- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.201
canım nasılsın yumurta toplama oldumuAyyy ne güzel senin süreç nasıldı. 2 yumosla mi başladın nasıl gelişti paylaşırmışım lütfen.
Bugün dr konuştum tekrar kesinlikle genetik yapilsin istiyorum ben. 3. Gün için şans vermek istermisin dedi. Hayır dedim Genetik yapilmadan olmaz dedim. Bakalim artık yarin sabah toplama yapılacak....
tebrik ederim hamilesiniz sanırım allah tamamına erdirsin inşallahSenin de tedavin hayırlı olsun . kaç yumurtan var şu an?
Evet canım sağol düşündüğüm içincanım nasılsın yumurta toplama oldumu
Teşekkür ederim...henüz çok başındayız. Kese ve kalp atışını bekliyoruz inşallah..tebrik ederim hamilesiniz sanırım allah tamamına erdirsin inşallah
hayırlısı ile onlarıda görür ve duyarsın inşallahTeşekkür ederim...henüz çok başındayız. Kese ve kalp atışını bekliyoruz inşallah..
hadi bakalım rabbim hayırlısı ile döllenmelerini ve sağlıklı embriyolar olmanı nasip etsin inşallahEvet canım sağol düşündüğüm için
Birazdan çıkıcam hastaneden sersem gibiyim yattım dinlendim
2 adet toplandı yarina artik. allahım güzel haberler duyalım inşallah
Çok teşekkür ederim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..hayırlısı ile onlarıda görür ve duyarsın inşallah
Hayırlı olsun cnm...nasıl çıktı yumurtalar döllendimi bugüne.Evet canım sağol düşündüğüm için
Birazdan çıkıcam hastaneden sersem gibiyim yattım dinlendim
2 adet toplandı yarina artik. allahım güzel haberler duyalım inşallah
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel sonuçlar aldırsın işallah canım, çok yatmak iyi değil ama iş yapma evin içinde gezin, stres kesinlikle olamamlı, ve bol su iç meyve ye işallah tutunur bebişinMerhaba arkadaşlar cumartesi günü transfer olacak.tavsiyesi olan var mı?bu iste yeniyim...1.5yillik evliyim onerilerinizi bekliyorum herkese bol şans hayırlısı olsun inşallah hepimiz için iyi geceler...
Amin inşaallah hepimiz için hayırlısı olsun canım.onerilerin için teşekkür ederimRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel sonuçlar aldırsın işallah canım, çok yatmak iyi değil ama iş yapma evin içinde gezin, stres kesinlikle olamamlı, ve bol su iç meyve ye işallah tutunur bebişin
Canım bu arada en önemlisi protein hergün yumurta yemelisin ihmal etmeAmin inşaallah hepimiz için hayırlısı olsun canım.onerilerin için teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar transfer yapıldı sorunsuz çok Şükür...21 haziran test günüm hayırlısı olsun
Cok sevindim müjdeli haberi ver bize bol dinlenmeler E Ebrulim 75Merhaba arkadaşlar transfer yapıldı sorunsuz çok Şükür...21 haziran test günüm hayırlısı olsun hepimiz için
Hayırlı uğurlu olsun.En heyecanlı zamanlar...Merhaba arkadaşlar transfer yapıldı sorunsuz çok Şükür...21 haziran test günüm hayırlısı olsun hepimiz için
Everett dün aradılar 2 side döllenmiş pazartesi günü bilgi verecekler. Adim adım bakalım yarin ne diyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?