Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.:KK200::nazar:
Sevgili Bebegimhadi Bebegimhadi
Vallahi yazdıklarını yüzümde mutlulukla okudum; agzım kulaklarıma vardı; burdaki çoğu arkadasın sıkıntısı sıkkntımızmutluluğu mutluluğumuz oluyor,gercek hayatta tanırmışım gibi.
Gözünüz aydın; güle güle büyüsün;hayat insallah ona hep gülsün :nazar:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım dün histeriskopi oldum miyom vardı alinda patoloji sonucunu bekliyorum şimdi sanırım hafta sonu belli olacak.yaklasik 15gun sonra da transfer yapılacak regl bekleniyor transfer için regl 2.gunu kontrol olacam sonrasında ise transfer olacak iyi akşamlar kızlar grsz yine

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım dün histeriskopi oldum miyom vardı alinda patoloji sonucunu bekliyorum şimdi sanırım hafta sonu belli olacak.yaklasik 15gun sonra da transfer yapılacak regl bekleniyor transfer için regl 2.gunu kontrol olacam sonrasında ise transfer olacak iyi akşamlar kızlar grsz yine
miyon ölçüsü ne kadardı benimde miyon vardı dr ekim ayında aldı 1,7 cm idi tranfer icin şubat ayına kadar bekletti şubatta hormon sorunu oldu martta transfer oldu çabuk transfer oluyor gibi geldi miyon değilde polip olmasın aldığı parça

Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım inşallah güzel haberler alırız sizden

Sevgili Bebegimhadi Bebegimhadi
Vallahi yazdıklarını yüzümde mutlulukla okudum; agzım kulaklarıma vardı; burdaki çoğu arkadasın sıkıntısı sıkkntımızmutluluğu mutluluğumuz oluyor,gercek hayatta tanırmışım gibi.
Gözünüz aydın; güle güle büyüsün;hayat insallah ona hep gülsün :nazar:
:KK50: :rapci::KK9: sende yüzüme tebessün getirdin sòzlerinle ligea ligea :KK31: Amin aynı duygu ve dileklerdeyim bende.cok tesekkür ederim.sevgiler canim

İyi akşamlar. Yumurta /embriyon/5 günü dönlenmesı yani ilerlemesini olmadığından dolayı durduruldu. Tedavi iptal oldu. Transfer işlemı olmadığından dolay doktora ödediğimiz paranın yarısı geri veriliyor mu? Cevap bekliyorum kızlar

miyon ölçüsü ne kadardı benimde miyon vardı dr ekim ayında aldı 1,7 cm idi tranfer icin şubat ayına kadar bekletti şubatta hormon sorunu oldu martta transfer oldu çabuk transfer oluyor gibi geldi miyon değilde polip olmasın aldığı parça

Bilmiyorum onu sormadım Dr geldiğinde tam kendime gelmemistim bisey soramadım gözümü açamıyordum.polip tehlikeli bir durum mu ifade ediyor hiç bilmiyorum böyle şeyler biraz daha açık olurmusun.hepimiz için hayırlısı olsun arkadasim.zaten regl e 15gun var

İyi akşamlar. Yumurta /embriyon/5 günü dönlenmesı yani ilerlemesini olmadığından dolayı durduruldu. Tedavi iptal oldu. Transfer işlemı olmadığından dolay doktora ödediğimiz paranın yarısı geri veriliyor mu? Cevap bekliyorum kızlar
Evet veriliyor.fakat dr la havuz yontemi diye konustuysaniz transfer saklı kalıp diger opulara geciliyor.egricayirin ampul ari sutunu alip yiyin ayrica bal polen.cok yeni hamile haberi aldım ari sutu 6 ay icince genetige de embriyo gonderilerek olumlu sonuc alindi.6 ay o arkadaşin kendini hazır hissettigi sure. bir iki ay yeterli tedaviden önce.cok uzüldum geçmiş olsun.pes etmeyin

Tekrar iyi akşamlar!
Bende 4 tane yumurta toplandı.3 kalitesiz boş çıktı. 1 yumurta 4 gün dönlendı, 5 günü dönlwnmesı yavaşlap durmuş, 6 günü iptal etti. Yani dondurulmadı. İşlem iptal oldu. 6500 ödemiştim , ortalama kaç parasın iade eder acaba. Ve ben yabanciyım, ama TCvatandaşıyım. Nasıl paramı istersem, türkçe. Yanı daha kebar ve net ve kesin hangi sözlerdi kullana bilirim. Valla kusura bakmayın her şeyı soruyorum. Tşk ediyorum, ltf cevap bekliyorum.

