• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet canım bana da transfer için şimdiden bazı ilaçlar verdi. Bazısı transfer öncesi bazısı tramafer sonrası için. Mesela progesteron iğnesi berdi 15 tane transfer sonrası her gün bir tane yapılacak. Göbekten vurulacak iğne verdi kan sulandırıcıymış.10 tane. Crinone jel verdi şimdiden başladım kullanmaya bir de rahim kalınlaştırıcı yapışkan bant. Benim de kayınvalidem yanımda olacak iğnemi o yapacak mecburen çünkü her gün sağlık ocağına taşınamam.
Allah yardımcın olsun. Canım senin transferin benden. Önce olacak o zamanhayırlısıyla inşallah

Kızlar merhaba siz benden tecrübelisiniz bence bilirsiniz .. son üç aydır 25. Gün adet oldum bu ay 29. Güne girdim sabahtır bir şey Yok. Az önce peçeteye şeffaf kahverengi akıntı geldi başka da devamı yok.. ne yapmalıyım bu ay da tedaviye gidecektik bugünü adetin 1. Günü saymalı mıyım?? Kist varsa böyle bir şey yapar mı ??? Beni bir aydınlatıverseniz can kızlar ☺️
Kirmizi leke kan geldigi gun 1.gun sayilir diye okuyorum ben heryerde.o kahve akinti bugun yarin olacaginizi gosteriyordur cunku bende de oyle olur hep.

Kızlar bir şey soracağım. Heçen haftadan beri göğüs uçlarıma dokunamıyorum. İç çamaşırım bile acıtıyo o derece. Acaba ilaçlardan mı oldu? Jer afetten bir hafta önce böyle olur adetle geçerdi. böyle olup opu dan sonra geçen var mı?
Acaba prolaktinim mi yükseldi?
İlaclardan olabilir. Bu arada var mı haber embriyologdan? Kaçı döllenmiş yumislerin?

Merhaba arkadaşlar. Bayağı oldu yazmayalı sizlere. En son Mayıs aylarinda sanırım . Bir ara tüpçüler ve doğalcılar olarak ta grup yapmıştık.

Dün kan testi yaptırdım beta hcg 365 çıktı. Yarın kadın doğum uzmanina randevum var. Geçen sene ilk bebeğimi 9 haftalık iken. kan pıhtılaşması nedeni ile kaybettim.
Yarın iğne yazicak doktor . Coraspin inyani sira.

İnşallah bebegimin sağlıkla gelir.

isteyen herkese nasip olsun. Sizlere de X2 dua edilmesi gerekiyor bence. Çünkü buraya o kadar kişi soru soruyor. Bir çok arkadaşlar sağolsun bıkmadan usanmadan cevaplıyorlar tüm sorularimizi. İnşallah sizlere ve sizin gibi uğraşan bir çok kişininde sağlıcakla bebekleri dünyaya gelir.

Ne kadar güzel, üst üste güzel haberler alıyoruz. :KK9:Böyle devam etsin inşallah.

şuna kızıyorum.ben ankarada tedavi gördüğümde iyi ve eski bir merkez olan gen-art tup bebek merkezi progestan jel verdi.jelin yarısı da vücuttan çıkıyordu.istanbulda progestan iğne veriyorlar.progestan iğne yazılmalıymış işin doğrusu buymuş.gel de sinirlenme ankaraya.ben beğenmiyorum adamları ankarayı bu gibi sebeplerden.her işleri uydurmasyon bence

bana da jel verdiler. crinone jel. bizim merkezdeki herkes bunu kullanıyor sanırım. jel yerine iğne daha mı doğruymuş? öyle mi söylediler bahçecide?

Merhaba hanımlar şimdi doktorumdan geldim 6 yumurtam gelişmiş bu aksam çatlama ignemi olucam cumarteside opu var dualarinizi eksik etmeyin sağlıklı bölünüp gelisirler inşallah.

sayı çok iyi. hepsi dolu olsun, hepsi döllensin, kaliteli embriyolar olsun inşallah.

