- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.861
gunaydin guzel arkadaslarim
cmascim acele etme test yapmakta arkadasim moralini bozuyorsun bebegin insallah seninledir.
ummucum ben biseyi anlamadim kusura bakma. simdi tedavide misin? yoksa ara mi verdin? bende regl olunca once sogan sonra incir-havuc kuru yapmayi dusunuyorum.
elifcim eger ki icin rahat ediyorsa doktorun konusunda sorun yok demektir. senin kendini iyi hissetmen cok onemli cunku.
nevser zeytunn sizde haberler nasil?
tutku unuttun bizi soyleyim.
duovam bizi takipe devam varligin moral veriyor.
bana gelince benim size bi sorum var
ben normalde 28gunde bi adet olurum. sadece gecen ay bi gecikme yasadim 33 gun surdu.
28gunden yola cikarsak bat 4 aralik yok 33den yola cikarsak 9 aralik oluyor. ben simdi hangisini baz almam gerekiyor fikriniz nedir arkadaslar?
Günaydın arkadaşım :)))
geçen ay neden bir geçikme olmuştu ? yani bir ilaç yada bişeymi oldu ? ama normal şartlarda bence bu ay geçikmemesi lazım vallahi heyecanla bekliyorum inşallah hamilesindir ve kutlarızzzzzzzz
bilmiyorum ki neden gecikme oldu elifcim. son hastane kontrollerim vardi o zaman birde ovulasyon testi yapmistim gereginden fazla stres oldum galiba. birde gec yumurtlama oldu galiba. ovulasyon testi yaptigim surecte pozitifi yakalayamamistim. o beni cok fena strese sokmustu. birde dusukten sonra butun ayarlarim degisti benimdaha bu ay biraz normale dondugumun farkina vardim.
hayir olsun bakalim bekleyip gorucez.
tahmin etmistim bi mazeretin oldugunu tutkucum. tedavi noldu igne vurulcaktin bat ne zaman peki?[/QUOTE
9 Aralık normali ama benimkisi 5-7 gün gecikebiliyor bakalım hayırlısı.İnşallah olmamda hamile kalırım:)))))))))
tahmin etmistim bi mazeretin oldugunu tutkucum. tedavi noldu igne vurulcaktin bat ne zaman peki?[/QUOTE
9 Aralık normali ama benimkisi 5-7 gün gecikebiliyor bakalım hayırlısı.İnşallah olmamda hamile kalırım:)))))))))
aa sende mi? nevserde 9 aralik benimki de 4-9 aralik arasi. heyecanla bekliyoruz bakalim. insallah ucumuzde olmayiz. butun topik arkadaslarim olmasin insallah
canım benim stres herşeyi etkilıyor inan .... rahat ol rabbim neyi nasip etmişse onu görücez :)))
hep diyorum ya bu biz 2014 ün en tatlı en güzel annleri olucaz inşallahhhhhh
Kızlar dün itibariyle 40 yaşım tescillendi,kutlamalara katılmam nedeniyle aranızda olamadım :)
Bende durumlar aynı heyecanla 9 Aralık tarihini bekliyorum,inşallah adet olmam da en güzel doğum günü hediyemi almış olayım :))
Cmas1,idrar testleriyle kafanı karıştırma,bak 9 günü arkada bıraktın bile,yarın kanda baktırabilirsin,hernekadar 12. ve 14.gün test deselerde yarın çıkar.
Selcan'ım,bat'a az kaldı :) heyecan var mı heyecan ?
Tutku,hoşgeldin !!!
Ümmuuu,doktorun dediğinden çıkmak yok,yoksa kendimize zarar veririz arkadaşım,kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
Duova,nasıl oldun arkadaşım,kontrol v.s.var mı ?
Alisalis,doktorla görüşmen nasıl geçti,merak içindeyim.
Zeytunn'um,Antalya'ya sevgiler...
Elifoooo,moralini bozmak yok,ona göre...
Arnavut,sen neler yaptın arkadaşım ?
Breezey,bir ceeee bekliyoruz :)
Veeee diğer kızlar tabi ki sizi de unutmadım hepinize kucak dolusu sevgiler...
doğum günün yeni yaşın kutlu olsun...inşallah bu ay hamilesindir.Kızlar dün itibariyle 40 yaşım tescillendi,kutlamalara katılmam nedeniyle aranızda olamadım :)
Bende durumlar aynı heyecanla 9 Aralık tarihini bekliyorum,inşallah adet olmam da en güzel doğum günü hediyemi almış olayım :))
Cmas1,idrar testleriyle kafanı karıştırma,bak 9 günü arkada bıraktın bile,yarın kanda baktırabilirsin,hernekadar 12. ve 14.gün test deselerde yarın çıkar.
Tutku,hoşgeldin !!!
Ümmuuu,doktorun dediğinden çıkmak yok,yoksa kendimize zarar veririz arkadaşım,kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
bişi sorcam lejenanın bebişi kaç aylık doğduydu? şşimdi durumu nasıl acaba bilen var mı?
selcan ben 4 aralık diyorum..
selcan, zeytun ve haklısınız arkadaşlar
doğum günün yeni yaşın kutlu olsun...inşallah bu ay hamilesindir.
Kızlar dün itibariyle 40 yaşım tescillendi,kutlamalara katılmam nedeniyle aranızda olamadım :)
Tutku,hoşgeldin !!!
insalllaaaaahhhh elifcim. bende hep soyluyorum kaderimizde varsa yasiycaz yoksa napsak nafile elifcim. Allahim kimsenin boynunu bukuk koymasin isteyen herkese nasip etsin insallah.
Tutku,hoşgeldin !!!
Yaşım 41; 27 aylık evliyim; 10 aylık evli iken 1 kez düşük yaptım 8+0 haftalıktı, ondan sonra da bir daha hamile kalamadım maalesef.
Bende sizler gibi hem anne olmayı hemde eşine o mutluluğu tattırma hayali ile yaşıyorum. Hayırlısı...
hoşgeldin.........
duova canım çok sağol daha iyiyim sakinleştim çok şükür..:)) sende çok dikkat et kendine ay valla hamilelik takvimlerinizi görünce heycan yaptım işallah gerçek olur arkadaşım.nevser hayırlı yaşların olsun kutlu olsunyaş günün canım.bebile taçlansın işallah.
zeytun nevser çok haklısınız arkadaşlar kaş yapim derken göz çıkarıyorum.sonuçta yine eim boş kaldı.
selcan canım yumi büyümeyince tedavi kesiliyor canım.diğer adetle gel tekrar bakalım diye yazmış doktorum.ama ben aslında bu adeti atlamak istiyordum aslında.soğan kürü yapim diyorum ama korkuyorum dengem bozulur diye.ama yapacaksam bi kaç güne başlamam lazım.sende işallah pozitif haberler verirsin canım keşke kendiliğinden geliverse şu bebişler..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?