- 21 Mart 2018
- 407
- 1.006
- 113
- 45
- Konu Sahibi akideciknane
- #61.981
İnşallah doğal yoldan olur hayırlısıyla tekrar annelik duygusunu tadarsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah doğal yoldan olur hayırlısıyla tekrar annelik duygusunu tadarsın.
Canım benim umudunu kaybetme embriyo tutunmuş ama sağlıklı değilmeiş bu bile büyük bir şans bende yaşadım geçen sene bu zaman tüpbebekle kimyasal gebelik oldu benimde beta hcg değerim 9 la başladı hatta 20 oldu sonra düşüşe geçti yaşım 41 di bir ay sonra hamile kaldım kızım yarın 3 aylık olacak rabbim bana nasip etti inşallah tez vakitte sizlere de nasip etsin kucaklarınız bebişlerle dolsun sana diyeceğim vazgeçme maddi manevi imkanın varsa devam et zaman geçiyor her dakikamız kıymetliBenim için bu hikaye burada bitti. Hepinize Allah gönlünüze göre versin. Sevgiyle kalın
Teşekkürler iyi dileklerin için. Biz eşimle bu yola çıkarken sırf kızımız kardeşsiz kalmasın diye bir kere deneyelim dedik. Nasipte yokmuş. Ben doktorumdan da çok memnunum hala. Ama artık kadere bırakıyorum herşeyi. Denemek istemiyorum.Canım benim umudunu kaybetme embriyo tutunmuş ama sağlıklı değilmeiş bu bile büyük bir şans bende yaşadım geçen sene bu zaman tüpbebekle kimyasal gebelik oldu benimde beta hcg değerim 9 la başladı hatta 20 oldu sonra düşüşe geçti yaşım 41 di bir ay sonra hamile kaldım kızım yarın 3 aylık olacak rabbim bana nasip etti inşallah tez vakitte sizlere de nasip etsin kucaklarınız bebişlerle dolsun sana diyeceğim vazgeçme maddi manevi imkanın varsa devam et zaman geçiyor her dakikamız kıymetli
Arkadaşım, çok geçmiş olsun, hayırlısı olsun inşallah. İnsan yoruluyor ama eğer kendinde güç bulabiliyorsan toparladıktan sonra yine düşün. Kardeş çok önemli Rabbim tez vakitte bizlerin yüzünü güldürsün. Üzüntünü mutlu haberlerle unuttursun.Benim için bu hikaye burada bitti. Hepinize Allah gönlünüze göre versin. Sevgiyle kalın
yok canım artık yasak yok ilaçları bırakırsan bu gün yakında adette olursunKızlar ilaçları bıraktım bugün tabi negatif alınca peki ilişki yasak mı hala bu durumda?
Canım 57 ye kadar yükseldi katlamadi. Kimyasal gebelik. Depresyondayim ama pozitif olmak istiyorum bayrama hamile girmek istiyorum. Çok şükür ne diyeyim.Cordelia arkadaşım nasılsın son durumun ne arkadaşım
Allah kızına sağlık versin. normal yolla da kalabilirsin. Yada sonra tekrar denersin. Hayırlısı olsun. Üzülme.Kızlar ilaçları bıraktım bugün tabi negatif alınca peki ilişki yasak mı hala bu durumda?
Cnim çok geçmiş olsun.Bizde kızımız kardesiz kalmasın dedik.2kere denedik olmadı. Eşimi tekrar denemek için ikna cabasindayim.eğer saglikli embiriyonuz çıkıyorsa asla pes etme,bizim transfere gitmediği için eşim tekrar denemek.istemiyor tabi şimdilik.Teşekkürler iyi dileklerin için. Biz eşimle bu yola çıkarken sırf kızımız kardeşsiz kalmasın diye bir kere deneyelim dedik. Nasipte yokmuş. Ben doktorumdan da çok memnunum hala. Ama artık kadere bırakıyorum herşeyi. Denemek istemiyorum.
