- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.841
Bugün birara cok karnim agridi..karnim sisti.sertlesti. gobek deligi mi hemen ustu acidi...uc gundur misafir agirliyorum. Cuma aksam uc dort misafir..ctesi aksam biz arti uc aile cocuklari..Bugün gunduz de kv nin misafirleri vardı. . Onlara servis vs derken bugun bir ara cok fenalastim ama çaktırmadan bes dakikaevde yattim sonra tekrar onların yanına. ....adet sancisi miydi acaba?
ben var ya sastim kaldim artik. insallah sonucu iyi olur arkadasim fazla yorum yapmayim ben....
hiç kahrolma bence, tedaviye başlayıp ortasında iptal olacağına veya başka aksilikler yaşayacağına böyle olması belki daha hayırlı... çünkü tedavi sürecinde insan ister istemez çok hevesleniyor ve en iyi şekildi sonuçlanmasını istiyor. şimdi sen kafanı boşalt eğlenceli şeyler izle, seni mutlu eden şeylerle ilgilen , bir sonrakine herşey yolunda gitsin... moral çok önemli biliyorsun...
Iyi akşamlar arkadaslar....
eliiiif yaaa simdi o kadar yumurta nlacak..ben de sastim..anladiigim kadariyla bol bol yumurtan var. .eeeee...hay Allah ,aaa
Her iste bir hayır var derlerya bak dr. Her ince ayrintiyi hesapliyor demekki.bak bir aydir hangi dr ha gi
hangi merkez deyip duruyordu n. Bence var bir hayir bunda....hadi bakalım ..dr.isini bilir..cok geçmiş olsun..guzelce
Bugün birara cok karnim agridi..karnim sisti.sertlesti. gobek deligi mi hemen ustu acidi...uc gundur misafir agirliyorum. Cuma aksam uc dort misafir..ctesi aksam biz arti uc aile cocuklari..Bugün gunduz de kv nin misafirleri vardı. . Onlara servis vs derken bugun bir ara cok fenalastim ama çaktırmadan bes dakikaevde yattim sonra tekrar onların yanına. ....adet sancisi miydi acaba?
ben var ya sastim kaldim artik. insallah sonucu iyi olur arkadasim fazla yorum yapmayim ben....
vallahi bende anlamadım bunda da bir hayır vardır diye dua edelim
kızlar merhaba umut tüp bebek hakkında bilginiz varsaa ankette paylaşırmısınız lütfen.1 aya raporum tamam inşallah ama hala merkezden emin olamadım hala.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...i-icin-bilgilerinize-ihtiyac-var-kizlaar.html
yarımlarınız için şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşlar döndüm memeleketten
camas canım hayırlı pozitif haberlerini bekliyoruz.dikkat et kendine.canım ben adanada yaşıyorum memleket niğde.dularımız seninle canım işallah pozitif haberler vereceksin..
bu arada selcan duova ayy heycandan öldürdünüz beni hamilelik takvimi yapmışsınız .gerçek sandım işallah allahım gerçek olsun
alısalıs yüksek doz ve uzun protokol iyi gelmedi canım.kısmet diyelim ikincide doktor femara verdi 3 gün sonra iğne..ama ben ne yaptım itiraf edeyim femar yanında klomen kullandım artı iğne..ve sonuç hiç biri büyümedi.canım belli olmuyor hiç yumurta olmasa bile yumurta gelişebiliyor gülneva arkadaşımızın öyle oldu .ve benim bir çok tedavimde 1 taneyse o çoğaldığı oldu ama 3 taneysede teki büyüdü...ay ne garip durumlar... bir dahakine işallah düşük doz uygulanacak canım.sen ne zaman transfer olcaksın canım işallah sende kavuşacaksın
nevser çok haklısın canım biraz ara vermek iyi olur bu arada soğan kürü..hadi kıslar hepbirlikte ..
elifoo maşallah ne güzel bir sürü yumoş var canım işallah sağlıkları bulunacak..
hepinize selamlar sevgiler..
Hicbir şey hissetmiyorum gogusler bile normal...zaten idrar testinde de negatif..
gunaydin guzel arkadaslarim
cmascim acele etme test yapmakta arkadasim moralini bozuyorsun bebegin insallah seninledir.
ummucum ben biseyi anlamadim kusura bakma. simdi tedavide misin? yoksa ara mi verdin? bende regl olunca once sogan sonra incir-havuc kuru yapmayi dusunuyorum.
elifcim eger ki icin rahat ediyorsa doktorun konusunda sorun yok demektir. senin kendini iyi hissetmen cok onemli cunku.
nevser zeytunn sizde haberler nasil?
tutku unuttun bizi soyleyim.
duovam bizi takipe devam varligin moral veriyor.
bana gelince benim size bi sorum var
ben normalde 28gunde bi adet olurum. sadece gecen ay bi gecikme yasadim 33 gun surdu.
28gunden yola cikarsak bat 4 aralik yok 33den yola cikarsak 9 aralik oluyor. ben simdi hangisini baz almam gerekiyor fikriniz nedir arkadaslar?
cmas valla illa bişey yapacaksın... ya misafir ağırla ya test yap... anacım sen öyle durduğun yerde duramazmısın...hiçbir şey yapma dur öyle boş boş... dururkende hamile kalınca neler yapacağını düşün :))
Selcan ummu gecen ay tedavide idi. benimle eş zamanlı olarak . yumurta gelişmeyince tedaviyi bıraktılar... sanıyorum bir sonraki adetle yeniden başlayacak...
Selcan tüp bebekde kısa protokol öyle uzun sürmüyor. adetin 2. günü başlıyor 8-10 gün arası yumurta gelişimi için iğne yapıyorsun - yumurta gelişmişse çatlatma iğnesi yapıp 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor - aynı gün spermle birleştiriliyor - dölleme olmuşsa ve devamındaki 2-3 gün içinde hücre bölünmesi olmuşsa embriyo oluşmuş oluyor - transfer yapılıyor yada başka zaman transfer yapılmak üzere donduruluyor. yani bütün süreçlerin normal olduğunu düşünürsek toplamda 15-18 gün arasında tedavi bitiyor.
tutku bizleri okuyor ama yazmıyor.... ara ara canlı görüyorum topikde . ki 1 saat kadar önce de bizi okuyordu :))
soruna gelince bence normal adet düzenine göre hesaplamalısın.. ayyy hadi bakalım 1-2 güne bir hamilelik habaeri gelecek inşallah :))
Nasılsınız görüşmeyeli arkadaşlar,
1 aylık bir kursum vardı o nedenle çok yoğundum yazamadım.Ama elimden geldiğince sizi takip etmeye çalıştım.
Hepinizi öpüyorum sevgilerrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?