• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim hep cok sey yapiyorum hemde hicbirsey yapnixorum cok saskinim cok iyi olupta birseyler olmayinca offff valahi napcami sasirdim turkiye dedim herseyi ayarladim sagplsun kocam yine burda deniyelim diyor simdi pazartesi doktora gidecem bakalim ne diyecek
Akupunktur yapiyorum ise yariyomu onuda bilmiyorum galiba cok fazla yapiyorum
Benim yaptiklarim
Kisirlik cayi (sabah aksam )
Bogurtlen cayi (sabah aksam)
Bal karisimi
L-arginine (sabah 1)
Hayit ( 1)
Arhinmax wollen sabah 1-aksama)
Uzum suyu
Ketentohumu yagi
Akupunktur doktorun verdigi ilaclar
Yok ya dayanamiyorum cok fazla suan bagiriyorum beni duyan varmiiiii
Yani ne siz sorun nede ben anlatayim cok doluyum bir plan yapip hepsini gozden gecirip tekrar yazcam kizlar
Öptüm hepinizi
Biosteron (1sabah aksam 1
Benim fikrim ve dr lardan duyduklarım uzerine biraz karistirmissin cnm bitkilerin hepsi bir arada olmaz malesef ters etki yaratabilirler.
Olsun cevaplaman bile moral biliyor musun?Bir bilseniz ne haldeyim.Aglamaktan morardım artık.Tup bebek yapanlar keşke bir yorumlasa beni.2 güzel yumoşum tutunamadı galiba.
Tekrar test yaptinizmi merak ettim evet 14. Gun yapiliyor cunku catlatma ignesinin etkisi ancak geciyor catlatma ignesi icerisinde hcg hormonu var.
Günaydın Sevgili topikdaşlarım :49:

mesajımın başında da dilediğim gibi güzel haberlerle dolu günleriniz olsun. Kalbinizde mutluluk tik takları , yüzünüzde gülümsemeleri olsun.:16:

22. haftamıza göz kırptığımız bugün de ben ve bızdıkçem hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyoruz.

Önce bizden haberler :37:

Geçtiğimiz hafta 2 damla kan ve yaşadığım büyük korku sonrası , şükürler olsun ki kızım ve benim sağlığımız yerinde.
henüz kilogram olmasa da 395 gr ağırlığıyla ve tekmeleriyle kızım " annecim iyiyim merak etme " diyor.
Rabbim hepinize bu mucizeyi ve üstüne daha fazla mutlu olamayacağımızı düşündüğüm duyguları yaşamayı nasip etsin.

Öncelikle ,

canım duovam , isviçreli çikolatam :38:
Operasyonunu başarıyla ve sağlıkla atlatmana çok ama çok sevindim. Bundan sonraki güzel haberin sağlığına tamamen kavuştuğun ve bebek için hazır olduğun olur dilerim ki:16:
Hamile kalmadan önceki akşam sohbetlerimizi çok özledim ama inan ilk zamanlar kadar olmasa da hala akşamları erkenden uyuyorum. Çok nadir akşamlarda , evde misafir varsa uyanık kalabiliyorum. Dilerim çok özlediğim sohbetlerimizi tekrar yapabilirzi seninle...:49:

Cmas1 , dünya üzerinde , bedeninde bir başka kalp atmaya başladığında ne senden ne de o candan daha önemli ve değerli bir şey yok canım arkadaşım. Yakın akrabalarının tepkilerin ve anlamamızlıkları yüzünden geçirdiğin operasyonu onlardan saklaman , işyerinde anlayışsız iş arkadaşlarının olduğunu düşünmeme sebep olacak şekilde , izin alamaman... Zaten acaba ne olacak diye yaşadığın stresi kat be kat arttırıyor. Kendine ne olur bundan daha fazlasını yapma arkadaşım.
ben ilk tüp bebek denemem de etrafımda ne kadar insan varsa hepsine söyledim ... ve ilk başlardaki sevincimi ve heyacanımı da yaşadılar , transferim negatif sonuçlandığında üzüntümü ve acımı da... herkes için kolay değil bunlar biliyorum ama yaşadığımız o süreçte bir de bunları yaşamamak , her şeyi biraz daha katlanabilir hale getiriyor.
Sence olumsuzluk olarak gördüğün her şey sana pozitif hcg sonucu olarak dönsün. Rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım.

