Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben sizden rica etmistim sadece burkacgun benimle birlikte test gunume bana destek olmanız için takvim oluşturun diye.....ama yapmadiniz....duova yapti sadece.. selcan da cok uğraştı. Sonra oldu...ikisinede cok tesekkur ederim beni kirmadilar. Ama siz yapmadiniz o zaman. ..ben de uzuldum...alttarafi birkacgun icin....neyse.....tabi sonra hak verdim herkes ben dedim diye yapmak zorunda degildi tabi...benim bu ay gecti artik.nasip değilmiş. ....

Ben yapmadigim icin bilmyiorum canim, ben buraya üye olup ne yapabilirim diye arastiriken, hamile oldugum anlasilmisti .alternatif tip basligini takip etmistim. bayagii etkili oldugunu yazmislar kullananlar, ama sogan suyunu ilk kür olarak kullanmislar. sonra incir düzenli hergün taze olarak yapip ictiklerini yazmislardi. senin kürlere karsi hassasiyetin var tabii onu hesap etmek gerekir.

canım benim öyle şey olurmu..bak ne güzel ettin sebeb oldun böyle bir şey yapmaya.zaten ben memleketteydim geldiğimde zaten yapmışlardı.birde hiç anlamıyorum bu işlerde..senin yazına geri döndüm selcana anlatmıştın o yazından okuyarak yaptım arkadaşım..işallah olucak canım üzülme..bak hepimiz uğraşıyoruz..hep birlikte başaracaz işallah..kırılmak gücenmek yok..

denemeden bilinmiyor canım.napalım elimizden geleni yapıcaz.işallah topiğimizde hamile kalmayan kalmasın.isteyen herkese versin mevlam..

Yaaa gectiii ben o anlik dyygularimi yazdimdi.be gucenmesi.zaten negatifmis....bu sefer herkes bu totemi herkes yapacak ve bir bir pozitif olcaz...hem ben senin yolculukta olduğunu biliyodum..

başardım..
uğur getirsin hepimize..

Senin takvimde hayirli olsun ummu, umarim cok az kaldi bu takvimden senin bebekleri takip edecegiz.

Canım nasıl yapıcaz ??? ben daha henüz bilmiyorum transfer ne zaman yapılacak ? inşallah transfer sonrası yaparım ama içimden allahım 2014 hamişleri olucaz diye geçiyor inşallah
canım profilime giriyorsun ordan hakkımda kısmına tıklıyorsun orda aşağı doğru bakarsan bebeğimin doğacağı muhtemel tarih diyor orda sarı kalem var oraya tıklıycan canım ve yazıcan tarihi.bende bilmiyordum canım alısalıs cesaretlendirdi.
ok canım sağol :)))

yapmaya çalıstım ama olmadı herlade ???? 17.09.2014 dedim ama ????

Hamilelik takvimin hayirli olsun. dilerim bu takvimde gelecek aya senin bebeklerini takip ederiz.

kızlar hayırlısı olsunnnnnnnnnn

cmas küsme be, ilham şimdi geldi bize,,, hem ben de sonra görmüştüm....hadi hadi toteme gellllllllll

Ilac icerken olurmu bilmiyorum canim bir arastiralim
adetin 15.günündeyim canım.12.gün başlamıştım soğan kürüne.10 gün yapayım diyorum.syaklaşık 1 hafta sonra adet olucam.adet bitincemi incire başlanıyor.
Cnm.kEske 10. Gunu baslayip 15 gun yapabilseydin sogani
Inciri adetin 1. gunu basla canim dongun kac gun bilmiyorum.ama 21 gun yapilio normalde

günaydın canım benim ay şimdi sen niye böyle dedin ben çok üzüldüm canım benim (( bitanem ben bilmiyorum ki yapmasını inan bilmiyorum alisss sordum ben yapamıyorum diye bana öğretmeye çalıştı ama gene yapamadım yapabilsem sana niye yapmıyım bitanem ayyyyyyy ne olur böyle deme çok üzülürümmmmm...............

