Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım çok teşekkürler...eh..bana göre çıtır sayılırsın :) ben 41 yaşında ilk tüp bebeğe başlamıştım canım...

onun için yüreğini ferah tut..zamanı gelince de içindeki ses sana söyler zaten.

ben 4 denemeyi de aynı doktorda yaparak ( hayatımın en büyük hatası ) bu alanda rekor kırdım herhalde...off..off..o konuyu çok

açmayayım..neyse...en sonunda iki ay önce bahçeci fulya'ya gittim..çoğunluk orayı önerdi...çok ta memnun kaldım...

doktorum mustafa bahçeci idi..çok açık konuşuyo zaten..ümit varsa da, yoksa da söylüyo..bana %10 şansın olabilir...size bağlı

isterseniz yaparız....boş yere fazla ümitlendiremem demişti....ben de kendi kendime 6 deneme yapmadan pes etmeyeceğim

demiştim...işte benim hikayem böyle...

Sevgiler..

Canım bende Bahçeci adını çok duydum ve özellikle Mustafa Bahçeci çok başarılı bi doktormuş. Şunu çok duydum doktorlar olur olur diyor insanların parasını alıyor 10 kere deniyolar ama sonuç hep negatif yazık günah. Eğer olmayacaksa ümitlendirmek yanlış... Bende bu kez orda denemek istiyorum Bahçecide inşallah bu son olur (

canım bende olumsuz konuşan doktorları pek sevmiyorum..allah değillerki nerden biliyorlar olmayacağını..yumurta olduğu sürece ümit vardır..eğerki pufy68 arkadaşımız doktorların dediğini dinleseydi memorile gitmeseydi şu an hamile olmaycaktı..o yüzden her zaman ümitli olalım bizi pozitif enerji verecek doktorlarla karşılaşalım işallah..aminnallah hepimzin emeklerinin karşılığını versin tez zamanda..

Haklısın canım katılıyorum küçücük bi umut varsa peşini bırakmamalı mesela %10 bi umuttur ama hiç yoksa denemek yanlış. bizim bi aile dostu kadın tam 10 kere denedi yok olmuyor en sonunda Kıbrısa gitti yumurta nakli yaptırdı. Bazen ben bile düşünüyorum valla acaba direk Kıbrısa mı gitsem diye kararsızım aslında (

lejana bende aynen aynı hataya düştüm iki defa aynı hastanede denedim..hep kısmet diye düşündüm..tabiki kısmet ama önce tedbir almak lazımmış bu giitiğim yeni merkezde öğrendim..pes etmemen çok güzel ..istanbulda ki bi çok merkez çok iyi diye duyorum..allah senin tamamına erdirsin bizlerede en kısa zaman da nasip etsin..

canım önce kendi yumurtalarına şans ver..allah işallah seninde altın yumurtanla karşılaştırsın..sabır ve gayret etmekten başka çare yok..işallah sağlıklı hayırl evlatlarımız olur..son yumoşa kadar devam :))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım darısı tüm isteyenlere olsun.bemim de ufukta yumuş görünmüyo hazine arar gibi yumoş arıyoruz geçen göründü 7 ay sonra 5mm ama 2 gün iğne olduktan sonra büyümedi kayboldu regresyon olmuşbu ay tekrae gideceğim kontrole adetliyken ya nasip ya kısmet.bu arada 2 aysonra 40 yaşıma gireceğim ve ilaçla adet oluyorum sizler normal adetinizi oluyosunuz o yüzden daha şanslısınız ama Allah'tan ümit kesilmez verirse her türlü verir O'na engel yok

nimse hiç belli olmuyor bu işler..benim bir tanıdığım adet görmüyormuş ilk çocuğu tedaviyle..ikinci kendiliğinden olmu..kadın bilememiş hamile olduğunu zaten adet görmüyr ya..o yüzden allahtan ümit kesilmez..bi bakmışın sana bebek olucak yumoşun çıkar ortaya..allah hepimizin yüzünü güldürsün..aminn

ben vitaminlerimi folik asiti neyin hepsini biraktim bu ay. nakasa cektim kendimi (dogru mu yazdim ki:44:)
sana cok cok kolay gelsin sifa olsun insallah bebek olsun insallah

nadasa bıraktın tarlayı yaniii

sen nolmaz nolmaz diye folik aside devam et... hormon türevlerine ihtiyacın yoksa kullanma bence de... başka ne vitamini alıyorsun bilmiyorum ama folik asit dışındaki vitaminleri gıdalardan almaya çalış bu süreçte daha iyi...

hormonsuz bebek merkezi tek yetkilisi olarak şimdilik reçete bu kadar

Bakiyorum ben yokken bayagi kaynatmissiniz Allah muhabbetinizi arttırsın , ben bu gun doktor çıkışı bir kıyak yaptim kendime bir akrabanın bebek Mevlüt'üne gittim , haftalardan beri ilk defa ev disinda bir yerde vakit geçirdim ama kendimi hic yormadan :))
Ay bir duygulandim agladim sormayın , bebegi tekbir cekerken dolastirdilar ben agla agla , Allah hepimize nasip etsin bu gunleri ..

