• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benim inan çok çok sevindim.. İnsan yeterki ümidini kaybetmesin ve dualarını esirgemesin Rabbim mükafatını veriyor. Sen ve burdaki tüm anne adayları bu mutluluğu fazlasıyla hak ediyoruz diye düşünüyorum. Darısı biz isteyen ve bekleyenlerin başına :))

Sana güzel güzel ikonlar yollamak isterdim ama ben hala ikon paylaşamıyorum sen anla beni tebrikler canımm :))))

canım çok sağol...

evet çok zor bir mücadele...nazlı olmayı kaldırmıyo :)

geçen gün bir yazı okudum...bizim gibi azcık gecikenler için...

sabırlı ve mücadeleci olmak gerekiyo, ancak onlarda olumlu sonuç alınabiliyo yazmış..bi doktor..

merak etme anlarım seni..ben de heves ediyorum da benim de henüz sevimli işaretlerim yok.. :)

çok öptüm...

canim cok cok sevindim ayni zamanda cok fena duygulandim. gozlerim dolu dolu yaziyorum sana bu msji. ofiste utanmasam agliycam gozyaslarimi zor tutuyorum. seni ve esini tebrik ediyorum. rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. senin adina cok mutluyum canim benim. umudumuz oluyorsunuz darisi bu topicteki butun arkadaslarimin ve benim basima insallah.

Canım...

çok teşekkür ederim..

seni çok iyi anlıyorum inan.

bizi bizden iyi kim anlar...bazen eşlerimizden bile daha çok şeyleri paylaşıyozdur eminim..

adım adım takip edicem herkesi...

inşallah herkes bu mutluluğu yaşıyacak..

sevgiler...

Merhaba arkadaşlar. Ben forumda yeniyim ve ilk kez yazıyorum. 40 yaşındayım ve 4 tane negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var. Artık çok yıprandık maddi, manevi çöktük beni en iyi sizler anlarsınız. Bazen tamam diyorum buraya kadardı benim maceram diyorum bazende hadi bi daha dene diyorum. Yaşım malum ortada siz ne düşünüyosunuz?? Yazılarınızı okudumda maşallah çok neşelisiniz imrendim doğrusu :((

işte bir çıtır daha gelmiş..aramıza hoşgeldiiin... :)

ooo...nzn_nln hikayemi detaylarıyla anlatsam dağlar taşlar dayanamaz ağlar.. :)

ama ağlamanın kimseye faydası yok di mi..tam tersine hem kendimizi hem çevremizdekileri yıpratıyo...

tüp bebekte olay bu...yıkıl yıkıl ...yeniden ayağa kalk...çok güzel öğrendik :)

maddi boyuta gelince çocuk sağ salim dünyaya gelirse nasıl doyuracağız bilmem :)

en az 10 yıllık masrafını şimdiden yedi sıpa... he he...artık boş verdik düşünmüyoruz bile :)

ben 43 yaşındayım... daha dün 5. deneme sonunda beta hcg pozitif sonuç aldım...

topic'in diğer hamilesi 45 yaşında yanılmıyosam..

40 yaş henüz ümit kesme yaşı değil...

bu yolda kararlı, inatçı ve pozitif olmak gerekiyo....doktorlar az da olsa ümit var dedilerse...

senin de içinde o ümit ve istek varsa devam et kardeşim..

çocuklu da çocuksuz da hayatımızı çok güzel yaşayabiliriz

ama önce şansımız varsa ve istiyorsak sonuna kadar denemeliyz..

ben böyle düşünüyorum...

Sevgiler..

işte benim istediğimmm bu:49:

elbette hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız,parka götüreceğiz hep beraber...onlar oynayacak, biz çekirdek çitleyeceğiz... :34:
tamam kabul aralarında biraz yaş farkı olacak ama ne yapalım:38:

sevgiler benden sana canımm, hep böyle ol... :38:

Hormonsuz bebek merkezi mi...sen çok yaşa breezey...

harikasın valla... :)

ben bi de etraftan torunun mu diyen olursa saçını başını bi güzel yolup

sonra sakin sakin çekirdek çitlemeye devam edelim diyorum... he he...

