• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dhea kullanan arkadaşlar en erken ne zaman sonuç aldiniz? Daha doğrusu tedaviden ne kadar once basladiniz. Dr um bana kullanmami söyledi ama tedaviye kadar 1.5 ayim var. Etkisi olur mu acaba.

Merhaba
Beşinci günü embriyosuydu bugün kan testi verdim sonu maalesef negatif
Allah kimseye bu acıları yasatmasin

Maalesef sonuc negatif

Çok üzüldüm canım defalarca aynı duyguları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ve hiç bir sözün insanı teselli etmeyeceğini biliyorum.

Ağla üzül acını yaşa ama ayağa kalk herkesin bir sınavı var derler ya bizimkide bu canım yapacak bişey yok

Ben yedi kere tüp bebek tedavisi denedim iki düşük bir kimyasal ve bir doğumdan sonra bebeğimi kaybettim malesef bak yine evlat sahibi olmak için uğraşıyorum kolaymı hayır hiçdeğil zor çok zor ama evlat sahibi olmak için herşeye değer

Merhabalar sizlere birşey sorucam 8 günde değer 2.57 olunca 12 .günde sizce yukselirmi
Canım umudunu kırmak istemem ama benim transferin 9 günü 98 değerim 3 gün emriyosuydu ama inan cook.mucizelere tanık oldum burda neden olmasın Allah'ım kan can versin minisine bir arkadaş vardı diğer topikte transfer 12 gününde 24 değerler saglikli doğum yaptı ...

Çok üzüldüm canım defalarca aynı duyguları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ve hiç bir sözün insanı teselli etmeyeceğini biliyorum.

Ağla üzül acını yaşa ama ayağa kalk herkesin bir sınavı var derler ya bizimkide bu canım yapacak bişey yok

Ben yedi kere tüp bebek tedavisi denedim iki düşük bir kimyasal ve bir doğumdan sonra bebeğimi kaybettim malesef bak yine evlat sahibi olmak için uğraşıyorum kolaymı hayır hiçdeğil zor çok zor ama evlat sahibi olmak için herşeye değer
Ben inanıyorum canım sen bu kadar mucadele sonrası mükâfatını alican Allah'ım banada.kimseye evalat açısı yaşatmasin ama senin öbür dünyada karşılayacak bir evladin var Allah'ım annemi çennete almadan gitmem diyen bir evladin olucak Melek kuzum.. ben inanıyorum en yakın bir zamanda hamiş kalicaksin ve sağlıklı kucağına alicaksin inş Allah'ım bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah..

Merhaba
Beşinci günü embriyosuydu bugün kan testi verdim sonu maalesef negatif
Allah kimseye bu acıları yasatmasin
Aminnn .. :dua: :dua:Çok geçmis olsun cok üzücü bir sonuc malesef.yılmadan bu yilı iyi değerlendirmeni bu işin taktik oldugunu herseyi iyi hesap edip doktorundan ari sutune lab.ına kadar dikkat ederek pek ara vermeden baslamani tavsiye ederim.hayırlısiyla olsun ins.

Ben inanıyorum canım sen bu kadar mucadele sonrası mükâfatını alican Allah'ım banada.kimseye evalat açısı yaşatmasin ama senin öbür dünyada karşılayacak bir evladin var Allah'ım annemi çennete almadan gitmem diyen bir evladin olucak Melek kuzum.. ben inanıyorum en yakın bir zamanda hamiş kalicaksin ve sağlıklı kucağına alicaksin inş Allah'ım bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah..

Amin canım inşallah bende inanıyorum bu yüzden mücadeleyi bırakmıyorum Allah kabul etmeyeceği duanın hayalini kurdurmazmış hayalini kurduğuma göre olacak artık çok yakın inanıyorum

26 nisan 2018 de bebegim dunyaya geldi 2 ayi yeni bitti.seninde bebegin var degil mi ? 2. Tedavimde hamile kaldim.

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün ömrüde bahtıda güzel olsun

Benim bebeğim yok canım iki sene önce oğlum dünyaya geldi ama hasta doğduğu için sadece dokuz gün yaşadı sonra melek oldu geçtiğimiz Aralık ayında yine tedaviyle hamile kaldım kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasında iki tedavi daha ama bu seferde Genetik ten bozuk geldi sonuçlar tedavi transfer olmadan iptal oldu şimdi kilo vermeye çalışıyorum birkaç ay sonra tekrar tedaviye başlayacaz

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün ömrüde bahtıda güzel olsun

Benim bebeğim yok canım iki sene önce oğlum dünyaya geldi ama hasta doğduğu için sadece dokuz gün yaşadı sonra melek oldu geçtiğimiz Aralık ayında yine tedaviyle hamile kaldım kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasında iki tedavi daha ama bu seferde Genetik ten bozuk geldi sonuçlar tedavi transfer olmadan iptal oldu şimdi kilo vermeye çalışıyorum birkaç ay sonra tekrar tedaviye başlayacaz
Amin canım amin çok tesekkür ederim cümle bebeklere de saglik versin .bebegine çok üzüldüm acını bende anlıyorum.Allah insallah sana tekrar bir bebek versin sağlıkla iyi günlerde büyüt canım.guzel haberini buradan bizde duyalım.aynı yasta mıyız bu arada

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Beni bilenler bilir iyi haberler vermek isterdim
En son havuzla pgd li embriyo topluyordum 2 tane oldu hatırlarsanız. Gecen ay histereskopi oldum ve bu ay transfer oldum.