ben yapamadım geeneeeeeeeeeeeeeeeee

profile girdim hakkımda girdim sarı kalam var üstüne tıkladım girin tarih dedi ama olmadı gene .............. tarih yazıyorum kabul etmiyor :((((((((((((( uygun değil diyor..............

arkadaşım algımada seçicilik derler di karıştırdımmı bilemedim ama inanın ben bu yaşa kadar ya millet az hamile kalıyordu yada benim çok fazla dikkat etmiyordum vay arkadaş herkesss hamişşşş arkadaşım daha ikiz bebekleri yeni oldu şimdide kuzenimin eşi hamile benden sonra evlendi akşam haberini aldım ikizi olacakmış arkadaş çiftrer çifter veriyor mevlam burdan şu anlaşılmasın sakın hamile olanlara o kadar o kadar seviniyorum anlatamam her haber bebeksizliğimi yüzüme vuruyor bu sene o kadar çokkk hamile doğuran haberini aldım inanın iş yerinde yanlızca 3 arkadaşım doğum yaptı 1 arkadaşım hamişşşş kuzenlerim 2 tanesi doğum yaptı diğer 2 tanesi hamile biri ikiz bekliyor birtek ben kaldım allahım ne olur buradaki arkadaşlarımın ve benim dualarımızı duy bizlerede ver evlat duyur o cennet kokusunu bizlerede

üzülme arkadasim, bu dualarin bosa gitmeyecek sende bir gün buraya hamileyim diye yazacaksin. biz elimizden geleni yapalim mutlaka sonucunda bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.

kızlar elimde 5 kutu menogon var. son kullanma tarihi 2015. yeni aldığım ilaçları doktor kullanmaya gerek görmedi. saklama koşullarına uygun olarak saklıyorum. toz şeklinde olduğu için kargoyla veya kocaeliye geleceklere elden tanesini 75 tlden verebilirim. ilgilenenler için irtibat tel 05067154145

Ilac icerken olurmu bilmiyorum canim bir arastiralim

Cnm.kEske 10. Gunu baslayip 15 gun yapabilseydin sogani
Inciri adetin 1. gunu basla canim dongun kac gun bilmiyorum.ama 21 gun yapilio normalde
12.gün yaptım canım .adetimde 24 güne bi oluyorum canım..benim arası fazla uzun değil..adet olunca hormonlarıma yumi durumuna bakp eğer tedavi uygulayacaksak inciri yapmam.ama ytedavi olmassa yapayım allahın izniyle diyorum canım..
1.profil
2.hakkımda
3.bebeğimin doğacağı tarih.işte orda sarı renkte kalem var onun üzerini tıkla tarihi yaz..ama tarih yazarken araya çizgi koymayı unutma canım.
mesela 30-08-2014

canım üzülme tevekkül etmemiz gerekiyor ne kadar içimiz acısada ..sabır ve tevekkül..allah kendisine yakınlaştırmak için sıkıntılar verirmiş kuluna bana yakınlaşsın dua etsin diye canım ve sabr ..olacak işallah..ama illakki olmalı deme.hayırlıysa olsun de canım.en yakın zaman da işallah canım..hamile kalmayan kalmasın..

ah arkadaşım ah bende asla kıskanmam asla rabbim herkesin evladını bağışlasın asla gözüm yok ama o kadar çok duydum ki hamile haberi zaten ben duymasam bile çünkü çok yoğun çalısıyorum bir şekilde eltim görümcem kaynanam görümcemin 2 fettan kızı allah allah bende maşallah ne sabrı varsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dayan elif diren elbet selamete çıkıcaksınnnnnnnnnnnnn
rabbim herşeyi görüyor kızlarrrr bizi evlatlarımızla kavuşturacak ben hissediyorum hepimiz 2014 ün en güzel anneleri olucazzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…