42 yaşındayımCnim çok geçmiş olsun.Bizde kızımız kardesiz kalmasın dedik.2kere denedik olmadı. Eşimi tekrar denemek için ikna cabasindayim.eğer saglikli embiriyonuz çıkıyorsa asla pes etme,bizim transfere gitmediği için eşim tekrar denemek.istemiyor tabi şimdilik.
yaş kaç sizin?
Benim için bu hikaye burada bitti. Hepinize Allah gönlünüze göre versin. Sevgiyle kalın
Bu ay 41 olacağım, artık çok yoruldum 2 yıldır uğraşıyoruz. İlk spirali çıkardığımda 2 ay sonra gebe kaldım. İkiz biri tüpte kalmış. Tüpüm patladı ölümden döndüm önce dış gebelik iğnesi yaptılar (düşük doz kemoterapi) 2 kere sonra tüp patlayınca ameliyatla alındı tüpüm iç kanamayla acil ameliyat. Sonrası adetlerim azaldı. 2 ay önce oooo rezervin harika diyen Dr ameliyattan 6 ay sonra rezervin yaşına göre az dedi. Bir daha gebe kalamadım. Adetlerim hiç eskisi gibi olmadı yumurta takibi aylarca oldu. Nihayetinde tüp bebek İzmir’e git gel izin al. Maddi manevi yoruldum. Evdeki kuzum anne hasretiyle ağlıyordu tlfda. Ben elimden geleni yaptım gerisini artık Allah’a bıraktım. Doktorum zaten kendiliğinden olabilir dedi ama ben denemek istedim. Allah ol derse kendiliğinden de olur. Artık kızıma ve işime odaklanacağım. Olmazsa da 1,2 sene sonra evlat edinmeyi düşünebilirim.Cnim çok geçmiş olsun.Bizde kızımız kardesiz kalmasın dedik.2kere denedik olmadı. Eşimi tekrar denemek için ikna cabasindayim.eğer saglikli embiriyonuz çıkıyorsa asla pes etme,bizim transfere gitmediği için eşim tekrar denemek.istemiyor tabi şimdilik.
yaş kaç sizin?
Teşekkürler canım doğrusunu istersen ben de çok üzüldüm. Bu kadar üzüleceğimi ben de bilmiyordum. Ama zamanla geçer hayat devam ediyor...Melinx gecmis olsun üzüldüm Allah can saglığı versin.istedigin bir zaman yine denersin ins gönlünce olur
canım pozitifi görüp sonrasında bunu yaşamak çok zor gerçekten benimde 250ye kadar yükseldi ve birden durup sonrasında düşüşe geçti zaman herşeyin ilacı arkadaşım yeniden tüp bebekmi deneyeceksin dondurulmuş embriyoların mı var yoksa doğal yoldan mı deneyeceksin canımCanım 57 ye kadar yükseldi katlamadi. Kimyasal gebelik. Depresyondayim ama pozitif olmak istiyorum bayrama hamile girmek istiyorum. Çok şükür ne diyeyim.
Dondurulmuş var 1 tane. Önümüzdeki ay onu deneyeceğiz. Olmazsa yeniden tüp bebek deneyeceğiz. Sen su an kendin mi deniyorsuncanım pozitifi görüp sonrasında bunu yaşamak çok zor gerçekten benimde 250ye kadar yükseldi ve birden durup sonrasında düşüşe geçti zaman herşeyin ilacı arkadaşım yeniden tüp bebekmi deneyeceksin dondurulmuş embriyoların mı var yoksa doğal yoldan mı deneyeceksin canım
doldurulmuş olması güzel inşallah sana hayırlı ve sağlıklı bir evlad olarak döner arkadaşımDondurulmuş var 1 tane. Önümüzdeki ay onu deneyeceğiz. Olmazsa yeniden tüp bebek deneyeceğiz. Sen su an kendin mi deniyorsun