- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.041
cnim çok teşekkür ederim,umarım saglikli bi gebelik gecirirsn inşallah )))ben 11iyilik evliyim bize hep sebebsiz değindi ama bi gün olsunda su ovulasyin testini yapmadım her tedaviden geçtim ama şu testi yapmak nasip olmadı.ben 22gunde bi adet oluyorum.6.gün temizleniyirum..))peki adetten sonra ne kadar bi sürede kullanmaliyim?canım benim 11-16 nisan arası düşük kanamam oldu sonrasında dr randevu aldım rahimde durum nedir diye
dr baktı rahik incelmiş dedi detaylı incelerken bana sağda yumurta oluşumu var 15 mm dedi
21-26 nisan arası ilişki olsun dedi allah biliyor ya o an çok sevindim vücudumun eski haline dönmesine ama ben yumurtlama sonrasında gelecek adet ile normale döneceğim için sevindim eve geldim eşim yumurtlama testleri var takip yapsana dedi. her gün saat 18,30 da işten gelinde en az 2 saat beklemiş idrarla testleri yaptım ama eşim 22-25 nisan arası antalyada görevlendirildi seminerde tamam dedim sen yoksun o günlerde boşuna takip yaptım diye 21-22-25-26-28 nisanda ilişkiler oldu onlardan birinde gebe kaldım testlere göre 25-26 nisan gibi yumurtladım ben
şu bir gerçek gebe kalabileceğime dair en ufak umudum yoktu adet olunca dr ile rahim filmi çektirmeyi konuştuk hatta aşılama deneme işini
nasip artık sonrasında 3-6 mayıs arası otobüsle balkanlar turuna katıldık ailecek orda saatlerce gezdik hopladık otobüsle ordan oraya gezdim hiç esirgemedim kendimi
Canım adet bittiği gibi başla teste idrar iki saatlik olsun iki koyu çizgi çıktığı gün yumurtlama oluyor o gün ve çizgi rengi soluk olduğunda çatlıyor o gün ilişki olmali sen yapmaya başla haberleriz bakarım testlere özelden de yazabilirsin ovilasyon sayfalarına eklersen tecrübeli arkadaşlar yorumlarcnim çok teşekkür ederim,umarım saglikli bi gebelik gecirirsn inşallah )))ben 11iyilik evliyim bize hep sebebsiz değindi ama bi gün olsunda su ovulasyin testini yapmadım her tedaviden geçtim ama şu testi yapmak nasip olmadı.ben 22gunde bi adet oluyorum.6.gün temizleniyirum..))peki adetten sonra ne kadar bi sürede kullanmaliyim?
günde kaç kez baktın. bazıları iki kez sabah akşam diyor. ben bir kez bakmıştım ama, iki mi lazım?Canım adet bittiği gibi başla teste idrar iki saatlik olsun iki koyu çizgi çıktığı gün yumurtlama oluyor o gün ve çizgi rengi soluk olduğunda çatlıyor o gün ilişki olmali sen yapmaya başla haberleriz bakarım testlere özelden de yazabilirsin ovilasyon sayfalarına eklersen tecrübeli arkadaşlar yorumlar
İnternetten alabilirsin eczanede 5 link satiyorlar çok pahalı
Canım ben bir kez yaptım 18:30 dagünde kaç kez baktın. bazıları iki kez sabah akşam diyor. ben bir kez bakmıştım ama, iki mi lazım?
