• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkese slm uzak kadın iş hayat bu ara çokk yoğun duova geçmiş olsun cnm bnm cmas dualarımdasın allahın izniyle 2 yumoşun bebeğini getirecek emeklerini Allah karşılıksız bırakmasın maşallah sana ben 40 yaşındayım 2 veya 3yumurta çıktı denemelerde onlarda boş ☹ lejena rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine ne güzel hiç yılmamışsın ummu Selcan nevser elifoo rabbim sizlere de nasip etsin tutkucum ne durumdasın bende değişiklik yok maalesef ben sanırsam ufaktan kabullendim savaşçı ruhum gitti maalesef ne alternatif tıp ne dr ne ilaç hiç bir şey yapmıyorum hayırlısı Allah tan hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Âmin arkadaşım,Rabbim hepimize nasip etsin,sağlıkla,sıhhatla inşallah.

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin,sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmadı...

Hz.Mevlana

Selamlar arkadaslar,

Bizim breezey gibi bohcalamayi bilmedigimden, hepinizin yazdiklarina tek tek cevap vermem gerekiyor. buda zor biraz hepinize tesekkür ederim arkadaslar, umarim ömrümüzün sonuna kadar saglikli bir yasam süreriz tabiii bebeklerimizle beraber.:49::49::49:

Arkadaşlar yine cepten yazıyorum. Herkese ayri ayrı söyleyeceklerim var ama simdilik kisaca durumumu belirteyim. Perşembe benden dort yumi alındı. Bugun Embriyologdan gelen habere göre bir zaten olgun değilmiş. Bir digeri de dollennemis. Su an da iki döllenmis yumim varms. Ve pazar gunu de transfer icin cagirdilar. Lutfen arkadaslarim benim icin de bol bol dua ediniz.( yas 43 2.deneme)....sevgilerimle:49:

Günaydın arkadaşımmmm rabbim hayırlısıyla bebişlerini kucağına almak nasip etsin. dualarımız seninle ... lütfen rahat ol herşey gönlünce olsun inşallah...

Sevgili kader ortaklarım...
Yazdıklarınızı okudum tek tek ama telefonda tek tek yazmak da duovamın deyişiyle bohçalamak da zor.
Bu yuzden pazartesi pc basında hepinize yazmak istiyorummm... o zaman kadar herkes kendine iyi baksınnnnn... öpüyorusssss:38::3:

Iki bebisimizin transferi oldu bu sabah. Fotoğrafları bile var...İnşallah sağlıklı lardir tutunurlar ve hayırlı olur. ...:49:

Aaaaaaa maşallah canim tebrik ederim ne güzel yine bebislerin karninda inşallah bu kez o koca koca rakamları sende yazarsin banada umut olursun çok sevindim vallahi

merhaba arkadaşlar ben döndüm bugün allahın izniyle.bir yumi görüldü.doktor femara vedi.3 günden sonrada merional nasıl etkiliycek bilmiyorum perşembe kontrol var burda kontrole gidicem..ama yiene büyümesse ara vermek istiyorum..

Iki bebisimizin transferi oldu bu sabah. Fotoğrafları bile var...İnşallah sağlıklı lardir tutunurlar ve hayırlı olur. ...:49:

Bugun yine dinlenemedim. Zaten hastaneden bes on dakikada ciktik. Eve gelene kadar iki saat araba yolculugu ve bu yolculuk arasinda umumi bir yerde tuvalet molası. ...evde biraz durduktan sonra aksama dogru esimin ailesiyle disarda yemekler market gezmeleri. Dort saattir ayaktaydim.simdi eve girdim. Kimse bilmediği için insanlara Hayır diyemiyoruz tabiii...

merhaba arkadaşlar ben döndüm bugün allahın izniyle.bir yumi görüldü.doktor femara vedi.3 günden sonrada merional nasıl etkiliycek bilmiyorum perşembe kontrol var burda kontrole gidicem..ama yiene büyümesse ara vermek istiyorum..

Hadi bakalım inşallah bu sefer hayırlısıyla güzel sonuç aliriz

Herkese slm uzak kadın iş hayat bu ara çokk yoğun duova geçmiş olsun cnm bnm cmas dualarımdasın allahın izniyle 2 yumoşun bebeğini getirecek emeklerini Allah karşılıksız bırakmasın maşallah sana ben 40 yaşındayım 2 veya 3yumurta çıktı denemelerde onlarda boş ☹ lejena rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine ne güzel hiç yılmamışsın ummu Selcan nevser elifoo rabbim sizlere de nasip etsin tutkucum ne durumdasın bende değişiklik yok maalesef ben sanırsam ufaktan kabullendim savaşçı ruhum gitti maalesef ne alternatif tıp ne dr ne ilaç hiç bir şey yapmıyorum hayırlısı Allah tan hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Hayır hayır lütfen birakma. Lütfen devam et..daha cok erken. Su incir kürleri vs cok kiside ise yariyor sanırım. Hem kendim hem senin icin duaciyim. Ve burdaki bütün arkadaslar icin. ....bu arada yeri gelmisken beni hemen araniza aldığınız icin hepinize minnettarim..

Hayır hayır lütfen birakma. Lütfen devam et..daha cok erken. Su incir kürleri vs cok kiside ise yariyor sanırım. Hem kendim hem senin icin duaciyim. Ve burdaki bütün arkadaslar icin. ....bu arada yeri gelmisken beni hemen araniza aldığınız icin hepinize minnettarim..

canımmm ne kadar sevindim anlatamam inan gözyaşlarımı tutamıyorum yazarken musmutlu oldum bu güzel haberine dilerim rabbime tutunurlar anneciğine bebişlerin

canımmm ne kadar sevindim anlatamam inan gözyaşlarımı tutamıyorum yazarken musmutlu oldum bu güzel haberine dilerim rabbime tutunurlar anneciğine bebişlerin

Amin canım. . Bak ne diycem sen simdi niye pesediyorsun etme..noldu kirmizilar geldi mi? Simdi arastiracam inşallah yumurta kalitesi nasil artar diye. ...selcan mi diyordu cuha cicegi hayit suyu vs.

Amin canım. . Bak ne diycem sen simdi niye pesediyorsun etme..noldu kirmizilar geldi mi? Simdi arastiracam inşallah yumurta kalitesi nasil artar diye. ...selcan mi diyordu cuha cicegi hayit suyu vs.

Sabah akşam çörek otu bal tarcin ese keciboynuzu kuru beraber folbiol elevit a c e selenyum-
-testere disli aslan pençesi..prolaktini düşürür.
..hayit tohumu. .cuha cicegi.....dhea..l argine.....

Son düzenleme:

Hos geldin ummu, umarim persembe doktora gittiginde, yumurtalarin gelismis, büyümüs transfere hazir olsun. sonrada bebek olup kucagina gelsinler insallah.:49::49:

Transferin hayirli ugurlu olsun arkadasim, güzel haberi alalimda topikte hamileler cogalsin:49::49: bebeklerinin tutunup saglikla dünyaya gelmelerini diliyorum.:49::49:

Günaydın arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah :))) bol şanslar olsun sana ve bebeklerine lütfen dikkat et kendine sevinçli, haberlerini bekliyoruz :)))))

Back