Kızlar bir şey soracağım. Heçen haftadan beri göğüs uçlarıma dokunamıyorum. İç çamaşırım bile acıtıyo o derece. Acaba ilaçlardan mı oldu? Jer afetten bir hafta önce böyle olur adetle geçerdi. böyle olup opu dan sonra geçen var mı?
Acaba prolaktinim mi yükseldi?

benim de öyle olmuştu. iğneler yapıyor. opu dan sonra düzeldi 3-5 gün içinde.

Dr gittim 6. Gün kontrolum oldu sağda 2 yumurtanın gelişimi önden gidiyor.
Bunun için çatlama önleyici iğne verdi

8 yumurta eşit büyüyor arkadan gelenler var küçük bakalım opuya kadar onlar nasıl gelişecek dedi

Cumartesi kontrol var yine
Gelecek hafta perşembe cuma cumartesi gelişime göre yumurta toplama olacak dedi benden haberler bunlar

sevil35 sevil35 ve sen hemen hemen aynı günlerde opu olacaksnız yani. güzel haberlerle dönün inşallah. yumurta sayın da çok güzel maşallah. kaliteli embriyoların olsun umarım. bu ay ve önümüzdeki ay güzel haberler alacağız.

bu arada PempeeMavii PempeeMavii de transfer olmuş.

birden ne kadar hareketlendi buralar değil mi? her yeni opu, transfer haberinde heyecanlanıyorum :)

Ne kadar güzel, üst üste güzel haberler alıyoruz. :KK9:Böyle devam etsin inşallah.

bana da jel verdiler. crinone jel. bizim merkezdeki herkes bunu kullanıyor sanırım. jel yerine iğne daha mı doğruymuş? öyle mi söylediler bahçecide?

sayı çok iyi. hepsi dolu olsun, hepsi döllensin, kaliteli embriyolar olsun inşallah.

sevil35 sevil35 ve sen hemen hemen aynı günlerde opu olacaksnız yani. güzel haberlerle dönün inşallah. yumurta sayın da çok güzel maşallah. kaliteli embriyoların olsun umarım. bu ay ve önümüzdeki ay güzel haberler alacağız.

birden ne kadar hareketlendi buralar değil mi? her yeni opu, transfer haberinde heyecanlanıyorum :)

opu sürecini sabırsızlıkla bekliyorum canım
teşekkür ederim iyi dileklerin için sen nasılsın testi tekrarladın mı kese görmeye ne zaman gidiyorsun

PempeeMavii PempeeMavii inşallah onunda embriyolar sağlıkla gelişir sonucu güzel olur inşallah

Günaydınn biz bahçecide arkadaslarla progestan iğne iyi diye konustuk.ama crinona jeli bilmiyorum ki ben progestan jelle iğnesini karsilastiriyorum

opu sürecini sabırsızlıkla bekliyorum canım
teşekkür ederim iyi dileklerin için sen nasılsın testi tekrarladın mı kese görmeye ne zaman gidiyorsun

PempeeMavii PempeeMavii inşallah onunda embriyolar sağlıkla gelişir sonucu güzel olur inşallah
Canım iyi dileklerin için inan çok teşekkür ederim.allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Benim sadece 3 yillik evllik sarti tutmuyor. Dusuk yumurta rezerv azligu var ama danismadaki kiz bu sizin bahsettiginiz seyden bahsetmedi. 3 yillik evlilik sarti aranmaz krtirerini bilmiyor.siz nerden duydunuz bu prosuduru acaba?
Ben int. tüp bebek rapor almak için neler gerekli diye araştırdığımda bu yazıyı bulup burada paylaştım. Ben zaten rapordan faydalanamıyorum yaştan dolayı. Siz rapor alacağınız yerden net bilgi alabilirsiniz belki değişmiştir bazı şartlar.