Canim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim valla. Okudum bir daha okudum yanlismi okudum dedim ne güzel ya Allah kucağına almak nasip etsinCanım çok tesekkur ederim Allah razı olsun
Tüp Bebek tedavisi sonrası düşük olmustu hiç bu kadar çabuk olacağını dusunmuyordum şok olduk eşimle cumaya kese görmeye gideceğiz
Hala kendime hamile diyemiyorum yaşadığım kötü tecrübeler nedeniyle allah saglikla kucağımda gösterir inşallah
Hep dualarimdasiniz rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah hepimize
gözün aydın arkadaşım çok sevindim inanki Allah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım çok tesekkur ederim Allah razı olsun
Tüp Bebek tedavisi sonrası düşük olmustu hiç bu kadar çabuk olacağını dusunmuyordum şok olduk eşimle cumaya kese görmeye gideceğiz
Hala kendime hamile diyemiyorum yaşadığım kötü tecrübeler nedeniyle allah saglikla kucağımda gösterir inşallah
Hep dualarimdasiniz rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah hepimize
Canim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim valla. Okudum bir daha okudum yanlismi okudum dedim ne güzel ya Allah kucağına almak nasip etsin
gözün aydın arkadaşım çok sevindim inanki Allah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu ruh hali normal geldi bana da.tedavi iyiye gittikce moral geliyor.onun sonu bile hüzünlü olabilir ama 1 yıl sonraki 5. Denemede ikiz annesi hamile arkadaşım var A anneveoglusu var masallahhMerhaba,aranıza yeni katıldım.Henüz tedavinin başındayım.İlk yumurta toplama işlemi yapıldı.sadece bir yumurta donduruldu.Paylaşımlarınızın neredeyse hepsini okudum.İçimde kocaman bir boşluk umutsuzluk ve keder hergeçen gün büyüyor ve engel olamıyorum.Sanki bir kör kuyuya düştüm.Hepinizin ne kadar güçlü ve savaşçı olduğunu gördükçe.Daha en başından bu korkunç ruh haliyle asla başaramayacağımı düşünmeye başladım
Hosgeldin yazdıklarınizi okuyunca hostuIyi aksamlar bende gizli gizli bu formu okuyup hiç yorumda bulunmadim
1 evlâdım var 2.cisini düşünüyoruz fakat lanet olası miyomlar yakami birakmiyo doktorumuz 3 ay bekleyelim dedi bu arada histereskobi rahim filmi ve hormonlara bakıldı yaş 40 1.ayda malesef bisey olmadi doktorum yumurta kalitesini artırıcı ilaç verdi onu kullaniyorum sabırla bekliyoruz bu ay ve temmuzda gebelik olusmassa tüp bebek tedavisi başlıycak
Şu mübarek ayda rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.......
İnşallah herkesin gönlüne göre olur.Hoşbulduk.Bugün veya yarın oluyorla ne kastettiniz?Hosgeldin yazdıklarınizi okuyunca hostu. ins. Gonlunüze göre olacak.bugun veya yarın oluyor biliyor musun bebek gecen yıl olmadiysa bu yıl
Mesajı yazdıktan sonra düzeltme yaptım onu görürsünuz bu arada.sunu kastettim.Gecen yıl negatif alan arkadaşım arı sutu ve genetige embriyoyu gondererek hamile.yeter ki ugraşılsın gecen yıl bu yıl diye sayılmasın olunca oluyor pozitif sonuç aliniyor .İnşallah herkesin gönlüne göre olur.Hoşbulduk.Bugün veya yarın oluyorla ne kastettiniz?
Çok sağolun.Çok zor işlermiş bunlar.Mesajı yazdıktan sonra düzeltme yaptım onu görürsünuz bu arada.sunu kastettim.Gecen yıl negatif alan arkadaşım arı sutu ve genetige embriyoyu gondererek hamile.yeter ki ugraşılsın gecen yıl bu yıl diye sayılmasın olunca oluyor pozitif sonuç aliniyor .
Biraz zor tabi ama vitamin ve takviyelerle kolaylaşıyor.iyi sonuc aldikca moraliniz artacak.bende az once yazani sodaLemon sandim sizmissiniz.hani size uzun yazdım ama sodaLemona yazdiğım mesaja cevap yazmışsın.ikinizi karıştirdim.Çok sağolun.Çok zor işlermiş bunlar.
Kör kuyu demisken bende sabahlara kadar düşünmekten üzüntüden uyuyamazdım bazen.icimdeki umutsuzlugu ve istegi ise anlatamam.evlenince biraz dağıldi umutsuzluk kör kuyularMerhaba,aranıza yeni katıldım.Henüz tedavinin başındayım.İlk yumurta toplama işlemi yapıldı.sadece bir yumurta donduruldu.Paylaşımlarınızın neredeyse hepsini okudum.İçimde kocaman bir boşluk umutsuzluk ve keder hergeçen gün büyüyor ve engel olamıyorum.Sanki bir kör kuyuya düştüm.Hepinizin ne kadar güçlü ve savaşçı olduğunu gördükçe.Daha en başından bu korkunç ruh haliyle asla başaramayacağımı düşünmeye başladım
bebeğimhadi Allah sağlıkla huzurlu büyütmeni nasip etsin bebeğini, ismi de pek güzel... darısı başımıza diyelim:)Kör kuyu demisken bende sabahlara kadar düşünmekten üzüntüden uyuyamazdım bazen.icimdeki umutsuzlugu ve istegi ise anlatamam.evlenince biraz dağıldi umutsuzluk kör kuyular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?