; ama kendi yaşım için benim için şart; bir daha denersem yine pgd yaptırırım

Bir de benim şişliden oncesi de var canım; 39 da sponten hamilelik; 9. Haftakalp durması ve kürtaj. Bir tane de bursada pgdsiz tüp bebek ve kimyasal

Ben burda hiç bir arkadası mücadelesinde yıldırmak için söylemedim; ancak kendi adıma sadece son bir daha denemek istiyorum sanırım. 1 de dondurulmuş var.5 tüp bebekten sonrası istatistik olarak yükselemiyor çok; dahası benim evim bir sehirde işim bir yerde tedavim bir yerde:kahve: benimle ilgili ayrıca karışık hikaye. Bir tür iç dökme diyelim

Şişli memorial 38 üstü transferlerini kesinlikle pgdsiz yapmıyor. Benim totalde 3 tedavide 7 blast oldu ve sadece 2 si genetikten temiz geldi biliyor musunuz? Her türlü kromoxom bozukluğu vardı

Bu benim yaşım için ortalama istatistiğe uyuyor; 39 yas daha genç; anlamlı istatistik farklılar var.daha şanslısınız içinizi ferah tutun. Ancak bütün diğer arkadaslara onerim kesinlikke pgd.
. Pgd bende oldugu gibi gebelik garantisi değil; ama kendi yaşım için benim için şart; bir daha denersem yine pgd yaptırırım

Bir de benim şişliden oncesi de var canım; 39 da sponten hamilelik; 9. Haftakalp durması ve kürtaj. Bir tane de bursada pgdsiz tüp bebek ve kimyasal

Ben burda hiç bir arkadası mücadelesinde yıldırmak için söylemedim; ancak kendi adıma sadece son bir daha denemek istiyorum sanırım. 1 de dondurulmuş var.5 tüp bebekten sonrası istatistik olarak yükselemiyor çok; dahası benim evim bir sehirde işim bir yerde tedavim bir yerde:kahve: benimle ilgili ayrıca karışık hikaye. Bir tür iç dökme diyelim
hayırlsı olsun era testi yaptırdınız mı belki rahimle ilgili biley vardır

Sizin 39 yaşınızda amh nız çok daha iyidir burda ne zor gebelikler oldu ve devam etti herşey kısmet inşaallah bize de anne olmak nasip olur ben de tüp bebek tedavisindeyim folüküllerim çikolata kistlerimin arkasında gelişti diye büyük ihtimal toplayamayacaklarmış çok üzüldüm ama iyi doktor seçmek çok önemli

Yanlış anlamayın, ben kötü örnekleri küçümsemek için değil, size gaz vermek için yazdım. Maddi durumunuz el veriyorsa durmayın yorulmayın derim, yumurtam oluştuğu ve maddi durumum el verdiği sürece durmayacağım demiştim ben. Sanırım son tedavime başlamadan önceydi, mutfakta oturdum ağlıyorum, moralim sıfır, Allahım dedim tutmayacak mı bu, benim yavrum olmayacak mı, çok yoruldum yeter dedim? Tam o anda Kanal D haberde bir kadının çocuğuna kardeş yapmayı kafasına koyduğu, inat ettiğini ve 18. tüp bebek denemesinde bebek sahibi oldu haberi başladı. Dedim heralde bu bir işaret benim de 18 de tutacak :) Şu an hamileliğimin veya bebeğimin ne kadar sağlıklı ilerleyeceğini bilmiyorum, ama kararlıyım durmayacağım. Tabi bu benim fikrim ;)

Allah size ve isteyen herkese en kısa sürede sevinç gözyaşları yaşatsın, yaşadığınız tüm zorluklar bir çırpıda uçsun gitsin inşallah. :)