canım ummu :38:, hiçbir şeye ve herşeye rağmen umudunu koru olur mu ? bazen - ki sen de çok iyi biliyorsun - tamam artık bitti dediğimiz şeyler aslında bizim için başlangıç oluyor...
Rabbimin tamam demesinden başka...
Herşeyin senin için de dilediğin mutluluk olarak dönmesini diliyorum , Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Nevser canımmm , Maşallah Subhanallah değerlerine... :nazar::38:
içinde umudunu taşıyarak kendini de bir parça rahat bırakarak sen de topiğimiz adına bir mucizeye tanık olacaksın sanırım.:34:

lejenam komşu kuzum :38:
daha önce de dediğim gibi bizim pembe patikli açlık grevinde bence. :51:
doğsunda ben totosunu pataklamayacak mıyım onun , bu yaşta ne grevi diye... bak görürsün :31::34:

elifooooo , zeytunn , arnavut1973 , cedrus , Miranda ve güzel yürekli selcanım:38: ...
bitti dediğiniz anda her şey yeniden başlasın sizler için... Rabbim mucizelerini sizlere de göndersin.
Önce bedenleriniz sonra evleriniz şenlensin o minik pıtırtılarla... :16:

ve sevgili etlidolma hoşgeldin:49:

bizim umutlarımıza umut kattığın için teşekkür ederim. :38:

42 yaşımı biraz geçtiğim günlerde ben de buradaki kader ortaklarımızla aynı müjdeyi paylaşmıştım.:49:
şimdi o müjdem 21 hafta 5 günlük oldu :nazar::49:

hepinizi öpüyoruzzz :4::38:
Canim arkadasim dualarinda olmak beni cok mutlu ediyor.cok opuyorum siziii
Herşeyin hayırlısı daha adet olmama var gibi o yüzdende çok takılmadım ..... 9 kasımda olmustum eğer bir aksilik olmazsa 5 aralık gibi olurum gibi gözüküyor... benim adetlerim hep düzenli olmuştur tabi biraz oynadık hormonlarla biraz değişebilir.....

Canım arkadaşım evet değerlerim gerçekten güzel :)) doktorum ısrarla 41 yaş için çok iyi dedi hep ama tüpüm tıkalı heralde o yüzden gidemiyorlar bebişler yerlerine .....

inşallah bebeklerimiz gelsin artık çok özledik onları :))))

Canim tuplerde sorun varsa sogan kurunu den3m3ni tavsiye ederim.

SON DAKİKAAAA... SON DAKİKAAAAA :52::49:

TOPİĞİMİZİN GÜLÜ LEJENA KOMŞU KUZUMUN PEMBE PATİKLİSİ DEFNEMİZ DOĞDUUUUUU
:21::46::46:
BIZZAT GİDİP GÖRDÜM...
:31::34::32::32:

HEPİNİZE SELAMI VAR KOMŞU KUZUMUN
:23::3:

Bir son dakika haberimiz daha var... az kalsın unutuyordumm :30::49:

Amniyosentez sonucumuz tertemiz çıktı , misler gibiiii :32::32::32:

Rabbime şükürler olsun.:16::nazar:
Her zamanki gibi bızdıkçemden ve benden dualarını , iyi dileklerini ve pozitif enerjilerini esirgemeyen kader ortaklarımızdan Rabbim razı olsun. En kısa zamanda sizlerin de yüzünü güldürsün.:16:
Mucizesiyle önce göbüşlerinizi sonra kucaklarınızı evlerinizi şenlendirsin.:16::49::46:

vee son olarak lejenam komşu kuzumun kocası içinnnnn :1::1:

