Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlarına hay maşallah diyorum.hele 42 yaşındaki çok şanslı elevasyon.senin içininde rahat etmesi gerekir moral motivasyon onlar.
37 yaşındaki arkadaşın da hem talip baksın doğa yürüyüşlerine gitsin orada tanışabileceği birileri çıkabilir hem kafası dağılır.ve becerebilirse yumurta dondursun göbektende olabiliyormus bu işlem.forumda arkadaşımız uğraştı ama yumurta gelişmedi.ben niye böyleyim bilmiyorum.çocuk sahibi olmayı geç yaşa bırakınca kimseye kıyamıyorum imkanları kullanalım istiyorum.sona gelindiğinde geçmiş yıllara acıyorum ister istemez keske daha önce yapsaydım diyorum.o daha acı oluyor.bekar arkadaşına daha çok üzüldüm bence çevreyi genişletsin doğa yürüyüşü iyi fikir olabilir bende öyle evlendim

bende aynen senin gibi düşünüyorum, 37 yaşındaki arkadaş için çok üzülüyorum, hep aklımda, birileri olsada tanıştırsak diye, ama olmayınca olmuyor işte. oda, yazık umutsuz, niye böyle oluyor diye söylenip duruyor... ama hak verdim sana, işi yoğun,biraz da içe dönük ama çaba göstermesi lazım, biraz sosyalleşsin

Bu grupta guzel insanlar hep bir araya gelmis ne guzel hamile kalanlar bile birakmiyor insallah guzel haberlerimle yine bir gun burada olurum. Tesekkurler desteginiz icin hersey gonlunuzdeki gibi olsun
Bende teşekkür ederim kendi adıma.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
Olana çok üzüldüm ins.güzel haberlerinle yine burada olursun

Merhaba; geçmiş konularınızı ve deneyimlerinizi bilmeden inanın gereksiz yorum yapmak istemem ama yazmadan geçmek istemedim; tedaviler çok yorucu ve yıpratıcı; mesela son bir defa daha denedim gecen ay ve üstüste olunca hakketen psikolojik bedensel tükenmiş hissediyorum biraz; buralara bile giriyorum ama yazcak enerjim yok

Ama bak benim de pgd li 3 denemem oldu; ilkinde 10 yumurta sonuç 2 embriyodan 1 isaglıklı geldi. Ama 2.tedavide 3 tane AA kalite blasttan hepsi anomali oldu canım. Şok olduk ne yalan söyliyim. Üstelik 10 yumurtadan. Üstune bi daha denedik gecen ay,4 tane yumurta çıktı çıka çıka :/agladım opudan sonra ama yine 2 embriyo blast ve bugun haber aldık 1 tanesi saglıklı.yani yolumuz uzun ama
Bence ümitsizlik için de erken değil mi? Bizim yaşımızda yumurta ve pgdye gidebilcek blast embriyo olması bile umit belirtisi bence. Abartmadıgımı burdaki bütün arkadaslarım kalbten biliyor

İlla kendi yumurtanızla deneyin demiyorum; donasyon bence muhtesem bir şans ve kendim de açığım bu olasılığa. Ama kendiniz hakkında bunca umutsuz olmanızı kalbim kaldırmadı; her denemede şans farklılşıyor
Paylaşmak isterim

2 sağlıklın mı geldi masallah cok sevindim.oldu bu iş yav ins. Allahın izniyle.

2 sağlıklın mı geldi masallah cok sevindim.oldu bu iş yav ins. Allahın izniyle.
İnsallah canım; çok tatlısın yaw sagol vallahiç aram yok bu aralar ya çok kotumserim ya da iyimser; hiç arası yok kafa durumumun. Daha onumde histereskopi var. Bi de onceden pgdsiz tüp bebekte kimyasal oldu; onun korkuları. Yani olumlu olmak için cidden çaba gosteriyorum, yoksa biraz kaygı var. Koca kişisi çokca iyimser. “ kardesi de yatılıya verdik” diyerek dolaşıyor

Senin de böyle artık günleri saydığını görmek çok mutlu ediyor;umut oluyor. insallah guzel saglıklı bir doğum ve bebişle daha da guzelleşir dünyan

bu insanları anlayamıyorum 3.5 senedir evliyim hep soru çocuk keşke olsa dükkan sizin demek istiyorum ben yapamıyorum sen yap demek istiyorum her zaman gülümseyerek hayırlısı diyip susuyorum düşünüyorum bu siler nasip kısmet hep oluca varsa her şekilde nasip ediyor rabbim yaş 40 yumurta 0 umut hala devam ediyor

37 yaşındaki arkadaşınızın rezervleri kötüye gidiyorsa bence şimdiden yumurta toplatıp saklatabilir evlendiğinde o yumurtaları kullanır. Ben olsam öyle yaparım

maşallah bir tanesi sağlıkla geldi demek oda sana sağlıkla ve hayırlısı ile evlad olarak döner inşallah

37 yaşındaki arkadaşınızın rezervleri kötüye gidiyorsa bence şimdiden yumurta toplatıp saklatabilir evlendiğinde o yumurtaları kullanır. Ben olsam öyle yaparım
bahsedeyim yumurta rezervine baktırsın. tabi insan işin içine girmeyince çokta anlayamıyabiliyor durumun ciddiyetini. bir başka arkadaşım 42 yaşında ve 3 yıl önce erken menopoz dendi ve ben ilk kez ondan duydum menopoza erken girileceğini. fsh çok yükselmişti ve gittiği doktor direk menopoz demiş ama işin acı tarafı arkadaşım bekardı ve hala bekar. o zaman araştırmıştım ne yapılabilir diye, yumurta toplanacağını o zaman görmüştüm. arkadaş hiç ilgilenmedi zaten evlenecek aday yok diye. oysa şimdilerde öğreniyorum ki adet oluyorsa, yumurta az da olsa oluşuyorsa fsh yüksekse bile sonuç olumlu olabiliyor. işin içine girmeyince durumun ciddiyeti ve önemi anlaşılamıyabiliyor. ama bizden söylemesi...

Günaydın benim Sonucum negatif. Hayırlısı olsun 2.de de kısmet değilmiş. İnşallah senden güzel haberler alırız...
bende seni takipte idim şimdi gördüm mesajını hayırlısı demek buymuş arkadaşım bunu diliyoruz rabbimden hep
yeniden dene kendini hazır hissedince benim şükür arttı yine artık bekliyoruz kese için arkadaşım hakkımızda hayırlısı

Çook sevindim. İnşallah sağlıkla devam eder canım benim. Öyle tabi ol deyince olacak.

Günaydın benim Sonucum negatif. Hayırlısı olsun 2.de de kısmet değilmiş. İnşallah senden güzel haberler alırız...
Çok üzüldüm hepimiz üzüntünü paylaşıyoruz aslında senden de pozitif bekliyorduk ama ne yazık bu haber oldu yine güçlü olmaya çalış kendini bırakma.bu iste 40 çesit tedavi ve dr var.olacaktır hayırlısıyla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…