Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Vitaminleri içme canım sen yine.son gün olunca icilmiyor.kusura bakma...
Teşekkürler canım içmedim zaten sadece B12 aldım diğerlerini içmedim. Çok önemli değil zaten. Bir eksik bir fazla sadece biz telaşlanıyoruz süreci ilk defa yaşadığımdan oluyor sanırım bu telaşta. Gerek yok Allah büyük, güzel şeyler olur İnşallah.

Benim 5.gün blast olanlar dondurulduktan sonra 6.güne bekletilenler oldu hep 3 opuda da 3-3-2 tane. Ana hiç onlardan blastosist olan çıkmadı. Hem 5.gün hem 6.gün embriyosu genetiğe giden bir arkadaşın 5. gün embriyosu sağlıksız geldi 6.gün embriyosu sağlıklı geldi baştan beri hep geriden geliyordu o embriyo. Şimdi hamile. Başka bir arkadaşa da 5.gün taze transfer yapıldı blast embriyo ile kimyasal oldu. Daha sonra aynı tedaviden 6.gün dondurulan embriyosu ile o da şu an hamile. Üstelik doktor çok fazla umut vermemişti 6.gün embriyolarının gelişimi yavaş olduğu için pek sevmeyiz demişti. Nasip herşey.
Onlar benden yasca küçük gibime geliyor.bende duydum 6. Gun blast olan ama daha genc benden.:KK61: arkadaslarının hamile kalışlari duygulandırdı ins darısı sana

Amin canım İnşallah senin sezeryan ne zaman?
26 nisan persembe sabah 9.00 da sezeryan spinalle dogum olacak kısmetse :KK50:
öğleden sonra ins. Yazarım.sağlıkla gelsin de bitti birsey kalmadı.ben hala kosturuyorum son dk. Dersine çalışan ögrenciden farkım yok evi topluyorum temiz bırakıp anneme gececeğim :temizlik:

26 nisan persembe sabah 9.00 da sezeryan spinalle dogum olacak kısmetse :KK50:
öğleden sonra ins. Yazarım.sağlıkla gelsin de bitti birsey kalmadı.ben hala kosturuyorum son dk. Dersine çalışan ögrenciden farkım yok evi topluyorum temiz bırakıp anneme gececeğim :temizlik:
Yorma kendini bu son zamanlarda iş yapmaman lazım. Bırak olduğu kadar... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hiç korkma çok kısa sürüyor sezeryan...

Embriyolarla ilgili kağıtta Benim bu 6.gün dobdururulan embriyolar blast olarak geçiyordu. Fakat yazılanlardan sonra umudum pek kalmadı açıkçası
Aa pardon moralini bozduk ama senin embriyo blast olmus iyi sonuçların olsun.sende güzel bir sonuc alınmıs blast olmuş.bende 6. Gune bekletilenlerin gelisimi duruyordu.moralini bozma hic burada yazilanlara.bak jalapenoo yazdı iyi olanları

Arkadaşlar bugün opu oldum 3 yumurta vardı..ikitane almışlar 2 de boş çıkmış..elimiz boş döndük malesefff ne önerirsiniz arı sütü vitamin kullandım ama fayda etmedi. Yaş 40
Geçmiş olsun 40 yaş ne ki daha olur cok yıpratma kendini.arı sutü bal polen devam.başka bir merkezde iyi bir doktorla ve havuz yöntemi ve pgt ile dene derim.3 op
u olup; embriyo biriktirmek veya onları genetige göndermek çözüm gibi.bende 1 yılda pespese 4 opu oldum.1 kere yapılan opudan bizler çok umitleniyoruz ama asil 3 kez opu olunca sağlıklı embriyo geliyor.stres yapmazsan cok iyi olur.

