Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın arkadaşım :)))

geçen ay neden bir geçikme olmuştu ? yani bir ilaç yada bişeymi oldu ? ama normal şartlarda bence bu ay geçikmemesi lazım vallahi heyecanla bekliyorum inşallah hamilesindir ve kutlarızzzzzzzz

bilmiyorum ki neden gecikme oldu elifcim. son hastane kontrollerim vardi o zaman birde ovulasyon testi yapmistim gereginden fazla stres oldum galiba. birde gec yumurtlama oldu galiba. ovulasyon testi yaptigim surecte pozitifi yakalayamamistim. o beni cok fena strese sokmustu. birde dusukten sonra butun ayarlarim degisti benim daha bu ay biraz normale dondugumun farkina vardim.

hayir olsun bakalim bekleyip gorucez.

canım benim stres herşeyi etkilıyor inan .... rahat ol rabbim neyi nasip etmişse onu görücez :)))

hep diyorum ya bu biz 2014 ün en tatlı en güzel annleri olucaz inşallahhhhhh

canım benim stres herşeyi etkilıyor inan .... rahat ol rabbim neyi nasip etmişse onu görücez :)))

hep diyorum ya bu biz 2014 ün en tatlı en güzel annleri olucaz inşallahhhhhh

insalllaaaaahhhh elifcim. bende hep soyluyorum kaderimizde varsa yasiycaz yoksa napsak nafile elifcim. Allahim kimsenin boynunu bukuk koymasin isteyen herkese nasip etsin insallah.

Kızlar dün itibariyle 40 yaşım tescillendi,kutlamalara katılmam nedeniyle aranızda olamadım :)
Bende durumlar aynı heyecanla 9 Aralık tarihini bekliyorum,inşallah adet olmam da en güzel doğum günü hediyemi almış olayım :))

Cmas1,idrar testleriyle kafanı karıştırma,bak 9 günü arkada bıraktın bile,yarın kanda baktırabilirsin,hernekadar 12. ve 14.gün test deselerde yarın çıkar.
Selcan'ım,bat'a az kaldı :) heyecan var mı heyecan ?
Tutku,hoşgeldin !!!
Ümmuuu,doktorun dediğinden çıkmak yok,yoksa kendimize zarar veririz arkadaşım,kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
Duova,nasıl oldun arkadaşım,kontrol v.s.var mı ?
Alisalis,doktorla görüşmen nasıl geçti,merak içindeyim.
Zeytunn'um,Antalya'ya sevgiler...
Elifoooo,moralini bozmak yok,ona göre...
Arnavut,sen neler yaptın arkadaşım ?
Breezey,bir ceeee bekliyoruz :)

Veeee diğer kızlar tabi ki sizi de unutmadım hepinize kucak dolusu sevgiler...

happy birthday to you happy birthday to you

hemde nasil heyecan var nevsercim her wc'ye gittigimde yuregim oynuyor. ama ben 9 araliktan yola cikicam galiba korkuyorum test yapmaya. en iyisi beklemek

bişi sorcam lejenanın bebişi kaç aylık doğduydu? şşimdi durumu nasıl acaba bilen var mı?
selcan ben 4 aralık diyorum..
selcan, zeytun ve elif haklısınız arkadaşlar

Son düzenleme:
doğum günün yeni yaşın kutlu olsun...inşallah bu ay hamilesindir.

bişi sorcam lejenanın bebişi kaç aylık doğduydu? şşimdi durumu nasıl acaba bilen var mı?
selcan ben 4 aralık diyorum..
selcan, zeytun ve haklısınız arkadaşlar

en son yazdigi msja baktim da o zaman 37 haftalikmis. galiba 38 haftalik dogdu.

ben yine hayal kirikligi yasamaktan korktugum icin galiba bekliycem arkadasim.

ayyyyyyyyyyyy nice yıllara arkadaşım... yeni yaşına kırkbirkere maşallah diyorum... umarım herşey gönlünce olur... yeni yaşın yeni umutlar yeni mutluluklarla gelsin inşallah...

duova canım çok sağol daha iyiyim sakinleştim çok şükür..:)) sende çok dikkat et kendine ay valla hamilelik takvimlerinizi görünce heycan yaptım işallah gerçek olur arkadaşım.nevser hayırlı yaşların olsun kutlu olsunyaş günün canım.bebile taçlansın işallah.
zeytun nevser çok haklısınız arkadaşlar kaş yapim derken göz çıkarıyorum. sonuçta yine eim boş kaldı.
selcan canım yumi büyümeyince tedavi kesiliyor canım.diğer adetle gel tekrar bakalım diye yazmış doktorum.ama ben aslında bu adeti atlamak istiyordum aslında.soğan kürü yapim diyorum ama korkuyorum dengem bozulur diye.ama yapacaksam bi kaç güne başlamam lazım.sende işallah pozitif haberler verirsin canım keşke kendiliğinden geliverse şu bebişler..:))

insalllaaaaahhhh elifcim. bende hep soyluyorum kaderimizde varsa yasiycaz yoksa napsak nafile elifcim. Allahim kimsenin boynunu bukuk koymasin isteyen herkese nasip etsin insallah.

Evet canım benim biz elimizden ne gelirse yapalım sonrası evvelallah :))))

aminnnn hepimiz anne olalım ne olur artık eşim o kadar istiyor ki inan çok üzüyor bu durum beni hepimize nasip olsun en kısa sürede hamilelik ve sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin kurban olduğum allahım :))))

nice yıllara arkadaşım sağlıkla bebişinle seneye tekrar kutlarız inşallah :))))

Yaşım 41; 27 aylık evliyim; 10 aylık evli iken 1 kez düşük yaptım 8+0 haftalıktı, ondan sonra da bir daha hamile kalamadım maalesef.

Bende sizler gibi hem anne olmayı hemde eşine o mutluluğu tattırma hayali ile yaşıyorum. Hayırlısı...

Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

herseyde bi hayir var diyorum ummucum. doktora gitmeden once iyi dusun ne istediginden kesinlikle emin ol ondan sonra kararini ver arkadasim. bizim bebekler biraz nazli galiba ummucum gelene kadar bizi bayaga bi ugrastircaklar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…