Hormonsuz bebek merkezi mi...sen çok yaşa breezey...

harikasın valla... :)

ben bi de etraftan torunun mu diyen olursa saçını başını bi güzel yolup

sonra sakin sakin çekirdek çitlemeye devam edelim diyorum... he he...

sen de güzel günler yaşa,huzurla ve sağlıkla canımm benimm:38:
yooo, çekirdekleri çitliyoruz yaa, kabuklarınn " puuuuuu " yaparız..:1:
evett hormonsuz bebek merkezimin açılışı dündü kuzum...:49:
ovulasyon testi aldım internetten, dün akşam denedim .baktım 2. çizgi silik ,buda demektir ki benim yumoşlarım başlamış azcık azcıkk...:21: hesaplamaya göre 19 nisan ideal günüm..:34:
yarından itibaren de folik aside devam edicem , malum tedaviden kaldı , ziyan olmasın...:51:

bu ay olmadı , öbür ay bebişler ceee dersee... testimi alıcam .... gidicemmm...:52: annadın işteee:1:

sen de güzel günler yaşa,huzurla ve sağlıkla canımm benimm:38:
yooo, çekirdekleri çitliyoruz yaa, kabuklarınn " puuuuuu " yaparız..:1:
evett hormonsuz bebek merkezimin açılışı dündü kuzum...:49:
ovulasyon testi aldım internetten, dün akşam denedim .baktım 2. çizgi silik ,buda demektir ki benim yumoşlarım başlamış azcık azcıkk...:21: hesaplamaya göre 19 nisan ideal günüm..:34:
yarından itibaren de folik aside devam edicem , malum tedaviden kaldı , ziyan olmasın...:51:

bu ay olmadı , öbür ay bebişler ceee dersee... testimi alıcam .... gidicemmm...:52: annadın işteee:1:

ayyyy bende mi yine ovulasyon testine baslasam. yaparim o bana bakar ben ona artikin. bende anlama kitligi var galiba:52:

işte bir çıtır daha gelmiş..aramıza hoşgeldiiin... :)

ooo...nzn_nln hikayemi detaylarıyla anlatsam dağlar taşlar dayanamaz ağlar.. :)

ama ağlamanın kimseye faydası yok di mi..tam tersine hem kendimizi hem çevremizdekileri yıpratıyo...

tüp bebekte olay bu...yıkıl yıkıl ...yeniden ayağa kalk...çok güzel öğrendik :)

maddi boyuta gelince çocuk sağ salim dünyaya gelirse nasıl doyuracağız bilmem :)

en az 10 yıllık masrafını şimdiden yedi sıpa... he he...artık boş verdik düşünmüyoruz bile :)

ben 43 yaşındayım... daha dün 5. deneme sonunda beta hcg pozitif sonuç aldım...

topic'in diğer hamilesi 45 yaşında yanılmıyosam..

40 yaş henüz ümit kesme yaşı değil...

bu yolda kararlı, inatçı ve pozitif olmak gerekiyo....doktorlar az da olsa ümit var dedilerse...

senin de içinde o ümit ve istek varsa devam et kardeşim..

çocuklu da çocuksuz da hayatımızı çok güzel yaşayabiliriz

ama önce şansımız varsa ve istiyorsak sonuna kadar denemeliyz..

ben böyle düşünüyorum...

Sevgiler..

Ne çıtırı be arkadaşım yaş olmuş 40 :)) Bebeğini sağ salim dünyaya getirirsin inş canım ve çooook mutlu günleriniz olur beraber :))

Bakma bazen çok ümitsiz oluyorum ama içimden bi ses bigün olacak diyor :)) Sen nerde tedavi gördün canım merak ettim ?

ayyyy bende mi yine ovulasyon testine baslasam. yaparim o bana bakar ben ona artikin. bende anlama kitligi var galiba:52:

valla kuzum , yapa yapa öğrenicez başka yolu yok...:37:

bak ovulasyon testinde 2 çizgide aynı koyulukta çıktığı günler ve sonrası adama yapışıyosunn... :34:
öncesinde gün aşırı ama sonrasında her gün:52: diyollar...:1: topik topik gezerek öğrendim bunları...:37:

Ne çıtırı be arkadaşım yaş olmuş 40 :)) Bebeğini sağ salim dünyaya getirirsin inş canım ve çooook mutlu günleriniz olur beraber :))

Bakma bazen çok ümitsiz oluyorum ama içimden bi ses bigün olacak diyor :)) Sen nerde tedavi gördün canım merak ettim ?

hicte degil arkadasim. valla ben kendimi halen citir hissediyorum:23: o yuzden citir koca alidm kendime:27:

valla kuzum , yapa yapa öğrenicez başka yolu yok...:37:

bak ovulasyon testinde 2 çizgide aynı koyulukta çıktığı günler ve sonrası adama yapışıyosunn... :34:
öncesinde gün aşırı ama sonrasında her gün:52: diyollar...:1: topik topik gezerek öğrendim bunları...:37:

ana boylemi oluyormus. bende esimle anlasma yaptiydim bu ay gun asiri ona gore diye:48: :38: ben bidaha bi dusuneyim bu ovulasyon testini ama 2 saat sivi almiycakmisin bide idrarini 4 saat tutucakmisin galiba. kiz ben zaten gunde 2 litre su iciyorum nerdeyse cayi kahvesi haric. tutamam valla ben catlarim :1:

hicte degil arkadasim. valla ben kendimi halen citir hissediyorum:23: o yuzden citir koca alidm kendime:27:

