Günaydın kızlarrrr
lejenam ve pembe patiklisi , ben ve bızdıkçem için yazdıklarınıza ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.
Her zaman dilediğim gibi , geldiğim bu noktaya hepinizin gelmesini nasip etsin Rabbim. Sonrasında da sağlıkla huzurla kucağınıza almanızı , o meleklerin seslerinin kokularının evlerinizi şenlendirmesini nasip etsin.
Duovam canım çikolatam , gün be gün senden daha iyi olduğun haberlerini almak inan beni en az bızdığımla olmak kadar mutlu edecektir.En kısa zamanda sağlığına tam anlamıyla kavuşmanı dilerim.
Eşine de sana gösterdiği ilgi ve sevgi için teşekkürlerimi ilet lütfen.
Çoğu şeyi duygusal olarak tek başına yaşadığımız bu yolculukta onlar olmasa pek çok şeyin yarım kalacağını da biliyorum.
bu sabah bızdıkçem ufak ufak tekmelerken , eşime söyledim. Tamam sen de baba olacaksın ama şu an yaşadıklarımı hissedemediğin için çok üzülüyorum dedim. sen mutlusun , onu hissediyorum bu bana yeter dedi.
Rabbim vakti zamanı geldiğinde nasip edecektir , elbet verecektir istediklerimizi diyoruz ya... iyi ki sabretmişim...
topiğimize gelen , bize cee diyen sonrada bizleri habersiz bırakan arkadaşlarımı da merak ediyorum bugünlerde...
eğer içinizden birisi okuyorsa bize yazın ne olur.pek çok şeyi paylaşıyoruz biz burada... ille de bebek sevinci , ille de hamilelik haberi değil ki paylaşmak istediğimiz.
alisim verecek haberin şimdilik yok... gelecek o bebek... ben inanıyorum...
dün lejenayla konuştuğumda da söyledim , çete yavaş yavaş toplanıyor.o çetenin bir üyesi de senin bebeğin... sanırım en küçükleri o olacak... bakarsın erkek olur , en küçük ama çetenin koruyanı kollayanı olur. öpüyorum senii kumrum..
ummu , selcanım , cedrus , zeytunn , cmas , sesi çıkmasa da tutku , Nevser , arnavut ... isimlerinizi yazamadım diye alınmayın ..
sizlere sadece şunu söylemek istiyorum...
sana kolay , nasılsa hamilesin diye düşünmeyin bu satırlarımı okurken ama olur mu ?
hepimiz buraya yazdığımız yada yazamadığımız pek çok şey yaşadık , yaşıyoruz hayatlarımızda...
ne olursa olsun kendinize ve Rabbimize inanmak bu yaşananların olumsuz sonuçlarına katlanır hale getiriyor ...
kendimden son derece emin başladığım
tüp bebek tedavim negatifle sonuçlanınca da sonrasında da ...
umudumu korumamı sağlayan , olacağına ama sabırla beklemem gerektiğine beni inandıran hep bu inancım oldu...
umutsuzluğa karamsarlığa düştüğüm zamanlarım da oldu... ama çok uzun süre yer vermedim kafamda kalbimde ve bedenimde ... çünkü onlar yer tuttukça , bebeğime yer kalmıyordu ve o yüzden gelemiyor diye düşündüm.
sonrası ise... şimdi sadece bızdıkçeme yer var... gün be gün büyüyor ve ondan başka hiç bir şey yer edemiyor.
Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin. Evlatlarınıza kavuştursun
Sevgilerimle , hepinizi öpüyorusss