Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar merhaba 2yumurtadan biri tuttu bir embriyo hazır donduruldu pazartesi kontrol var digerldiğ de toplamaya hazırlanıyor hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Kaçıncı gün embriyosu olarak donduruldu hayırlı olsun inşallah güzel yunurtayumur olur yeni opuda

girmiodum bi kaç gündür ve yazdıklarını okuyunca üzüldüm bak arkadaşım banada dr lar olmaz dedi ama hiç intihar düşünmedim allah a şirk kosmaktir sakin böyle bir şey düşünme ve umudunu yitirme bu senin sınavın şükür et sağlığın için yuvan için aldigin her nefes için yıkılmak yerine ayağa kalk kendini ve bünyeni güçlendir yine dene ben senin gibi yumurta olupta transfer bile göremedim tabiki üzüldüm ama allah a tevekkül ettim ediyorum o her ne veriyorsa yada vermiyorsa mutlaka bir sebep vardır

kesinlikle çok doğrusun canım umut bile insana mutluluk veriyor ben belki bir gün umudumu yitirmedim hala

Arkadaşlar size umut olsun nurdan tanistitımız bir arkadaş vardı onunda FSH 60 benim gibi aylarca yumurtası gorulmedi sonra.bir tane yumurtasi oldu dolendi tüp.bebek transferi sonrası tutu doğum yaptı oğlu iki yaşında şimdi yine hamiş dogal olmuş FSH takilmayin canlar Alla ol.desin yeterki hic umutsuz olmayin..

Kızlar iğnelerin 5.günü bugün, yumurta akıntısı gördüm. Çatlayıp gitmesin benim yumurtalar. Yarın çatlama önleyici iğneye başlayacağım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…