Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebegini saglika buyut insallah. Hangi vitaminleri kullandin acaba?
Çok sağol canım yazıyorum dr.um verdi bunları.bir ay sonra tedaviye baslatmıstı etki etsin diye.
1.Benexol B 12 vitamini gunde 1 kez tok
2. Solgar marka D vitamini IU 1000 mg günde 1 kez tok
3.Solgar marka omega 3 950 mg. Gunde 1 kez tok
4.melatonin gece yatmadan 1 saat once gunde 1
5.quenzum q10 günde 1 kez tok
Son iki ilaci zaten iciyordum bunlar cok faydali devam et dedi.quenzumu gunde 2 iciyordum 1 e düsurdu.ins sizinde bebeginiz olsun bol bol bebek pışpışlayın inş. çogu kisinin de bebegi oldu.geri kalanlarında en kısa zamanda olsun ins.
Sizin durum nedir ?

Cok tesekkur ederim cevap icin. Benim bir oglum var 20 aylik. Tup bebek tedavisiyle olmustu. Sebepsiz infertility dedi doktorlar hep ama bu daha kotu sanirim cunku hic bir sey sebepsiz degil ama bilinen sebeplerden olmayinca tedavide olamiyosun bu da daha umutsuz yapiyor insani. En son dr kontrolumde yumurtalar iyi gozukuyo normal yoldan olur ikincisi dedi dr ama 7 aydir tam vaktinde deniyoruz yine olmuyo sanirim ustelik oylesine deniyorum bu sefer ilk oglan buyusun biraz istiyorum aslinda yani stres de yok olmayinca uzulmek de yok ama tutmuyo nedense. yine tup bebek yapmak durumunda kalicam bir iki sene icinde sanirimsuprizlere acigim yine de:)

Selam kızlar ben doğum yaptım ikimizde iyiyiz eve geldik çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına çok güzel duygular
Ayy canım gözünüz aydin olsun Allah analı babalı büyütsün bebeginizi sağlıkla iyi günlerde gule güle büyütün canım.çok güzel duygular evet

Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar dilerim... test yapmama son 4 gün kaldı şu ana kadar herhangi bir belirti yok çok iyiyim...hayirlisi olsun..sizler nasilsiniz var mı herhangi bir şey

Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar dilerim... test yapmama son 4 gün kaldı şu ana kadar herhangi bir belirti yok çok iyiyim...hayirlisi olsun..sizler nasilsiniz var mı herhangi bir şey
Canım benim 6-7 günden sonra hiç beliti yoktu testen birgün önce göğüsler hafif sizladi o kadar hayırlı haberlerini alırız inşallah

Hayırlı olsun, inşallah pozitif sonuç alırsın. Belirti bende de hiç ama hiç yok. Bugün 238 sonuç aldım.

merhabalar,
41 yaşında bir arkadaşım son kez tüp bebek yapmaya ikna ettim yumurta kalitesi için neler tavsiye edersiniz ?
Arı sütü bal polen ve zeytinyağlı incir benim duyduklarım. Tabii doktoru da takviye vitamin filan verebilir. Ablam 44 yaşında DHEA takviyesi alıyor ama doktor reçetesiyle tabii. İnşallah olumlu sonuçlanır.

Hayırlı olsun, inşallah pozitif sonuç alırsın. Belirti bende de hiç ama hiç yok. Bugün 238 sonuç aldım.
Burda da tebrik ediyorum seni canım sağlıkla devamı gelsin allah tamamına erdirsin inşallah

Hayırlı olsun. Sizi tebrik ediyorum. Allah Sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin.

Böyle güzel haberler almak hem sevindiriyor, hem umutlandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…