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:21::21::emir_bebek::nazar:

Kızlar selam ... eski maillerim arasında ekli bir 40 yaş hikayesi buldum... o zaman çok etkilenmişim demekki saklamışım... zamanınız olursa bi okuyun derim... hiç ümit vermeyen bir yumoşun bebiş olma hikayesi...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/452466-40-yasimin-hikayesi-27.html

ben bu yaziyi okumustum hatta bayaga bi zaman oldu okuyali. cok etkilenmistim bende. o yuzden ben doktorlarin dedigine pek takilmiyorum olacaksa zaten Allah kismet edicek bize onu. bir hikaye daha okumustum o da cok etkileyiciydi. keske bende saklasiydim linkini.

bu arada erkeklerden kaynanalardan acilmisken bende iki yetiskin evlat sahibiyim:51: kaynanayim yani valla benden iyi kaynanayi gokte yerde arasalar bulamazlar:37: gecenlerde de oglum ve nisanlisiyla gezerken bi tanigina denk geldilerde kadin beni ablasi sandi aa ablan mi dedi:9::23:

daha onceleride ilk tasindigimda komsum oglumu (digerini) sevgilim sanmisti:1::ssz:

BIZZAT GİDİP GÖRDÜM...

Her zamanki gibi bızdıkçemden ve benden dualarını , iyi dileklerini ve pozitif enerjilerini esirgemeyen kader ortaklarımızdan Rabbim razı olsun. En kısa zamanda sizlerin de yüzünü güldürsün.:16:
Mucizesiyle önce göbüşlerinizi sonra kucaklarınızı evlerinizi şenlendirsin.:16::49::46:

ay ben cok fena duygulandim ya gozlerim dolu dolu yaziyorum ofisten. ne guzel bi haber bu kendi bebegim dogmus gibi sevindim.
Allahim uzun uzun hayirli omurler versin insallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

canim arkadasim testinin temiz ciktigina cok ama cok sevindim gerci aksini beklemiyordum. darisi senin basina guzel arkadasim benim.
senin haberini aldigimda nasil olurum artik bilemiyorum. ay cok sevindim cok cok cok duygulandim ben ya:14:

aa seninle regl baslagici ayni sayilir. bende 6 kasimda olmustum benimde cok duzenlidir ama gecen ay 5 gun gecikmeli olmustum.
bende 5ile9 aralik gibi bekliyorum ama insallah gelmezler kendileri:36:

tabi arka arkaya yapılan transferler nedeni ile ilaçlar biraz bozdu düzeni :( ama normalde çok düzenli adetlerim :)))))
keşke gelmesin ve doğal yolla :49: olalalım .........

Varlığı bir dert,yokluğu bin dert,
Ben kayınvalidemi tanıyamadım,ben aileye girmeden vefat etmiş,anlatılanlardan keşke hayatta olsaydı da meşhur gelin kaynana pozisyonlarını yaşasaydık diyorum :( Ama onun boşluğunu iki görümcem doldurmaya çalışıyor,iyi ki varlar :) Eşiniz onun yokluğunu yaşamaktansa varsın hayatta olsunlar,dırdır etsinler,ama tabi eşlerinizin de büyüdüğünü ve artık kendi ailelerini kurduklarının farkına varsınlar.
Canım geç olsun güç olmasın,inşallah cuma günü doktordan bize güzel haberlerle gelirsin.
Sevgilerrrr...

