Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok uzuldum canim ya hemen hemen herkesin kahverengi akintisi oluyo bhcg degeri dustugu icin mi ilaclarini birakiyosun. Herseyin Hayirlisini nasip etsin Allah. İnsallah en kisa Zamanda guzel haberlerini aliriz

Son düzenleme:
yeni düşük- küretaj yapmış biri olarak, ne kadar üzüldüm, ne kadar içim sızladı anlatamam. ama ne olursa olsun, ne kadar çok istesekte hayırlısı olsun ve sağlık olsun diyorum . Allah çocuğunuza sağlık versin, sizlere sağlık versin.. hepimizin isteği çocuk olsada tabiki sağlıklı ve hayırlı bir evlat beklentimiz. bende hiç avunamıyorum hala ama, elden birşey gelmez.. mucizeler de bitmez.. çok geçmiş olsun..

Cok uzuldum .. Ama cok sukur ki bir evladiniz var tabiki zor fakat ya kotunun iyisini dusunelim. Hayat hersekilde sizin ve oglunuz icin cok guzel olsun dilerim ..

Daha once dusuk veyA kayiplariniz mi olduda pgt tercih edildi? Cunku ilk deneme icin genelde gerek gormuyorlar diye biliyorum. Dondurulmuslariniz yokmuydu? Bence dogal icin 40 yasini bekleyin yumurta takibi saglikli beslenme vs sartlari deneyin yine olmuyorsa tup dusunun. Amh uygunsa bekleyin ..

Benimde hic beklemediğim bir haber oldu cok gecmis olsun.hayırlısı diyelim ama bu haberler üzüyor.tabi ki bu sayfayı kapatmakta çok haklisın.senin pozitif mesajlarinı özleyeceğiz.

Canım beni inan çok üzgünüm. Ben de bir gün girmedim ve bugün senin yazdığını gördüm. Dinlen biraz hayırlısı olsun. Belki bu süreçte normal yolla olur belli mi olur... Ama ne olur ümidini yitirme.Seni kocama ve sevgiyle öpüyorum, bizi bırakma

Daha once iki asilamam oldu ama tutmadi o yuzden oyle denedik. Hic dondurulmusum yok malesef

Canım üzüntünü anlıyorum. Ben de senin gibi düşünüyorum bir kez deneyeceğim, denemedim dememek için, olmazsa bırakacağım ben de bu sevdayı. Çok şükür birer evladımız var. Allah onları bize bağışlasın. Hiççç sıkma canını hayırlısı böyleymiş

yeni gördüm canım geçmiş olsun inşallah rabbim kendiliğinden nasip eder sanada hepimizde

Üzüldüm canım inşallah tez zamanda kavusursun hayırlısı diyoruz hep. olmuş oluyor yine olur saglikla inşallah

İnsallah vaktiyle saglikla dogar. En son fsh degerin ile amh degerini hatirliyor musun?
Ins sağol :) benim 40 yaşta 0.95 fsh 15 di.
41 yaşımda bir yıl sonra 0.60 amh fsh yine 15 16 baskada bakılmadı.bence bu hızlı düşüşle amh 0.20 kalmışti tedavimde.birde arı sütü bal polen bana çok yaradı.yumurta sayı ve kalitesi arttı.tedavi olacaksan bir ay önceden basla bence bunlara

Merhaba, size geçmiş olsun dileklerimi iletmek için giriyorum üzülmeyin desekte mutlaka üzülürsünüz Allahım gönlünüze göre versin en azından bir yavrunuz daha var o biraz teselli olur size, okuyunca bende üzüldüm ..Ne yazacağımı bilemedim.

Nasılsın canım son haftalarmi :) normal doğummu sezeryanmi diyor Dr un hazırlıklar bittimi? Biraz bilgi var anacim merak ediyorum durumları

Ari sutunu gunde 2 kasik tukettin degil mi? Ne kadar sure boyunca yedin

Nasılsın canım son haftalarmi :) normal doğummu sezeryanmi diyor Dr un hazırlıklar bittimi? Biraz bilgi var anacim merak ediyorum durumları
Iyiyim canım tesekkürler.26 nisanda sezeryan ve epidural diye dr.la konustuk.bebek söz verdi uslu uslu zamanını bekleyecek.28 marttan beri doğum öncesi izne çıktım.evde olunca evi topla bana kalan az biraz olan alısverisleri yap hesap kitap yap para yetistirmeye calıs daha durgun hayata gecemedim evde olmak iyi geldi dinlenebiliyor insan.son haftalar hı hı, ama üzülüyorum hamilelik bitiyor diye Allah kurtarsın diyenleri anlayamıyorum ne kadar cocuk delisiymisiz.ben bir kendimi böyle sanıyordum ve son yıllarda böyle oldum ama bu olay icin emek veren tüm arkadaşlarimı gördükce bebek isteyen ne kadar çok kadınız biz böyle
Allah tüm isteyen arkadaşlarımız ve isteyenlerin emeklerinin karşılığinı versin ins.sende çok ilerledin rahat geçiyor değil mi

Canim sana katılıyorum.hamilelik bitince insan bi değişik moda giriyor.ben doğum yaptığımda bi baktım karnım boş o kadar uzuluyodum ki halbuki kizimda yanımda melekler gibi uyuyordu.ama nedense ben bi süre hep karnima bakıp
uzuluyrdum.yani son haftaların tadını doya doya çıkar birde bol bol foto çek,çünkü benim fotolar hepsi silindi halada üzülüyorum

Hadi bakalim şafak saymaya başladın.hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşa darisi bizlerin başına.bende epidural sezaryenle dogurdum.muhteşem bi duygu.

Epidural sezaryen nedir?
Cahilliğimin kusuruna bakmayin :)
Hamilelik aşamasına o kadar yillardir gelemedikki hic sonrasına dair bilgim yok

Epidural sezaryen nedir?
Cahilliğimin kusuruna bakmayin :)
Hamilelik aşamasına o kadar yillardir gelemedikki hic sonrasına dair bilgim yok
Belden asagisi uyusturuluyor sezeryan sirasinda. Yani tamamen anestezi ile uyutma olmuyor. Genel anestezi degil.
Ben de epidural sezaryan olmustum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…