- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
- #61.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer mi oldu?18 nisanda 2 embriyo tranfer oldu. Bugün 12.31,çıktı değerim. Hamile olabilir miyim. 7. Gün bugün.
Aynen cnim Rabbimin mucizesi çok şükür)))canim benim ilkinde 6.güne geldi transfer iptal oldu.aslında çok kalitesiz olsaydı 6.güne nasil geldiler anlayamıyorumbende 12 yıllık evliyim oğlum 14 ay korunmasız ilişki sonrasında geldi arkadaşım sen çok beklemişsin ama rabbim mucizesini nasip etmiş embriyoların kaçıncı güne geliyor benimde yumurta sayım iyi ama 5. güne gidemiyor bahçecide 5. gün transferinde ısrarcı olunca benim 4. gün embriyosu olarak transfer oldu ama kimyasal gebelik yaşadım.dr gittim geçen hafta perşembe yumurtlama olacak değerlendirin dedi bakalım nasip
Evet taze transfer.Taze transfer mi oldu?
18 nisanda 2 embriyo tranfer oldu. Bugün 12.31,çıktı değerim. Hamile olabilir miyim. 7. Gün bugün.
5 yumurtadan 2’si döllenmiş. Yarın 2. gün embriyosu olarak transfer olacak. İkisini de mi koyacaklar bilmiyorum. Hayırlısı olsun.
Sema hanım embriyo kalitisine göre taze transfer ve gününde yapıyormuş birde ilk kez ileçsız doğal siklus ile transferi onda duydum ve güzel sonuçlar alıyorlar hayırlı olur inşallahAynen cnim Rabbimin mucizesi çok şükür)))canim benim ilkinde 6.güne geldi transfer iptal oldu.aslında çok kalitesiz olsaydı 6.güne nasil geldiler anlayamıyorum
Birkaç gün önce bahceci doktoruyla konuştum.nasıl transfer olmadı diye sordular.çünkü 6.güne gelmişler .benim doktorum.eğer sana transfer edersek haksızlık etmiş oluruz dedi.benimle rizamla imha ettiler.zaten diğer denemede hiç dollenmediler.semra kahraman düşünüyorum
maşallah maşallah arkadaşım sağlıkla tamamına erdirsin bende temmuzda 41 yaşına başacağım41 yaşındayım.
Çok sağol. Sana da maşallahmaşallah maşallah arkadaşım sağlıkla tamamına erdirsin bende temmuzda 41 yaşına başacağım
Ben de 41 :)41 yaşındayım.
Sağol arkadaşım Allah hepimizin yüzünü güldürsün İnşallahcanım hayırlı olsun bizim yaşta iki embriyo ikiz gebelikten değil tutunma gebelik elde şansını arttırma için veriliyor banada iki verildi biri tuttu nasip olmadı sonrasında allah hayırlısı ile güzel haberlerini almayı nasip etsin
cnim bende il dışındayım.mecbur gitcegimSema hanım embriyo kalitisine göre taze transfer ve gününde yapıyormuş birde ilk kez ileçsız doğal siklus ile transferi onda duydum ve güzel sonuçlar alıyorlar hayırlı olur inşallah
İstanbulda otursam belki ikinci deneme düşünürdüm ama il dışından çalışan bir bayan olarak git gel çok zor gözüm yemiyor vallahi
cnim bende il dışındayım.mecbur gitcegim
Kızlar ben de il dışından gidiyorum ama kendi memleketime annemlere gidiyorum. Çok zor hakikaten ha bire izin alıp gitmek. Allah sağlıkla hayırlı sağlıklı birer minik nasip etsin, dualarımızı kabul etsin