AHHHHH nevser arkadaşım sen tanısan benim kayınvalideyi görümceyi hayattan soğursunnnnn... bermuda şeytan üçgeni :)))) beni 13 yıl istemediler ve bekledim bak yaşım geçti kim verecek bunun hesabını ..... içtiğim ilaçlar deprosyanlarım ağlamalarım.... ve hala benimle uğraşmaları..... sizin hayal ettiğiniz gibi değil ben size bizim yaşam tarzımızı anlatsam ağlarsınız.... ben daha eşimle başbaşa yemek yemedik.....koloni halinde yaşıyoruz....

yoksa ben senelerdir çalışıyorum kimseyle sorunum yoktur herkes sever beni bir onlar sevmedi :((((

12.03.1998 eşimle tanışma yılımız ve biz 2011 de evlendik ve ne zorluklarla her günüm zehir geçti düğünüm bile.......

ama benim tek tesellim bebeğim olacak inşallah onun için dayanıyorummmmmmm

Herkese rabbim isteyen herkese nasip etsin bebeklerini ne olur ama biranönce bazen dayanacak gücüm kalmıyor......

ay ben cok fena duygulandim ya gozlerim dolu dolu yaziyorum ofisten. ne guzel bi haber bu kendi bebegim dogmus gibi sevindim.
Allahim uzun uzun hayirli omurler versin insallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

canim arkadasim testinin temiz ciktigina cok ama cok sevindim gerci aksini beklemiyordum. darisi senin basina guzel arkadasim benim.
senin haberini aldigimda nasil olurum artik bilemiyorum. ay cok sevindim cok cok cok duygulandim ben ya:14:

güzel yürekli selcanım :38:

ben de amniyosentez sonucumu aldıktan sonra öylesine aradığımda öğrendim doğum yaptığını tamamen tesadüf oldu.
Rabbim 2 mutluluğu yaşattı bana.:16:
kendim doğum yapsam ancak bu kadar sevinirdim ve heyecanlanırdım :53:

Benim fikrim ve dr lardan duyduklarım uzerine biraz karistirmissin cnm bitkilerin hepsi bir arada olmaz malesef ters etki yaratabilirler.

Tekrar test yaptinizmi merak ettim evet 14. Gun yapiliyor cunku catlatma ignesinin etkisi ancak geciyor catlatma ignesi icerisinde hcg hormonu var.

Canim arkadasim dualarinda olmak beni cok mutlu ediyor.cok opuyorum siziii

Canim tuplerde sorun varsa sogan kurunu den3m3ni tavsiye ederim.

HErzaman dua ederim çünkü çok zor çokkkkk..... soğan kürünü yapıyorum 1 kurusoğan dörde böl iyi suya koy kaynat 5 dakika sonra ılık iç :))) tadı felaket.....
başka şekli yok değilmi ? doğrumu yapıyorum????

güzel yürekli selcanım :38:

ben de amniyosentez sonucumu aldıktan sonra öylesine aradığımda öğrendim doğum yaptığını tamamen tesadüf oldu.
Rabbim 2 mutluluğu yaşattı bana.:16:
kendim doğum yapsam ancak bu kadar sevinirdim ve heyecanlanırdım :53:

Allahim seninde bu guzel gunlerini gosterir insallah. bu topikteki arkadaslarimin ve isteyen butun herkesin kucagini bos birakmasin insallah.

BIZZAT GİDİP GÖRDÜM...

Çok şükür çokkkkkkkkkkk sevindim gözününüz aydın :))) inanın kendim kadar sevindim rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin inşallah ......

Hoşgeldin defnecim :)))))

AHHHHH nevser arkadaşım sen tanısan benim kayınvalideyi görümceyi hayattan soğursunnnnn... bermuda şeytan üçgeni :)))) beni 13 yıl istemediler ve bekledim bak yaşım geçti kim verecek bunun hesabını ..... içtiğim ilaçlar deprosyanlarım ağlamalarım.... ve hala benimle uğraşmaları..... sizin hayal ettiğiniz gibi değil ben size bizim yaşam tarzımızı anlatsam ağlarsınız.... ben daha eşimle başbaşa yemek yemedik.....koloni halinde yaşıyoruz....

yoksa ben senelerdir çalışıyorum kimseyle sorunum yoktur herkes sever beni bir onlar sevmedi :((((

12.03.1998 eşimle tanışma yılımız ve biz 2011 de evlendik ve ne zorluklarla her günüm zehir geçti düğünüm bile.......