Şişli memorialde tedavim; yollarda gecti gecen 6 ayım nerdeyse( 3 tedavi şişlide bi de histereskopi)

Çok umutlulardı embriyodan 6AA PGDLİ embriyoydu. Ama maalesef hcg 2 değerde kaldı 9. Gun

Ben hafta sonu idrar testiyle anlamıştım olmayacağını ve çok ağladım üzüdüm o gün
Ama artık yapacak bişey yok

Diğer transfer olmadan bi tedavi mi daha olsam agustosta acaba; 1 tane dondurylmuşum var pgd li ama güven olmuyor işte:(

İleri yaş dışında hiç bir endikasyon yok; fsh ve amh kötü değil( fsh 6 / amh 1.2) 9 ay onceki değerler
Yumurta en az 7-8 toplanıyor dölleniyor ama blasta 1-2 kalıyor
Haliyle pgd den yarısı anca sağlıklı geldi

Eşimin morfoloji sınırda

Yani 1 deneme daha yapıp ( toplamda 5.olacak) bırakmalıyım ki. Yaşım artık 43 e geliyor
Umutsuzr şekilde uğraşmaktan korkuyorum

Zor ki zor

Canım tebrik ederim kaç haftalık oldun
Allah tamamına erdirsin rabbim emeklerinin karşıliğini nasip etmiş çok şükür

Canım seni de tebrik ederim; buralardan uzak durmak istedim bir süre ama ne guzel hamiş gördüm seni. İnsallah sağlıcakla kucağına al; az uğraşmadın sen de; sevinc gozyası olsun insallah bundn sonrası

Amin canım amin çok tesekkür ederim cümle bebeklere de saglik versin .bebegine çok üzüldüm acını bende anlıyorum.Allah insallah sana tekrar bir bebek versin sağlıkla iyi günlerde büyüt canım.guzel haberini buradan bizde duyalım.aynı yasta mıyız bu arada
Ya birtanesin:nazar:; bebişin oldu ama buralarda umut ve destek olmaya devam ediyorsun;bebişin nasıl büyüyor mu annesi:anne: sevgiler

Bu arada en başlarda konunun,bir arkadas vardı çok yumurtası vardı ama altın’ olana benim gibi bintürlü ulaşamadı ve akıllıca yapıp tedaviyi bıraktı. Ben nedense giderek umutsuz oluyorum. Yakında ama çok uzak bir elmas gibi; masal gibi

Ben eylülde yine çalışacağım yoğun ve izin alamam; şişli rapor vermiyor; üstelik işim küçük ve uzak bir şehirde. Yani tedaviden çok tedaviyi ayarlamak beni mahvediyor. Hatt bilenler bilir bi de yurtdısında çalışıyodum gecen sene ordan da gelip gittim surdurdum tedavimi. Yani çok asgari iş aldım kurumda ama bişekilde çalışmak zorundayız; harcadıklarımız tedaviye malum

Merhaba arkadaşlar
Beni bilenler bilir iyi haberler vermek isterdim
En son havuzla pgd li embriyo topluyordum 2 tane oldu hatırlarsanız. Gecen ay histereskopi oldum ve bu ay transfer oldum.

Şişli memorialde tedavim; yollarda gecti gecen 6 ayım nerdeyse( 3 tedavi şişlide bi de histereskopi)

Çok umutlulardı embriyodan 6AA PGDLİ embriyoydu. Ama maalesef hcg 2 değerde kaldı 9. Gun

Ben hafta sonu idrar testiyle anlamıştım olmayacağını ve çok ağladım üzüdüm o gün
Ama artık yapacak bişey yok

Diğer transfer olmadan bi tedavi mi daha olsam agustosta acaba; 1 tane dondurylmuşum var pgd li ama güven olmuyor işte:KK43:

İleri yaş dışında hiç bir endikasyon yok; fsh ve amh kötü değil( fsh 6 / amh 1.2) 9 ay onceki değerler
Yumurta en az 7-8 toplanıyor dölleniyor ama blasta 1-2 kalıyor
Haliyle pgd den yarısı anca sağlıklı geldi

Eşimin morfoloji sınırda

Yani 1 deneme daha yapıp ( toplamda 5.olacak) bırakmalıyım ki. Yaşım artık 43 e geliyor
Umutsuzr şekilde uğraşmaktan korkuyorum

Zor ki zor

Aramızda 3 yaş var. Ben de 39 umun içindeyim. 3. denemem de tuttu, tabi bu her şey bitmiş demek değil, umarım sonunu sağlıkla görebilirim. Hepimiz çok zor şeyler yaşıyoruz. Allah herkese en kısa sürede bu sevinci yaşatsın inşallah. Fakat burada hepimizin hikayesi farklı, 3 düşükle beraber 8. denemesini yapan ve yılmayan arkadaş da var, 4 aşılama 5. tüp bebekte tutturan da. Tabi maalesef ki para durumu da çok önemli. Acaba embriyolarınızın mutlaka pgt li mi olması gerekiyor? Ben ilk tedavimde 2, sonra 1 sonra 3 embriyo anca elde ettim ve hep 3. gün transferi oldum.

Back