Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Hayırlı olsun canım takip ediyordum çok sevindim benimde ilk test sonucum 77 ydi az diye korkmustum önce 2 ye katlamadan yükseldi sonra birden fırladı inşallah seninde güzelce yükselecek

Hayırlısı olsun yükselir belki geç tutynmuştur

Hayırlı olsun canım takip ediyordum çok sevindim benimde ilk test sonucum 77 ydi az diye korkmustum önce 2 ye katlamadan yükseldi sonra birden fırladı inşallah seninde güzelce yükselecek

Çok teşekkür ederim arkadaşlar

Sevilcim korktum canım sıkıldı yalan yok ama şükür bu kadar oldu ise inşallah bundan sonrası da güzel olur Allah'in izniyle

Çok teşekkür ederim arkadaşlar

Sevilcim korktum canım sıkıldı yalan yok ama şükür bu kadar oldu ise inşallah bundan sonrası da güzel olur Allah'in izniyle
Korkma canım sen şuan hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver bol su iç geceleride sol tarafina yat kan akışı hızlı oluyor bebeğe gelissin büyüsün inşallah

Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Ayy canım çok sevindim şimdiden hayırlı olsun. Allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin. İsteyen herkes böyle mutlu haber alsın inşallah. Tekrar hayırlı olsun çok sevindim.

Merhaba benimde 2 tup bebek denemem ilki tuttu malesef ileri yaştan dolayi sağliksiz oldu şimdide 3 tane 5.gun embiryom için pgt sonucumu bekliyorum haftaya belli olacak tup bebek icin kullanilan ilaclar meme kanseri riskini arttiriyor diye duydum bu arada da mamografi cektireyim aklima takilan bir sey kalmasin istiyorum

Ilki kacinci gun transferiydi. Ne aciklama yaptilar. Peki nasil boyle b embriyoyu transfer ettilerki? Ya tutarsami olmus nolmus yazik .. ileri yas olup cok saglikli dunyaya gelenler vr, dilerim bu sefer hersey guzelolur

Ilki kacinci gun transferiydi. Ne aciklama yaptilar. Peki nasil boyle b embriyoyu transfer ettilerki? Ya tutarsami olmus nolmus yazik .. ileri yas olup cok saglikli dunyaya gelenler vr, dilerim bu sefer hersey guzelolur

5.ci gun embiryosuydu kaliteside 5ab di iyiydi dr um pgt yaptirsan iyi olur demisti fakat pgt yaptirmamistik o zamn pgt nin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum zaten sagliksiz olanlar elenir yada tutmaz diye dusunuyordum, ama is oyle degilmis kotu bir tecrubeyle ogrenmis olduk

Bende genetik yapalimmi dedim gerek yok tekrarlayan dusuk veya kayiplariniz yok cunku dediler .. o yuzden sordum. Bunun yerine pirana test yapariz fetal dna testi dediler. Cok gecmis olsun

Bende genetik yapalimmi dedim gerek yok tekrarlayan dusuk veya kayiplariniz yok cunku dediler .. o yuzden sordum. Bunun yerine pirana test yapariz fetal dna testi dediler. Cok gecmis olsun
Benimde yoktu dusuk ve kaybim oncesinde saglikli bir gebeligimde oldu fakat ileri yas ve yuksek dozda ilaclar sebebiyle yumurta kalitesi bozulabiliyor prena test yaptirdim bende 10 haftalikken onda cikti ama turkiyede kabul edilmediginden Amniyosentezde yaptirdim ve 15 haftalikken sonlandirildi malesef dr.larve embiryologlar bu konuda bazen yeterli bilgilendirmede bulunmuyorlar

Korkma canım sen şuan hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver bol su iç geceleride sol tarafina yat kan akışı hızlı oluyor bebeğe gelissin büyüsün inşallah

Çok teşekkür ederim hamisim bugün bana çok moral oldun sağlıkla kavusun evladinla

Allah razı olsun saglikla sanada nasip olsun

Tebrikler canım, Allah tamamına erdirsin. Gözün aydın, çok sevindim.

Allah razı olsun saglikla sanada nasip olsun
Tebrik ederim gözün aydın inş. Deģer yükselir, bende biraz şaşırdım ama güzel haberlerini bekliyoruz canım.hamilesin şu an.

Canım ilk duyunca ağladım çünkü geçen sene dış gebelik olan gebelikte düşük HCG ile başlamıştı 100lu değerler bekliyordum nasip böyle imiş inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve devam eder hakkımda hayırlısı olsun desteğin için teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar
Bugün Genoks Genetik Lab. Yaptırdığımız Nifty test sonucu geldi.
Çok şükür testimiz temiz geldi.
Çok sukur Rabbime
Bayaga stres yapmistim

Bu süper haber gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hiç öyle düşünme canım benim dış gebelikte ilk hcg değerin 343 mü 395 mi yani üçyüz küsür birşey idi rahat ol. Düzenli artsın yeter. Gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…