Canım sana tavsiyem bahçeci yada erbil.beyi tercih et Semra hanımı daha önce duymuştum bizim gibi rezervi az olan hastada.pek.basarili değil bahçeci labaratuvar olarak bir numara benim genelde tek emriyom dolenir yada aylarca yumurtam buyumuyordu 4 opuda iki kere yumurtam dolendi iki opu elim boş dönmüştüm bahçeci Erbil beyde gerçekten elinin ehli biri benim şansım çok azdı umutsuz vakaydim Allah ol deyince oluyor inş sanada anne olmak vesile olsun sectigin merkezle..Aynen cnim Rabbimin mucizesi çok şükür)))canim benim ilkinde 6.güne geldi transfer iptal oldu.aslında çok kalitesiz olsaydı 6.güne nasil geldiler anlayamıyorum
Birkaç gün önce bahceci doktoruyla konuştum.nasıl transfer olmadı diye sordular.çünkü 6.güne gelmişler .benim doktorum.eğer sana transfer edersek haksızlık etmiş oluruz dedi.benimle rizamla imha ettiler.zaten diğer denemede hiç dollenmediler.semra kahraman düşünüyorum
Yarın büyük gün canım inş saglicakla alırsın meleğini kucağına sende anneler kervanına katılacaksin inş yarın bu saate meleğin kollarında olucak yarın bizi habersiz bırakma Allah'a emanet ol sen ve bebeğin canım..Onlar benden yasca küçük gibime geliyor.bende duydum 6. Gun blast olan ama daha genc benden.arkadaslarının hamile kalışlari duygulandırdı ins darısı sana
ALLAH razi olsun cnim,bende rezerv azlığı yok,yaşımda 27 ama herşey cok iyi gözüküyor sonuç fiyaski!...Cnim sisli memorial lab. daha iyi diye duydum,ama yanlışta olabilir.bu işler dediğin gibi biraz nasip işi.Iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim,6yasinda kizim var,ellerinde öper ikinci için uğraş veriyoruz.Canım sana tavsiyem bahçeci yada erbil.beyi tercih et Semra hanımı daha önce duymuştum bizim gibi rezervi az olan hastada.pek.basarili değil bahçeci labaratuvar olarak bir numara benim genelde tek emriyom dolenir yada aylarca yumurtam buyumuyordu 4 opuda iki kere yumurtam dolendi iki opu elim boş dönmüştüm bahçeci Erbil beyde gerçekten elinin ehli biri benim şansım çok azdı umutsuz vakaydim Allah ol deyince oluyor inş sanada anne olmak vesile olsun sectigin merkezle..
Ne guzel Allah o duyguyu tatirmis sizede inş kızında kardeş gelsin benimde kızım var 12 yaşında eşimin ilk.evliliginden anne vefat etmiş bende ilk o duyguyu onunla tatim kendi evladımdan farkı yoook sadece biyolojik annesi değilim bizde cook.kardes istedik her gece dua ediyordu kızım kardeş olsun diye beş yıl mücadele sonrası cook.sukur kardeş geldi şimdi cook.seviyor kardesini oğlumda.cook.duskun ablaya..ALLAH razi olsun cnim,bende rezerv azlığı yok,yaşımda 27 ama herşey cok iyi gözüküyor sonuç fiyaski!...Cnim sisli memorial lab. daha iyi diye duydum,ama yanlışta olabilir.bu işler dediğin gibi biraz nasip işi.Iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim,6yasinda kizim var,ellerinde öper ikinci için uğraş veriyoruz.
yorumlarınızı takip ederdim bir başka kuzuya öz annesi olmuşsun seni canı yürükten tebrik ediyorum iki evlad arasında denge kurabiliyorsun takdire şayan allah mutluluğunuzu daim etsin ailenizinNe guzel Allah o duyguyu tatirmis sizede inş kızında kardeş gelsin benimde kızım var 12 yaşında eşimin ilk.evliliginden anne vefat etmiş bende ilk o duyguyu onunla tatim kendi evladımdan farkı yoook sadece biyolojik annesi değilim bizde cook.kardes istedik her gece dua ediyordu kızım kardeş olsun diye beş yıl mücadele sonrası cook.sukur kardeş geldi şimdi cook.seviyor kardesini oğlumda.cook.duskun ablaya..