çıtır olduğumuz konusunda şüpheye düşmemenizi reca ederimm...:20::1:
ayrıca biz çıtır olduğumuza göreee kocacıklarımızda elbette çıtır olacaktır...:37:
:1:

ana boylemi oluyormus. bende esimle anlasma yaptiydim bu ay gun asiri ona gore diye:48: :38: ben bidaha bi dusuneyim bu ovulasyon testini ama 2 saat sivi almiycakmisin bide idrarini 4 saat tutucakmisin galiba. kiz ben zaten gunde 2 litre su iciyorum nerdeyse cayi kahvesi haric. tutamam valla ben catlarim :1:

Valla kuzum , gezdiğim topikler öyle dedi... evettt en az 4 saat tutacakmışız ki ve yoğun sıvı alımı yapmayakmışız... ben şöyle yapıyorum, yani dün akşam ilk defa yaptım... saat 22.00 de eylemi gerçekleştirdim , gereken şartları sağladıktan sonra:17:

bu akşam da aynı saatte yapıcam yine aynı şartlarda:40:

bakalım bakalım ne olacakkk....:37::38:

çıtır olduğumuz konusunda şüpheye düşmemenizi reca ederimm...:20::1:
ayrıca biz çıtır olduğumuza göreee kocacıklarımızda elbette çıtır olacaktır...:37:
:1:

Valla kuzum , gezdiğim topikler öyle dedi... evettt en az 4 saat tutacakmışız ki ve yoğun sıvı alımı yapmayakmışız... ben şöyle yapıyorum, yani dün akşam ilk defa yaptım... saat 22.00 de eylemi gerçekleştirdim , gereken şartları sağladıktan sonra:17:

bu akşam da aynı saatte yapıcam yine aynı şartlarda:40:

bakalım bakalım ne olacakkk....:37::38:

iyi fikir canimcim aslinda..ama ben bu ay kendimi dinlenmeye cektim hic birsey yapmiycam :19: mayista tekrar basliycam calismalara. insallah sen tutturabilirsin bakalim bakalim gorucez :24:

iyi fikir canimcim aslinda..ama ben bu ay kendimi dinlenmeye cektim hic birsey yapmiycam :19: mayista tekrar basliycam calismalara. insallah sen tutturabilirsin bakalim bakalim gorucez :24:

tabeee... :37:
Hormonsuz bebek merkezi sahibi olarak , önce ben deniycem ve sonuç alıcam ki sonra sizleri de faydalandırabileyim kuzumm.:38: kendimi bu olaya adadım, tüm deneyleri önce kendimde yapıcam...:27:

Sonrası Allah Kerim:16:

tabeee... :37:
Hormonsuz bebek merkezi sahibi olarak , önce ben deniycem ve sonuç alıcam ki sonra sizleri de faydalandırabileyim kuzumm.:38: kendimi bu olaya adadım, tüm deneyleri önce kendimde yapıcam...:27:

Sonrası Allah Kerim:16:

fedakar arkadasim benim :13: kiz bende neler yaptim neler. sogan kuru (2x) incir kuru(2x) ovulasyon testi (1x) yok ada cayi yok testere disli aslanpencesi, yok civanpercemi. deney fareleri gibim hissetmeye basladim kendim :35: bu ay hic bisi yapmiycam o yuzden :45:

fedakar arkadasim benim :13: kiz bende neler yaptim neler. sogan kuru (2x) incir kuru(2x) ovulasyon testi (1x) yok ada cayi yok testere disli aslanpencesi, yok civanpercemi. deney fareleri gibim hissetmeye basladim kendim :35: bu ay hic bisi yapmiycam o yuzden :45:

ayyy yokk ben o kadar da feda edemem kendimi...:37:
incir kürü dediğiniz şeyi , ben mecburen incirlerin kendisini yiyerek yapıyorum çünküm kabızım... :52:
Mazallah 10 gün sürer yoksa:17:

yapacağım tek şey , testleri kullanmak , hamilelik olursa diye folik asit içmek , aklıma gelmişken kalan ecopirini de bitireyim...:15: o kadar:37:

ayyy yokk ben o kadar da feda edemem kendimi...:37:
incir kürü dediğiniz şeyi , ben mecburen incirlerin kendisini yiyerek yapıyorum çünküm kabızım... :52:
Mazallah 10 gün sürer yoksa:17:

yapacağım tek şey , testleri kullanmak , hamilelik olursa diye folik asit içmek , aklıma gelmişken kalan ecopirini de bitireyim...:15: o kadar:37:

ben vitaminlerimi folik asiti neyin hepsini biraktim bu ay. nakasa cektim kendimi :ssz: (dogru mu yazdim ki:44:)

sana cok cok kolay gelsin sifa olsun insallah bebek olsun insallah :49:

Back