Günaydınn biz bahçecide arkadaslarla progestan iğne iyi diye konustuk.ama crinona jeli bilmiyorum ki ben progestan jelle iğnesini karsilastiriyorum
Canım bir yanlışın var. Tekrar kontrıl ettim. Progestan için jel formu yok. O bahsettiğiniz crinone büyük ihtimalle

İlaclardan olabilir. Bu arada var mı haber embriyologdan? Kaçı döllenmiş yumislerin?
Evet dün aradı. 5 tamesi döllenmiş hepsi iyi gidiyormuş biri geriden gidiyormuş:)) tembel. Bakalım bugün ne olacak. İnşallah 5 tanesi güzelce devam ediyordur.

teşekkür ederim canım senin ebriyolar nasıl dönüş oldumu transfer ne zamana
Transfer gününe embriyoların gidişatına göre karar verilecek. 5 tanesi döllenmiş çok şükür. Eğer 5. Güne kadar giderlerse 5 te transfer olur eğer aağır giderlerse 3. Gün de olabilir ama korkmayın 3. Gün yransferindede olsukça başarılı sonuçlar alıyoruz. Anne rahminde daha iyi gelişebiliyor dedi. Hayırlısı olsun inşallah.
Eğer bir iki tanesi 3 günde kalırsa be 5. Güne giden olursa 5. Gündekileri transfer ettiririm. Ama bu defada allah korusun olmadı tutmadı 3. Gündekileri genetiğe yollayamam sanırım. Ne dersiniz?
Allahım ya inşallah hepsi 5. Güne kadar sağlıkka giderler

Evet dün aradı. 5 tamesi döllenmiş hepsi iyi gidiyormuş biri geriden gidiyormuş:)) tembel. Bakalım bugün ne olacak. İnşallah 5 tanesi güzelce devam ediyordur.
Haremiz Haremiz maşallah canım büyük basarı hep o aylardır yedigin arı sütü bal polenin faydası bunlar :nazar::nazar::KK200: tedavin cok güzel gidiyor ins. Sonuna kadar da güzel gececek. Embriyolarını bekletebiliyorlarsa 5. Gun transfer ettir.bir de bize sormuyorlar aslında embriyolog karar veriyor.bu nedenle embriyologa emanet oluyoruz.:KK9:

Haremiz Haremiz maşallah canım büyük basarı hep o aylardır yedigin arı sütü bal polenin faydası bunlar :nazar::nazar::KK200: tedavin cok güzel gidiyor ins. Sonuna kadar da güzel gececek. Embriyolarını bekletebiliyorlarsa 5. Gun transfer ettir.bir de bize sormuyorlar aslında embriyolog karar veriyor.bu nedenle embriyologa emanet oluyoruz.:KK9:
Evet canım kesinlikle katılıyorum arı sütü bal polenin mucizesi.:)

Transfer gününe embriyoların gidişatına göre karar verilecek. 5 tanesi döllenmiş çok şükür. Eğer 5. Güne kadar giderlerse 5 te transfer olur eğer aağır giderlerse 3. Gün de olabilir ama korkmayın 3. Gün yransferindede olsukça başarılı sonuçlar alıyoruz. Anne rahminde daha iyi gelişebiliyor dedi. Hayırlısı olsun inşallah.
Eğer bir iki tanesi 3 günde kalırsa be 5. Güne giden olursa 5. Gündekileri transfer ettiririm. Ama bu defada allah korusun olmadı tutmadı 3. Gündekileri genetiğe yollayamam sanırım. Ne dersiniz?
Allahım ya inşallah hepsi 5. Güne kadar sağlıkka giderler

bu konuda en iyi bilgi embriyologlerda onlara güvenmek zorundayız
5ininde döllenmesi çok güzel haber inşallah aşama aşama güzel gelişir ve 5. güne ulaşırlar

dondurulma sonrasında çözme sonrasında genetiğe gönderiliyor diye biliyorum ben

Back
X