Yanlış anlamayın, ben kötü örnekleri küçümsemek için değil, size gaz vermek için yazdım. Maddi durumunuz el veriyorsa durmayın yorulmayın derim, yumurtam oluştuğu ve maddi durumum el verdiği sürece durmayacağım demiştim ben. Sanırım son tedavime başlamadan önceydi, mutfakta oturdum ağlıyorum, moralim sıfır, Allahım dedim tutmayacak mı bu, benim yavrum olmayacak mı, çok yoruldum yeter dedim? Tam o anda Kanal D haberde bir kadının çocuğuna kardeş yapmayı kafasına koyduğu, inat ettiğini ve 18. tüp bebek denemesinde bebek sahibi oldu haberi başladı. Dedim heralde bu bir işaret benim de 18 de tutacak :) Şu an hamileliğimin veya bebeğimin ne kadar sağlıklı ilerleyeceğini bilmiyorum, ama kararlıyım durmayacağım. Tabi bu benim fikrim :KK66:

Allah size ve isteyen herkese en kısa sürede sevinç gözyaşları yaşatsın, yaşadığınız tüm zorluklar bir çırpıda uçsun gitsin inşallah. :)
Ya güZel dikekkerin için teşekkür ederim; insallah saglıkla kucağına al sen de:anneadayı:biz burda birbirimize benziyoruz hep; insan negatifi aldıgı gün ağlayıp artık nası bir kafaysa ertesi gün yeni tedaviyi planlıyabiliyor:olamaz: :KK48: ama kendi adıma nerde durmamız gerektiğini konuştuk eşinle bugun. 18 tedavi çok gayriinsanideğil mi bir yandan.
Ben mamagrofi çektirdim mesela ve meme kalınlaşması çıktı; kansere yatkınlık. 6 ayda bir kontroldediler. Hormon tedavilerinin tetiklediğini tahmin ediyorum

Sağlığımve paramız elverdikçe deneyelm istiyoruz; ama sanki bir dur deme noktamız olmak zorunda eşimle. Bu yabancıları okuyorum mesela yaş ve deneme sınırı var; kadın sağlığıve etik açıdan ( yani para kazanma amaçlı sürekli tedaviyi sınırlandırma) . Sadece bu açıdan da düşünüyorum

Sizin 39 yaşınızda amh nız çok daha iyidir burda ne zor gebelikler oldu ve devam etti herşey kısmet inşaallah bize de anne olmak nasip olur ben de tüp bebek tedavisindeyim folüküllerim çikolata kistlerimin arkasında gelişti diye büyük ihtimal toplayamayacaklarmış çok üzüldüm ama iyi doktor seçmek çok önemli
Canım geçmiş olsun; insallah diğer tedavin sağlıklı geçer; moral bozukluklarımız 1 gun olsun; ama morali yüksek tutmaya devam. Benim 2 sene once de 1.5 tu amh. Ama folükül sayısı çok olmuyor doğal siklusta; en fazla 5

Canım geçmiş olsun; insallah diğer tedavin sağlıklı geçer; moral bozukluklarımız 1 gun olsun; ama morali yüksek tutmaya devam. Benim 2 sene once de 1.5 tu amh. Ama folükül sayısı çok olmuyor doğal siklusta; en fazla 5
Sağolun hayırlısı artık

Ya güZel dikekkerin için teşekkür ederim; insallah saglıkla kucağına al sen de:anneadayı:biz burda birbirimize benziyoruz hep; insan negatifi aldıgı gün ağlayıp artık nası bir kafaysa ertesi gün yeni tedaviyi planlıyabiliyor:olamaz: :KK48: ama kendi adıma nerde durmamız gerektiğini konuştuk eşinle bugun. 18 tedavi çok gayriinsanideğil mi bir yandan.
Ben mamagrofi çektirdim mesela ve meme kalınlaşması çıktı; kansere yatkınlık. 6 ayda bir kontroldediler. Hormon tedavilerinin tetiklediğini tahmin ediyorum

