Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben ilk defa 6 gün emriyosu duydum canım onun hakında hiçbir fikrim yok onu doktorunla konuştunmu bazen çok.sinir oluyorum su doktorlara insana umut ver sonra kalitesiz de benim bildiğim bu net araştırabilirsiniz..
Cnim Allah o doktoru bildiği gibi etsin baskada diyeceğim bişey yok.önce istediğimiz kalitede dendi sonrada orta ben transfer gününü beklerken imha edeceğiz dendi.benim bugüne kadar hiç bişey aklıma gelmezken taki geçende bi doktorla konuştum.çok şaşırdı nasil olurda 6.güne gelen embiriyolar imha edilir.daha fazla detay vermedi ama kac defa üzerine basa basa sordu.ve buda benim çok garibime gitti.

Normal gelişen embriyolar 5.günde blastosist aşamasına gelir. Ama yavaş gelişirse veya belli bir günden sonra yavaşlarsa 5.gün blastosist olamadıysa ama gelişimi durmamışsa da 6.gün blastosist olup dondurulabiliyor. Hatta genetik tarama yapılacaksa biyopsi de alınabiliyor bu şekilde. Blastosist olmayan embriyoya biyopsi yapılamıyor. Taze transfer olacaksa ve blastosist embriyo oluşmamışsa 5.gün en iyi durumda olanlar 6 gün beklenmeden transfer edilmeli.

kesinlikle gelisimleri dvm ediyordu.benim izni mi alarak imha edildiler .görüştüğüm bi doktor da aynı sizin gibi söyledi.genetik e gittilermi yok dedim.blastosist aşamasını tamamlamislardi.keşke kalitelerini raporunu veya epikrizini alsaymisim.

Merhaba
Hangi merkez bu?
Bu arada dosyanız olmali orda
Embriyo sürecinizi yazan
Orda olmasi gerekir kalitesi gelişimi vs
Onu isteyin

Kızlar yarın opu var. Dün son iğnelerimi yaptım. Bugün sadece brufen diye bir ilaç içeceğim. Vitaminleri de içsem mi? Siz Opudan önceki gün vitamin içtiniz mi? Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın. Bana dua edin kızlar hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım İnşallah...

aranan cevap buydu tesekkürler Jalapenoo bende aynisini yazacaktim.senin kadar guzel bir dil kullanamayabilirdim.birde uzmanlastık yavv bu konularda.
Azra benimde 6. Gune bekletiliyordu bir iki embriyo.fakat embriyolog diyordu ki blastosist olmadı yarinı bekleyip ona gore genetige gidip gitmeyecegine karar verecegiz.6. Gun ariyordu gelisimi durdu diyordu ben anlamıstım artik 6. Güne bekletilen embriyolarda olumsuz cevap alacagımi 2 opuda başıma geldi

Melinixcim insallah insallah dileklerine katiliyorum.vitaminleri hatırladığımca içiyoruz ama önemli değil son günü zaten.belki de içilmiyor.bebek haberi müjdesi olsun sonucun ins.

Benim 5.gün blast olanlar dondurulduktan sonra 6.güne bekletilenler oldu hep 3 opuda da 3-3-2 tane. Ana hiç onlardan blastosist olan çıkmadı. Hem 5.gün hem 6.gün embriyosu genetiğe giden bir arkadaşın 5. gün embriyosu sağlıksız geldi 6.gün embriyosu sağlıklı geldi baştan beri hep geriden geliyordu o embriyo. Şimdi hamile. Başka bir arkadaşa da 5.gün taze transfer yapıldı blast embriyo ile kimyasal oldu. Daha sonra aynı tedaviden 6.gün dondurulan embriyosu ile o da şu an hamile. Üstelik doktor çok fazla umut vermemişti 6.gün embriyolarının gelişimi yavaş olduğu için pek sevmeyiz demişti. Nasip herşey.

Güzel haberlerini alalım İnşallah sağlıkla gelişen kaliteli emriyolarin olsun

Kesinlikle nasip işi bu hiç belli olmuyor

Embriyolarla ilgili kağıtta Benim bu 6.gün dobdururulan embriyolar blast olarak geçiyordu. Fakat yazılanlardan sonra umudum pek kalmadı açıkçası

Hanımlar merhaba tüp bebek denemelerinizde pgt mutlaka yaptırdınız mı ?dr yaş olarak sınırda olduğumu söyledi,ailede genetik sorun yok ,bir kere kimyasal geçirdim ,genetiğe gittiğinde sağlam gelsede çözünürken kayıp olurmu siye tedirgin oluyorum ,sizce pgt çok gereklimi?teşşekürler

Arkadaşlar bugün opu oldum 3 yumurta vardı..ikitane almışlar 2 de boş çıkmış..elimiz boş döndük malesefff ne önerirsiniz arı sütü vitamin kullandım ama fayda etmedi. Yaş 40

Hakında hayırlısı buymuş öyle düşün canım mallesef bazı merkez.bizi para basan biri gibi görüyor bilseler ne binbir emekle.odeniyor o paralar ben benim.hic beşinci güne giden emriyom olmadı ikinci gün donduruldu çözününce bir gün bekletilip transfer oldum birazda nasip işi canım en ufak bir hata ihmali oldugunu düşünüyorsan merkez degistirmeni oneririm..

Bende rezerv azlığı vardi ben hiç yaptirmadım doktorumda teklifte bulunmadı cook.sukur bebişim gayet sağlıklı doğdu kaliteli emriyo zaten tutunuyor sagksağl olmayan gelişmiyor dusukle sonuçlaniyor buda bir yıkım ama ben şahsen o parayı veremezdim..

Embriyolar 5. Güne gidebilmeliki bu değerlendirmeli benim 5. Güne giden olmadi
Banada Dr onermemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…