- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.821
selcanım şimdi geldim doktordan ilk önce kontrol solda 3 veya 4 tane yumi var sağ 5 tane gayet iyi dedi ve kan aldılar benden amh için heralde estradiol (E2) fsh lh progesteron için kan aldılar ...
akşam haber bekle elif dedi aysun hoca eğer sonuçlar iyi ise yarın aksam iğneler başlasınnnnnnnnnn
harika!!! o folikuller sana bebek olur insallah elifcim.
Foliküllerin büyüsün gelissinler, sonrada bebekler olarak kucagina gelsinler.
Canim gozlerin dolmasin ama yakinda bize de nasip olacak . Guclu olalim olur mu?
Cmas tadini cikar evet gercekten hamilesin umarim sonuna dek gideceksin
Canikom duygusal tırsak selcanim. Sira bize de geliyor hazir olun diye yazdim bilesin.
Kizlar su an adet oldum. Bugun sayilmaz artik. Ptesi dr giderim. Bakalim folikul gozukecek mi ?
progesteron biraz yüksek çıkmış ve aysun hoca şimdi aradı ve dediki elifcim şöyle yapıcaz yasmin doğum kontrol hapı içiceksin 18 gün boyunca her gece 1 tane :......
sonra geliceksin bana kontrol edicem ve bir iğne başlıycaz ve sen adet olucaksın ?????
ay ne bilim bu neydi şimdi ?????
heyecanla bekliyoruz aliscim. insallah bisuru bisuru folikul gorunur.
selcanım şimdi geldim doktordan ilk önce kontrol solda 3 veya 4 tane yumi var sağ 5 tane gayet iyi dedi ve kan aldılar benden amh için heralde estradiol (E2) fsh lh progesteron için kan aldılar ...
akşam haber bekle elif dedi aysun hoca eğer sonuçlar iyi ise yarın aksam iğneler başlasınnnnnnnnnn
Maşallah masallah . Bu folikule iyi e2 gelir bilesin. Hayirlisi olsun canim. Ben de ptesi gidiyorum dr. Folikul olursa tedaviye baslarim.
inşallah canım benim Ama canım doktor dediki progesteron yüksek biraz doğum kontrol hapı kullanacaksın dedi 18 gü n? ve geçen ayda azdı adet bu ay biraz az
inşallah hakkımızda hayırlı ne ise o olsun .................
pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz :))))
ama yaaaa, folikül sayısı çok güzel... inşallah devamı iyi olur... şunu anladım ki bu tedavilerde her bir ayrıntı çok önemli... tam biri iyi gidiyor hoppp başka bir şey çıkıyor, ben tam 3 ay bekledim , dondurulmuş embriyolarım vardı ama endometrium 5,7 mm yi geçmedi ve 3 ayın sonunda transfer ettik sonuç negatif.... diyeceğim çok sabırlı olmamız lazım... zamanı gelmedikçe olmuyor bu iş... hep bir aksilik çıkıyor... ama ben senden ümitlendim , inşallah da öyle olur. pregesteron kaçıncı gün kaç çıktı... bir de şu an mı içeceksin doğum kontrol hapını... tedavi nasıl yürüyecek peki.
evet şuan kahır içindeyim(( inşallah iyi olur bugün adetimin 2. günü bugün sabah kan aldılar benden ve öğleden sonra aradı doktorum dediki elifcim biraz yüksek ..... ama kaç bilmiyorum sorarım ... evet bu akşam itibari ile başlıycam 18 gün yasmin doğum kontrol hapı içicem ve sonra 18 aralık kontrol var dedi sonra bir iğne varmış onuda vurulucam sonra bakalım ne olucak .............
hiç kahrolma bence, tedaviye başlayıp ortasında iptal olacağına veya başka aksilikler yaşayacağına böyle olması belki daha hayırlı... çünkü tedavi sürecinde insan ister istemez çok hevesleniyor ve en iyi şekildi sonuçlanmasını istiyor. şimdi sen kafanı boşalt eğlenceli şeyler izle, seni mutlu eden şeylerle ilgilen , bir sonrakine herşey yolunda gitsin... moral çok önemli biliyorsun...
cmasssssss
arkadaşlığını kabul ettim..... gördünmü
Teşekkür ederim
Bugün birara cok karnim agridi..karnim sisti.sertlesti. gobek deligi mi hemen ustu acidi...uc gundur misafir agirliyorum. Cuma aksam uc dort misafir..ctesi aksam biz arti uc aile cocuklari..Bugün gunduz de kv nin misafirleri vardı. . Onlara servis vs derken bugun bir ara cok fenalastim ama çaktırmadan bes dakikaevde yattim sonra tekrar onların yanına. ....adet sancisi miydi acaba?
progesteron biraz yüksek çıkmış ve aysun hoca şimdi aradı ve dediki elifcim şöyle yapıcaz yasmin doğum kontrol hapı içiceksin 18 gün boyunca her gece 1 tane :......
sonra geliceksin bana kontrol edicem ve bir iğne başlıycaz ve sen adet olucaksın ?????
ay ne bilim bu neydi şimdi ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?