Sağlığımve paramız elverdikçe deneyelm istiyoruz; ama sanki bir dur deme noktamız olmak zorunda eşimle. Bu yabancıları okuyorum mesela yaş ve deneme sınırı var; kadın sağlığıve etik açıdan ( yani para kazanma amaçlı sürekli tedaviyi sınırlandırma) . Sadece bu açıdan da düşünüyorum
Deneme ve yaş sınırları ne onların

Canım seni de tebrik ederim; buralardan uzak durmak istedim bir süre ama ne guzel hamiş gördüm seni. İnsallah sağlıcakla kucağına al; az uğraşmadın sen de; sevinc gozyası olsun insallah bundn sonrası

Çok teşekkür ederim rabbim senin de böyle güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah tez zamanda

Merhaba arkadaşlar
Beni bilenler bilir iyi haberler vermek isterdim
En son havuzla pgd li embriyo topluyordum 2 tane oldu hatırlarsanız. Gecen ay histereskopi oldum ve bu ay transfer oldum.

Şişli memorialde tedavim; yollarda gecti gecen 6 ayım nerdeyse( 3 tedavi şişlide bi de histereskopi)

Çok umutlulardı embriyodan 6AA PGDLİ embriyoydu. Ama maalesef hcg 2 değerde kaldı 9. Gun

Ben hafta sonu idrar testiyle anlamıştım olmayacağını ve çok ağladım üzüdüm o gün
Ama artık yapacak bişey yok

Diğer transfer olmadan bi tedavi mi daha olsam agustosta acaba; 1 tane dondurylmuşum var pgd li ama güven olmuyor işte:KK43:

İleri yaş dışında hiç bir endikasyon yok; fsh ve amh kötü değil( fsh 6 / amh 1.2) 9 ay onceki değerler
Yumurta en az 7-8 toplanıyor dölleniyor ama blasta 1-2 kalıyor
Haliyle pgd den yarısı anca sağlıklı geldi

Eşimin morfoloji sınırda

Yani 1 deneme daha yapıp ( toplamda 5.olacak) bırakmalıyım ki. Yaşım artık 43 e geliyor
Umutsuzr şekilde uğraşmaktan korkuyorum

Zor ki zor
Aa ligea ligea cım cok uzuldüm gecmis olsun.kesinlikle embriyon 6 AA vs vs sok oldum bende senin icin cok uzuldum su an.
Bir daha olur da bunun boyle sonuclanmasina üzuldum.6aa 5aa dan daha mı üstun bilmiyorum ama demek ki oluyor.bu yil, yakin zamanda pozitif alan cok arkadasimiz oldu..
Dibe batmadan pozitif gelmiyor.hepside gecen sene cok zorlandı.sen uzulme Allah ol dediginde vakti saati geldiginde olacak ins.5. Deneme gayet normal yap istersen.bende gecmisle toplam 5 opum var.2 kez de sagliklim.yasinda iyi.arkadasla konustum benzer durumdaydi gecen sene.doktoru histeroskopi ve serum tavsiye etmis.era testi dedigin gibi rahmin tutacagi gunle ilgili ve gerek yok gibi ama belli olmaz.bir erbil beyle mi konussan ne eksik diye.
Histeroskopide olmussun.doktorlariniz karisik mi bakiyorlar size. her defasinda baska doktor ? hastaneden memnun musun.biliyorum cok iyi bir hastanedesin.histeroskopi yapilcaksa bu defa erbile gidip sonra sisli de transfer mi olsan.veya sislide semra hanim ozellikle mi ilgilense.
Ben olsam 2. Yi koydururdum canım baska tedaviye gerek var mi bilmiyorum
Veya once doktorla tum ayrintilari bir konus.ondan sonra bize de yaz :) serum onemli bir o kalmis yapilmayan.
Yazdigin tum mesajdaki cümlelere bende evet diyorum.bir negatif alinca digerini planliyoruz kumar tutkusu gibi birsey oluyor :KK48: bende de var.olacak illaki olacak surdan gecersem sunu yaparsam olur kafasi :KK48:
senin tedavin cok guzel gecti. evet durmayi bilmiyoruz ama 5. Denemesinde ikizlere hamile arkadasim var.3 yumurtası olan kiz ari sutuyle ikizlere hamile yine 3 yumurta ve pgt li :) ari sutu muhtesem birsey zaten hic yabana atma.5. De olsan sonucun iyi olacak ins. Uzüntüden göremiyorsun ama durumun gayet iyi.sanssizlik oldu diyip gecsen...
5. Den sonrası icinde tabi ki denenebilir ama durmakta da fayda var.biz yapamiyoruz ama maddi olarak batmak da hic mantikli degil.
Bebekte iyi teyzesi sizinde olsun da bak sabaha kadar pış pış ben bilem zorlandım bebekte uslu yani.mama gaz yapar sarılıgı gözünun çapağı sırayla tüm bebeklerde aynı seyler yasaniyor arkadaslardan soruyorumda tesekkur ederim ligeacım.emeklerinin karsiligıni alcaksin Allaha emanet et emeklerinin karşilığını verecektir ben inaniyorummm :anne::dua:

Aa ligea ligea cım cok uzuldüm gecmis olsun.kesinlikle embriyon 6 AA vs vs sok oldum bende senin icin cok uzuldum su an.
Bir daha olur da bunun boyle sonuclanmasina üzuldum.6aa 5aa dan daha mı üstun bilmiyorum ama demek ki oluyor.bu yil, yakin zamanda pozitif alan cok arkadasimiz oldu..
Dibe batmadan pozitif gelmiyor.hepside gecen sene cok zorlandı.sen uzulme Allah ol dediginde vakti saati geldiginde olacak ins.5. Deneme gayet normal yap istersen.bende gecmisle toplam 5 opum var.2 kez de sagliklim.yasinda iyi.arkadasla konustum benzer durumdaydi gecen sene.doktoru histeroskopi ve serum tavsiye etmis.era testi dedigin gibi rahmin tutacagi gunle ilgili ve gerek yok gibi ama belli olmaz.bir erbil beyle mi konussan ne eksik diye.
Histeroskopide olmussun.doktorlariniz karisik mi bakiyorlar size. her defasinda baska doktor ? hastaneden memnun musun.biliyorum cok iyi bir hastanedesin.histeroskopi yapilcaksa bu defa erbile gidip sonra sisli de transfer mi olsan.veya sislide semra hanim ozellikle mi ilgilense.
Ben olsam 2. Yi koydururdum canım baska tedaviye gerek var mi bilmiyorum
Veya once doktorla tum ayrintilari bir konus.ondan sonra bize de yaz :) serum onemli bir o kalmis yapilmayan.
Yazdigin tum mesajdaki cümlelere bende evet diyorum.bir negatif alinca digerini planliyoruz kumar tutkusu gibi birsey oluyor :KK48: bende de var.olacak illaki olacak surdan gecersem sunu yaparsam olur kafasi :KK48:
senin tedavin cok guzel gecti. evet durmayi bilmiyoruz ama 5. Denemesinde ikizlere hamile arkadasim var.3 yumurtası olan kiz ari sutuyle ikizlere hamile yine 3 yumurta ve pgt li :) ari sutu muhtesem birsey zaten hic yabana atma.5. De olsan sonucun iyi olacak ins. Uzüntüden göremiyorsun ama durumun gayet iyi.sanssizlik oldu diyip gecsen...
5. Den sonrası icinde tabi ki denenebilir ama durmakta da fayda var.biz yapamiyoruz ama maddi olarak batmak da hic mantikli degil.
Bebekte iyi teyzesi sizinde olsun da bak sabaha kadar pış pış ben bilem zorlandım bebekte uslu yani.mama gaz yapar sarılıgı gözünun çapağı sırayla tüm bebeklerde aynı seyler yasaniyor arkadaslardan soruyorumda tesekkur ederim ligeacım.emeklerinin karsiligıni alcaksin Allaha emanet et emeklerinin karşilığını verecektir ben inaniyorummm :anne::dua:
canım çok üzüldüm Ligea seni tanımıyorum ama geçen sene kasım ayında benimde embriyoma genetik yapıldı hatta dr çok umutluydu ama olmadı olmayınca olmuyor.. anlayacağın genetikte fayda değil zamnı değilmiş dedim bende başlarda çok zordu ama ayağa kalktım şimdi 2 tane 3.gün embriyom var şansa artık ekim ayında inşallah transferrim olacak rabbim izin verirse ama öncesinde histereskopi ve serum tedavim olacak.. istersen semra hanımla sende konuş serum tedavisiniz.. bu arada ben bahçeci cem beye gidiyorum .. Allah sabır versin ama betern beteri var şükretmek lazım herşeye nasibimizde varsa olacak sevgiler

