Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
sizin için çok sevndim, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. değerin düşük çıkması değil gün aşırı 2 kat artması önemli diye biliyorum. birde merak ettim embriyonun genetiğine bakılmışmıydı acaba?

Hayır canım bakılması teşekkür ederim darısı tüm isteyen arkadaşlara olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç aklına öyle şeyler getirme herşey olacağına varıyor benim 1000 küsür çıkmıştı da ne oldu önemli olan sağlıklı olsun senin olsun hiç birşeye stres yapma çok şükür pozitifi gördün inşallah hep böyle pozifle devam eder sağlıcakla kucağına alırsın canım

Neden ağrı mı oluyor.Allah güc kuvvet versin bu yolda ugraşan anne adaylarina ve ozellikle sana moralini bozma bebis icin emek harcıyorsun ins. O da annesini duyup gelecek

Tessekkur ederim arkadasim insallah dedigin gibi olur ağri olmuyor aslinda ama verilen ilacin hissettirdiği duyguyu sevmiyorum birde orda masada yatmak ama neyseki bitti ve cok şükür normal çikti

Tessekkur ederim arkadasim insallah dedigin gibi olur ağri olmuyor aslinda ama verilen ilacin hissettirdiği duyguyu sevmiyorum birde orda masada yatmak ama neyseki bitti ve cok şükür normal çikti
Hadi gećmiş olsun sonucunun güzel çikmasına sevindim.birsey çıkmıyor benim de öyle olmustu.hadi pgt den iyi sonuç gelecek ins.

sevil35
Maşallah 30.haftaya gelmişsin şimdi gördüm çok sevindim senin için :)) benimki doğdu 6 aylığız şu anda , isteyen herkese tez vakitte rabbim nasip etsin inşallah.
Bebeğimhadi,anneveoglusu ve sana kolay doğumlar diliyorum,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı ,mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin inşallah.
Bu uğurda uğraşan herkese tez vakitte rabbim nasip etsin inşallah.

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah teşekkür ederim sağlıkla devam ettirebileyim gebeliği arkadaşım

Bebeğini güle güle büyüt maşallah size Elfslmz
darısı başımıza iyi dileklerin için sağol inş. Amin

TEşekkürler şekerim pancarım pancarı cok severim bu arada

Merhaba arkadaslarim baku bahceci tup bebek merkezinde de serdar bey mi Sevil hanim mi basarili? internette serdar beyi cok duydum esim erkek doktor istemiyor sevil hn nasil .bilgidi yada duyumu olanlardan acil yardim isterim

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah teşekkür ederim sağlıkla devam ettirebileyim gebeliği arkadaşım

Bende 2 kaybım olduğu için hamileliğim hep kaybetme korkusuyla geçti ama geçti gitti şükür, iyi düşün iyi olsun, bebeğin sana sıkıca tutunsun herşey dilediğin gibi gönlünce olsun inşallah. Allah razı olsun.

Bebeğini güle güle büyüt maşallah size Elfslmz
darısı başımıza iyi dileklerin için sağol inş. Amin
Amiinn darısı başınıza,Allah razı olsun canım.

Hadi hayırlısı olsun arkadaşım. Benim kızımda ilk sonuç 50 li rakamlardı sonra yükselmisti. Ondan once 27 hcg ıle dış gebelik yasamistim. Bence senin degwrlerinde artacak Inşallah. sağlıkla kucağına almak kısmet olsun çok sevindim senin adına sevgilier

allah razı olsun arkadaşım inşallah sağlıkla artar allah bağışlasın kızını canım
benimde dış gebelik 23 ncg ile başlamıştı sanada geçmiş olsun
inşallah çarşambada güzel artış olur

Merhaba arkadaslarim baku bahceci tup bebek merkezinde de serdar bey mi Sevil hanim mi basarili? internette serdar beyi cok duydum esim erkek doktor istemiyor sevil hn nasil .bilgidi yada duyumu olanlardan acil yardim isterim
Şekerpancarı uzun aylardır foruma girmiyor.kendisi cevap verirse ögrenebiliriz azerbayczn ayağı sekerpancarıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…