Herkese rabbim isteyen herkese nasip etsin bebeklerini ne olur ama biranönce bazen dayanacak gücüm kalmıyor......

kocan sevsin yeterk elifcim. sabrindan dolayi seni gonulden tebrik ediyorum. ben yapamazdim sahsen. bu cektigin zorluklarin karsiligini alacaksindir arkadasim inan bana.

HErzaman dua ederim çünkü çok zor çokkkkk..... soğan kürünü yapıyorum 1 kurusoğan dörde böl iyi suya koy kaynat 5 dakika sonra ılık iç :))) tadı felaket.....
başka şekli yok değilmi ? doğrumu yapıyorum????

elifcim suyu once kaynatip sonra sogani aticaksin klorsuz su bu arada agzi kapali 5 dkka kaynadiktan sonra fazla ilitmadan sicak sicak iciceksin. valla ben hic zorluk cekmedim icmekte. sifasini goreceksin Allahin izniyle.

kocan sevsin yeterk elifcim. sabrindan dolayi seni gonulden tebrik ediyorum. ben yapamazdim sahsen. bu cektigin zorluklarin karsiligini alacaksindir arkadasim inan bana.

canım arkadasım ah birbirimizi çok seviyoruz ama düşün eşim 2006 yılında artık çok üzüntüden sarılık oldu hast. kaldı ve kayınvalidem pes etti nisan yaptık ama ondan sonra gene durmadılar 2011 kadar bekletme amannnnnn benimkii çok uzun hikaye ... kocam sever sevmesinede zaten bu kadar baskıya nasıl dayanırız ama bazen etkileniyor :(((
inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım ve bebeklerimize meleklerimize kavusalım ......

BIZZAT GİDİP GÖRDÜM...

Ayyyy çok fena duygulandım,ne güzel haber bu :)
İnşallah sağlıklı çok güzel bir ömrü olsun Defne bebeğin.
Breezey senide kutluyorum arkadaşım,gözünüz Aydın hep böyle güzel gitsin inşallah.
Öpüyorum sizi ...

Ahhhh arkadaşım ahhhh,Allah yardımcın olsun,Allah'a havale et sen onları,ama bir yandanda hasta olacaksınız bukadar eziyete kocanla konuşup biraz uzaklaşsanız bu ortamdan olmaz mı be arkadaşım :((
İnşallah bebeğin biran evvel gelsin ve onunla meşgul olmaktan sağda solda olanı biteni hiç görme .
Sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...

Ahhhh arkadaşım ahhhh,Allah yardımcın olsun,Allah'a havale et sen onları,ama bir yandanda hasta olacaksınız bukadar eziyete kocanla konuşup biraz uzaklaşsanız bu ortamdan olmaz mı be arkadaşım :((
İnşallah bebeğin biran evvel gelsin ve onunla meşgul olmaktan sağda solda olanı biteni hiç görme .
Sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...

Canım benim iyi dileklerin için çokkkkk teşekkür ederim :))) uzaklaşma mümkün değil eşim ailesi ile iş yapıyor aile şirketi :(((
evet bebeklerimiz hepimizin biranönce gelsin inşallah :))
iyiki varsınız :))) mucksssss

BIZZAT GİDİP GÖRDÜM...

Allahim cok guzel haber ler bunlar . Maşallah maşallah. ..lejenayi esini Tebrikler ederim. Defnecige saglikli
Sıhhatli uzun ömürler dilerim. Allah analı babalı buyutsun. Breezey cim amnysntz sonucunu cok merak ediyordum. Şükürler olsun tertemiz. ...inşallah hep böyle guzel haberler duyarız burdan.

Back
X