bendede miyom var 1.5 cm ama nedense dr lar hep bu hamileliği engellemz dedi ve öyle duruyor hala hatta polipler vardi onlar alındı ama bana rahim dışında dendi miyom

Merhaba arkadaşlar patoloji sonucu temiz çıktı şükür 0.89 mm di polip miş.su anlik iyiyim sukur iyi aksamlar herkese

bendede miyom var 1.5 cm ama nedense dr lar hep bu hamileliği engellemz dedi ve öyle duruyor hala hatta polipler vardi onlar alındı ama bana rahim dışında dendi miyom
Canım senin rahim dışında ise sorun olmaz benim Miyon gebeliği etkileyecek yerde idi

Tekrar iyi akşamlar!
Bende 4 tane yumurta toplandı.3 kalitesiz boş çıktı. 1 yumurta 4 gün dönlendı, 5 günü dönlwnmesı yavaşlap durmuş, 6 günü iptal etti. Yani dondurulmadı. İşlem iptal oldu. 6500 ödemiştim , ortalama kaç parasın iade eder acaba. Ve ben yabanciyım, ama TCvatandaşıyım. Nasıl paramı istersem, türkçe. Yanı daha kebar ve net ve kesin hangi sözlerdi kullana bilirim. Valla kusura bakmayın her şeyı soruyorum. Tşk ediyorum, ltf cevap bekliyorum.
Merhaba; oncelikle geçmiş olsun; arısıtu onerilerini lütfen ciddiye alın; ben kullandım ve kesinlikle embriyo gelişimine olumlu etkisi oldu; eski mesajlarıma bakabilirsiniz; bence beslenmenize de dikkat ettin; en az 1 gr balık yağı; glutenden uzak perhizler uygulayın; internette ingilizce çok sayfavar eger ilgilenirseniz

İade miktarları merkezden merkeze değişiyor; şişli memorialdeyim ben; %20 iade yapıyor; ama en basta bilgilendirdiler; bu merkezde sevdiğim şey herşeyin net olması. Her merkez iade yapmıyor; iade oranı da değişiyor.

AmA kendini tanıtmadan yenibaşlayan bir hasta gibi ara sor merkezine; bu tur durumlarda
İade var mı ne kadar diye. İsterken rahat olursun diye bu yolu oneriyorum. Bir de rahat ol arkadasım; senin paran; onlar da altı ustu bize hizmetveren bir sektor. Net bilgi alırsan rahatlarsın; herkese veriyorlardır ya da kimseye vermezler, iyi şanslar

Bu ay 41 olacağım, artık çok yoruldum 2 yıldır uğraşıyoruz. İlk spirali çıkardığımda 2 ay sonra gebe kaldım. İkiz biri tüpte kalmış. Tüpüm patladı ölümden döndüm önce dış gebelik iğnesi yaptılar (düşük doz kemoterapi) 2 kere sonra tüp patlayınca ameliyatla alındı tüpüm iç kanamayla acil ameliyat. Sonrası adetlerim azaldı. 2 ay önce oooo rezervin harika diyen Dr ameliyattan 6 ay sonra rezervin yaşına göre az dedi. Bir daha gebe kalamadım. Adetlerim hiç eskisi gibi olmadı yumurta takibi aylarca oldu. Nihayetinde tüp bebek İzmir’e git gel izin al. Maddi manevi yoruldum. Evdeki kuzum anne hasretiyle ağlıyordu tlfda. Ben elimden geleni yaptım gerisini artık Allah’a bıraktım. Doktorum zaten kendiliğinden olabilir dedi ama ben denemek istedim. Allah ol derse kendiliğinden de olur. Artık kızıma ve işime odaklanacağım. Olmazsa da 1,2 sene sonra evlat edinmeyi düşünebilirim.
Hayırlısı olsun canım. İnşallah gönlüne göre olur herşey.

Tekrar iyi akşamlar!
Benim merkezimde 6000 tl toplam ücretin 1500 tl si transfer için diye baştan söylediler. Transfer iptal edilirse 1500 tl yi geri verecekler. Sen de transfer ücretini geri alabilirsin.

doğurmuş...
doğurmamış...
doğurduğunu bağrına basmış...
doğurduğunu bağrına bile basamamış...
doğurmadığını bile bağrına basmış...
kendi anne olan...
vicdanı anne olan...
ruhu anne olan...
bütün kocaman yürekli kadınlara...
ve bir evlada anne gibi şefkatle sarılabilen adamlara selam olsun...
gidenler nur olsun...
kalanlar sağolsun...

Anneler gününüz kutlu olsun

Back