- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.541
sizin için çok sevndim, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. değerin düşük çıkması değil gün aşırı 2 kat artması önemli diye biliyorum. birde merak ettim embriyonun genetiğine bakılmışmıydı acaba?Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Hayır canım bakılması teşekkür ederim darısı tüm isteyen arkadaşlara olsun inşallahsizin için çok sevndim, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. değerin düşük çıkması değil gün aşırı 2 kat artması önemli diye biliyorum. birde merak ettim embriyonun genetiğine bakılmışmıydı acaba?
inşallah, herşeyin hayırlısı...Hayır canım bakılması teşekkür ederim darısı tüm isteyen arkadaşlara olsun inşallah
canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç aklına öyle şeyler getirme herşey olacağına varıyor benim 1000 küsür çıkmıştı da ne oldu önemli olan sağlıklı olsun senin olsun hiç birşeye stres yapma çok şükür pozitifi gördün inşallah hep böyle pozifle devam eder sağlıcakla kucağına alırsın canımMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Neden ağrı mı oluyor.Allah güc kuvvet versin bu yolda ugraşan anne adaylarina ve ozellikle sana moralini bozma bebis icin emek harcıyorsun ins. O da annesini duyup gelecekHsg çektirmeye gidiyorum, en sevmediğim
Hiç anlamazsın geçip gider sen hiç acımayacak diye düşün o zaman hiç acımazHsg çektirmeye gidiyorum, en sevmediğim
Neden ağrı mı oluyor.Allah güc kuvvet versin bu yolda ugraşan anne adaylarina ve ozellikle sana moralini bozma bebis icin emek harcıyorsun ins. O da annesini duyup gelecek
Hiç anlamazsın geçip gider sen hiç acımayacak diye düşün o zaman hiç acımaz
Hadi gećmiş olsun sonucunun güzel çikmasına sevindim.birsey çıkmıyor benim de öyle olmustu.hadi pgt den iyi sonuç gelecek ins.Tessekkur ederim arkadasim insallah dedigin gibi olur ağri olmuyor aslinda ama verilen ilacin hissettirdiği duyguyu sevmiyorum birde orda masada yatmak ama neyseki bitti ve cok şükür normal çikti
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah teşekkür ederim sağlıkla devam ettirebileyim gebeliği arkadaşımsevil35
Maşallah 30.haftaya gelmişsin şimdi gördüm çok sevindim senin için :)) benimki doğdu 6 aylığız şu anda , isteyen herkese tez vakitte rabbim nasip etsin inşallah.
Bebeğimhadi,anneveoglusu ve sana kolay doğumlar diliyorum,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı ,mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin inşallah.
Bu uğurda uğraşan herkese tez vakitte rabbim nasip etsin inşallah.
Bebeğini güle güle büyüt maşallah sizesevil35
Maşallah 30.haftaya gelmişsin şimdi gördüm çok sevindim senin için :)) benimki doğdu 6 aylığız şu anda , isteyen herkese tez vakitte rabbim nasip etsin inşallah.
Bebeğimhadi,anneveoglusu ve sana kolay doğumlar diliyorum,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı ,mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin inşallah.
Bu uğurda uğraşan herkese tez vakitte rabbim nasip etsin inşallah.
regli olunca baku yollari tastan...izin alip once bi bakuye gidicem...dr nederse yumurta durumuna gore de buradaki direktorumle konusup sureci anlaticam birkac gune 1 bakuye gitmem gerektigini soylicam..niyetim baslamak tedaviye Allah izin verirse...marmariste regli oldum 2 gun falan erken...esimin abisi dr olunca onun calistigi hastanedeki kadin dogumcuya gittim cunku elimde 1.5 senedir kan tahlili vs yoktu ankarada olsa tabiki daha iyi olurdu eski dr uma giderdim ama kismet.sagolsun dr tam kanda bakmis.hepsi ortalama degerlerde...fsh im yuksek (9.5 gibi ama ilacsiz bu degerede sukur) tabiiki e2 (64 galiba) de sinira yakin cikmis, ama bekledigim seyler bunlar.dr usg ilede bakti 7 yumurta gordu ama sonra dedi ki tup bebek uzmanlari farkli yorumlayabilir ben 3-4 saydim cunku.. ordan az oldugunu anladim. bakalim beni ne gibi maceralar bekliyor.bu ay baslarsa baslarim havuzada varim.bu arada bahceci klinikteki de serdar bey burada azeri kadinlar tarafindan o kadar seviliyorki gitmemesi icin klinik onunde toplanmislar ve o da 1 sene daha burada kalmaya karar vermis, babasi icin gidiyordu zaten hasta sanirim,ama durumu iyi oldugundan 1 sene daha burada kalacakmis,iste ilk defa sansim dondu galiba......
TEşekkürler şekerim pancarım pancarı cok severim bu arada
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah teşekkür ederim sağlıkla devam ettirebileyim gebeliği arkadaşım
Amiinn darısı başınıza,Allah razı olsun canım.
Bebeğini güle güle büyüt maşallah sizeElfslmz
darısı başımıza iyi dileklerin için sağol
Neden ağrı mı oluyor.Allah güc kuvvet versin bu yolda ugraşan anne adaylarina ve ozellikle sana moralini bozma bebis icin emek harcıyorsun ins. O da annesini duyup gelecek
simdi farkettim hamile oldugunu ☺sitede yeniyim kusura bakma insallah hayirlisiyla
Kucagina alirsin saglikli mutlu bir bebek olsun evinize nese getirsin
Hadi hayırlısı olsun arkadaşım. Benim kızımda ilk sonuç 50 li rakamlardı sonra yükselmisti. Ondan once 27 hcg ıle dış gebelik yasamistim. Bence senin degwrlerinde artacak Inşallah. sağlıkla kucağına almak kısmet olsun çok sevindim senin adına sevgilierallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah teşekkür ederim sağlıkla devam ettirebileyim gebeliği arkadaşım
allah razı olsun arkadaşım inşallah sağlıkla artar allah bağışlasın kızını canımHadi hayırlısı olsun arkadaşım. Benim kızımda ilk sonuç 50 li rakamlardı sonra yükselmisti. Ondan once 27 hcg ıle dış gebelik yasamistim. Bence senin degwrlerinde artacak Inşallah. sağlıkla kucağına almak kısmet olsun çok sevindim senin adına sevgilier
Şekerpancarı uzun aylardır foruma girmiyor.kendisi cevap verirse ögrenebiliriz azerbayczn ayağı sekerpancarıydı.Merhaba arkadaslarim baku bahceci tup bebek merkezinde de serdar bey mi Sevil hanim mi basarili? internette serdar beyi cok duydum esim erkek doktor istemiyor sevil hn nasil .bilgidi yada duyumu olanlardan acil yardim isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?