Merhaba arkadaşlar
En son havuzla pgd li embriyo topluyordum 2 tane oldu hatırlarsanız. Gecen ay histereskopi oldum ve bu ay transfer oldum.

Şişli memorialde tedavim; yollarda gecti gecen 6 ayım nerdeyse( 3 tedavi şişlide bi de histereskopi)

Çok umutlulardı embriyodan 6AA PGDLİ embriyoydu. Ama maalesef hcg 2 değerde kaldı 9. Gun

Ben hafta sonu idrar testiyle anlamıştım olmayacağını ve çok ağladım üzüdüm o gün

Diğer transfer olmadan bi tedavi mi daha olsam agustosta acaba; 1 tane dondurylmuşum var pgd li ama güven olmuyor işte:KK43:

İleri yaş dışında hiç bir endikasyon yok; fsh ve amh kötü değil( fsh 6 / amh 1.2) 9 ay onceki değerler

Eşimin morfoloji sınırda

Yani 1 deneme daha yapıp ( toplamda 5.olacak) bırakmalıyım ki. Yaşım artık 43 e geliyor

Zor ki zor
Amh ve FSH değer cook güzel sakın pes etme ben 0 değer FSH tavan hamiş kaldım asla umutsuz olmadim zamanı gelince mutlaka oluyor inş yine ayağa kalkıp yoluna devam edersin biz savascs kadinlariz pes etmek yok..

Merhaba arkadaşlar

Eşimin morfoloji sınırda

Zor ki zor
Öncelikle gösterdiğin çaba takdire şayan pgt olunca illa olacak diye bir şey yok bunu tüp bebek sürecinde bu forumda denk geldiğim yazılar ile ogrendim rabbimin ol demesine bakıyor gerisi teferruat
Tedavi yöntemleri konusunda herşey denenmiş bence Bebegimhadi Bebegimhadi dediği serum tedavisi düşünebilir birde gebelik aşısı diye bir şey duydum onu araştır istersen rabbim emeklerinin karşılığını göstersin İnşallah

Arkadaslar merhaba 44 yasindayim dr um bulent baysal sadece 1 yumurtam olustu orta kalite dendi 3.gun embriyosu olarak 6 haziranda transfer oldum şu anda 6 haftalik hamileyim önce allaha sonra doktorunuza güvenin gercekten süper bi hoca gereksiz hiç bir işlem yaptirmadi herkese tavsiye ederim insallah hepimiz sonuna kadar gidebiliriz bu arada bir oglum var oda tüp bebek bir de düşügum var derin endometriozis hastasiyim

Arkadaşlar Allah kolaylık versin herkese benim tedavim develletteydi ultrasonumu asistan yaptı en son bi de kistlerden dolayı yumurtaları toplayabilir miyiz diye karar vermek için tedavimi yine aynı fazla dozla uzattılar yumurtalarım Çatladı bu benim vücudumun tepkisi mi yoksa doktor hatası mı

Back