- Konu Sahibi akideciknane
- #61.801
İyiyim. Asıl sen nasılsın arkadaşım. Bir kaç ay ara verdim, zayıflamak lazım onla uğraşacağım. Kafamı oylamaya çalışıyorumNasılsın arkadasim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim. Asıl sen nasılsın arkadaşım. Bir kaç ay ara verdim, zayıflamak lazım onla uğraşacağım. Kafamı oylamaya çalışıyorumNasılsın arkadasim
Hadi hayırlısı olsun İnşallah hepsi sağlıklı embriyolarımız olsunKızlar bugün opum vardı. Hepi topu 5 yumurtacık toplandı. Yarın arayıp haber verecekler herşey yolunda giderse cumaya transfer...
Canım tekrar opu oldum 2yumurta daha alındı toplamda 3yumurta döllendi ama donduruldu.cunku rahimde kist mi ne olduğu şu an bilinmeyen bir şey var regl bitiminin hemen ardından operasyon olacam.(hiteroskop) dolayısıyla transfer Haziran'da olacak...sen de durumlar nasıltransferiniz oldumu arkadaşım nasılsın
İyiyim canım bende kilo vermek için günde 5000-10000 adım arası atmaya calisiyorum adeti bekliyorumİyiyim. Asıl sen nasılsın arkadaşım. Bir kaç ay ara verdim, zayıflamak lazım onla uğraşacağım. Kafamı oylamaya çalışıyorum
Hayırlısı ile geçer İnşallah histeroskopiCanım tekrar opu oldum 2yumurta daha alındı toplamda 3yumurta döllendi ama donduruldu.cunku rahimde kist mi ne olduğu şu an bilinmeyen bir şey var regl bitiminin hemen ardından operasyon olacam.(hiteroskop) dolayısıyla transfer Haziran'da olacak...sen de durumlar nasıl
Cnim tekrar tup mu deneyeceksin?İyiyim canım bende kilo vermek için günde 5000-10000 adım arası atmaya calisiyorum adeti bekliyorum
Yok canım yumurta takibi ile deneyeceğimCnim tekrar tup mu deneyeceksin?
CÇo teşekkür ederim . kimyasal gebelik nedir onu anlamadımHayırlısı ile geçer İnşallah histeroskopi
Geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun inşallah
Ben kimyasal gebelik sonrası adeti bekliyorum
hadi İNŞALLAH kendiliğinden olur.senin bir oğlun vardı demi? benimde bi kizim var.Allah onlara saglikli ömür versin.Yok canım yumurta takibi ile deneyeceğim
canım tutunma oluyor hatta bir süre ikiye katlama oluyor sonra hcg birden düşüyor kahverengi lekelenme ve kanama başlıyor arkadaşımCÇo teşekkür ederim . kimyasal gebelik nedir onu anlamadım
evet canım bir oğlum var 11 yaşına girecek allah bağışlasın kuzularımızı ikinci için 6 yıldır uğraşıyorumhadi İNŞALLAH kendiliğinden olur.senin bir oğlun vardı demi? benimde bi kizim var.Allah onlara saglikli ömür versin.
Cnim,benim kiz 7yasina girdi.bende 11yillik evliyiz.evlendigimdrn beri olmuyordu.4yil sonra kendiliğinden kizim oldu.aradan 5yil geçti,tup b.denedik 2drfa,çok sayıda dolgun yumurtaya rağmen ya kalitesiz embiriyo yada dollenme olmuyor.benimki apayrı bi dert,herşey çok iyi ama sonuç çok kötü oluyor.derseniz dert gibi...Allah beterinden saklasin.,neyapcagimizi bilmiyoruz çaresiz kaldık.anlayacaginevet canım bir oğlum var 11 yaşına girecek allah bağışlasın kuzularımızı ikinci için 6 yıldır uğraşıyorum
senin kızçe kaç yaşında tüp bebek ile mi olmuştu sen ikinciyi düşünüyormusun
bende 12 yıllık evliyim oğlum 14 ay korunmasız ilişki sonrasında geldi arkadaşım sen çok beklemişsin ama rabbim mucizesini nasip etmiş embriyoların kaçıncı güne geliyor benimde yumurta sayım iyi ama 5. güne gidemiyor bahçecide 5. gün transferinde ısrarcı olunca benim 4. gün embriyosu olarak transfer oldu ama kimyasal gebelik yaşadım.dr gittim geçen hafta perşembe yumurtlama olacak değerlendirin dedi bakalım nasipCnim,benim kiz 7yasina girdi.bende 11yillik evliyiz.evlendigimdrn beri olmuyordu.4yil sonra kendiliğinden kizim oldu.aradan 5yil geçti,tup b.denedik 2drfa,çok sayıda dolgun yumurtaya rağmen ya kalitesiz embiriyo yada dollenme olmuyor.benimki apayrı bi dert,herşey çok iyi ama sonuç çok kötü oluyor.derseniz dert gibi...Allah beterinden saklasin.,neyapcagimizi bilmiyoruz çaresiz kaldık.anlayacagin
İnşallah ikisi de tutar5 yumurtadan 2’si döllenmiş. Yarın 2. gün embriyosu olarak transfer olacak. İkisini de mi koyacaklar bilmiyorum. Hayırlısı olsun.
Maşallah canım ikisinide koyabilirler hadi hayirli olur inşallah bebisine kavusursun canım5 yumurtadan 2’si döllenmiş. Yarın 2. gün embriyosu olarak transfer olacak. İkisini de mi koyacaklar bilmiyorum. Hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün transfer oldun 2 gün sonra tekrar kan ver güzel artislarin olur inşallah18 nisanda 2 embriyo tranfer oldu. Bugün 12.31,çıktı değerim. Hamile olabilir miyim. 7. Gün bugün.
Cok teşekkürler. Öleceğim meraktan . Testi erken yaptım. 5. Gün tranfer oldu .Hayırlı olsun canım kaçıncı gün transfer oldun 2 gün sonra tekrar kan ver güzel artislarin olur inşallah