Simdi gelelim bu gunku kontrol durumuna
Benim sut kuzu kocaman olmus eli , yuzu , ayagi , kolu her bir seyi gayet net gozukuyor , birde hareketli maşallah zıp zıp zıpliyor , eli kolu hic durmuyor , fikir fikir oynuyor , doktorum cok hareketli bir bebek olacak dedi :))
Esim ekranda hareketlerini gördükçe bir guldu hosuna gitti sormayın , eve geldik onun el kol hareketlerini taklit ediyor beni güldürüyor
Ultrasona gore 11+6 gözüküyorum , her sey yolunda , kese , bebek gayet sorunsuz bu gunümüzede sukur , 10 gun sonra ikili testim yapılacak gayet heyecanlıyım
Bu arada genital nub teorisine ve doktorumun on görusune gore erkek geliyor bize :)))) ama kesin bir sey yok Allah hayirlisini saglikla sihhatle nasip etsin

Buyuk Rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin , butun Mevlüt boyunca hepimize dua ettim durdum Rabbim kabul eder insallah

ohhh ne güzelll ne güzelll... Maşallah Subhanallah kuzummm... Rabbim sonuna kadar böyle güzellikler nasip etsin...

Duaların içinde aminnnn aminnnn

Bende varım geç evlendim evliliğimin ilk gününden itibaren çocuk sahibi olmaya çalışıyorum doktorlar yumurtalık rezervimin çok kötü olduğunu söylüyor ama ben buna rağmen çok az şans olan şansımı değerlendirmek istiyorum.

Daha önceden 6 kez tedavi gördüm bunlarda üç tanesi dölenme olmadığı için tedavi iptal edildi iki kez yumurta gelişimi sağlanmadığı için tedavim iptal edildi sadece 1 kez transfer yapıldı oda tutmadı .

Yarın tekrardan yeni bir merkezde yeni bir sürece başlayacağım

Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım...

yaşın nedir bilmiyorum ama , Rabbim ol dedikten sonra o dediklerinin hepsi hikayeee... Ben 42 yaşındayım , geçen hafta ilk tüp denemem negatifle sonuçlandı ama dert etmiyorum o kadar...biliyorum benim bebişlerim olacak...hem de normal yoldan...sadece zamanını bekliyorum... ben de geç evlendim sayılır...

Yaşadığın süreçler ve sonuçları ne olursa olsun lütfen umudunu hiç bir zaman yitirme... bu yola çıkarken bir anım vardı , kendime hatırlattığım... bir yakınımız 3 defa tüp bebek denedi , hatta sonuncusunda ölümden döndü... ki o zamanlar tüp bebekte bugünkü kadar imkanlarda yoktu üstelik.. ama o tam bitti derken , Rabbim mucizesini gönderdi ve normal yolla hamile kaldı...

Sabır canımm..sabrın sonu selamet...

Hos geldin, 2 hamilemiz var topikte sirayla güzel haberi aliyoruz umarim cok beklemeden hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

yeni sürecin hayırlı olsun..bu sefer kaliteli yumoşlar olsun işallah..sayı önemli değil işallah kaliteli olsun..az olsun öz olsun..en önemliside bize bebişlerimizi getirecek yumoşlar olsun..aminn

Hoşgeldin canım,

zorlu yollardan geçmişsin sen de..

sadece benim iki yakın arkadaşım var bildiğim biri 43 yaşında biri 41 yaşında iken...6 deneme sonrasında doktorlar ikisine de "

%1 bile şans yok tamam bırakın artık denemeyin" deyip tedaviyi bile kabul etmemişlerdi...

birisi iki hafta sonra birisi 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldılar...şu an çocukları 4 yaşlarında.. :)

birinin hem kendinde hem eşinde problem vardı üstelik..

böyle örnekler çok..

anladığım kadarayla mücadeleci sabırlı birisin. yeni denemede sana bol şans diliyorum..

bizleri de haberdar etmeyi unutma..

Sevgiler...

Canım çok sevindim. geçmişteki bütün sıkıntıları unutmuşsunuzdur bile çoktan , bebeğinizi görünce...

o günleri hepimiz görürüz umarım....sınavlar hiç bitmiyor..biri bitiyor öbürü başlıyor..ne heyecanlı süreçmiş yahu..

bizi habersiz bırakma...

Sevgiler

Nimse

canım çok sağol..

kendim gibi yıllardır mücadele eden çiftleri düşündükçe sevincim buruk bir seviç inan...

umarım herkes emeklerinin karşılığını alır...hep beraber seviniriz...

sonucu bize mutlaka bildir...umarım bulursunuz bu sefer...bol şans...

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…