Teşekkürler canım içmedim zaten sadece B12 aldım diğerlerini içmedim. Çok önemli değil zaten. Bir eksik bir fazla sadece biz telaşlanıyoruz süreci ilk defa yaşadığımdan oluyor sanırım bu telaşta. Gerek yok Allah büyük, güzel şeyler olur İnşallah.
Bana yazdiklarina amin diyorum :) ilk mi oluyor bunu atlamısim.vitaminleri birak diyorlardı ancak hatırladım.yarın ins cok iyi haberler alırsın hep birlikte seviniriz :nazar:

Bana yazdiklarina amin diyorum :) ilk mi oluyor bunu atlamısim.vitaminleri birak diyorlardı ancak hatırladım.yarın ins cok iyi haberler alırsın hep birlikte seviniriz :nazar:
Canım benim çok sağol. Evet ilk ve son tüp bebek denememiz. Çok şükür bir kızım var :nazar: doğal yolla. Ona kardeş olsun istedik ama bir kez deneyelim dedik. Vallaha B12’yi içtim artık İnşallah bir mahsuru olmaz. Bir de brufen diye bir hap verdiler iç diye ne için acaba bilemedim

Canım benim çok sağol. Evet ilk ve son tüp bebek denememiz. Çok şükür bir kızım var :nazar: doğal yolla. Ona kardeş olsun istedik ama bir kez deneyelim dedik. Vallaha B12’yi içtim artık İnşallah bir mahsuru olmaz. Bir de brufen diye bir hap verdiler iç diye ne için acaba bilemedim
Anladım zaten, sezaryen dediginde bir çocuğun olduğunu düşündüm.ins. kızının kardesi de olur.tüm isteyen arkadaslarimizla beraber.brufeni bende bilmiyorum

Kızlar yarın opu var. Dün son iğnelerimi yaptım. Bugün sadece brufen diye bir ilaç içeceğim. Vitaminleri de içsem mi? Siz Opudan önceki gün vitamin içtiniz mi? Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın. Bana dua edin kızlar hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım İnşallah...

Kızlar yarın opu var. Dün son iğnelerimi yaptım. Bugün sadece brufen diye bir ilaç içeceğim. Vitaminleri de içsem mi? Siz Opudan önceki gün vitamin içtiniz mi? Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın. Bana dua edin kızlar hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım İnşallah...
Güzel haberler alırız inşallah sağlıkla döllenirler İnşallah

Onlar benden yasca küçük gibime geliyor.bende duydum 6. Gun blast olan ama daha genc benden.:KK61: arkadaslarının hamile kalışlari duygulandırdı ins darısı sana
Amin inşallah.
Evet ilki 39 ikincisi 35 yaşında. Benim yumurtam onlara göre daha fazla embriyo gelişimi de daha iyi ama benim de 6.gün olmuyor 38im ben de.
Son tedavimde 13 yumurta toplandı 8 embriyom vardı 4.güne kadar geldi 5.gün 3 tane kaldı 1i genetiğe gitti diğerleri 6.güne bekletildi. O da mozaik geldi. Öncekinde 8 yumurta toplandı 7embriyom 5.güne geldi 4ü genetiğe gitti 3ü 6.güne bekletildi onlardan bişey çıkmadı. Sağlıklı gelen embriyo dış gebelik oldu tüpüm alındı. İşte 4.tedaviye karar vereceğiz artık ne zaman nasıl olur bilmiyorum. Nasip olmayınca olmuyor işte.
Seni de takip ediyorum baştan beri sürecini çok yakından biliyorum. Çok emek verdin şükür ki emeklerinin karşılığını da almak üzeresin. Maşallah. Darısı çabalayan bütün arkadaşların başına inşallah

Kızlar bugün opum vardı. Hepi topu 5 yumurtacık toplandı. Yarın arayıp haber verecekler herşey yolunda giderse cumaya transfer...
hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sağlıkla döllenirler
3. gün embriyosu transfer olacak dimi

hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sağlıkla döllenirler
3. gün embriyosu transfer olacak dimi
Sağol canım. Doktor Perşembe ya da Cuma transfer dedi. Demekki 2 ya da 3. gün olacak tabi olursa. Hayırlısı olsun. Sen nasıl oldun sıfırlandı mı değer? Bir de dış gebelik riskimiz var offf

Sağol canım. Doktor Perşembe ya da Cuma transfer dedi. Demekki 2 ya da 3. gün olacak tabi olursa. Hayırlısı olsun. Sen nasıl oldun sıfırlandı mı değer? Bir de dış gebelik riskimiz var offf
canım bilmiyorum pazartesi kan vermem gerekti tatil diye gitmek istemedim perşembeye gideceğim teste
yumurtlama testi yaptım sanırım yumurtlama oldu artık 14 gün sonra adeti bekliyorum

kötü şeyler düşünme kötüyü anma her gebelik aynı olacak diye birşey yok kaldıki senin bir tüp alınmıştı dimi hadi bakalım güzel haberler alalım senden

Back