Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım çok sağol...

evet çok zor bir mücadele...nazlı olmayı kaldırmıyo :)

geçen gün bir yazı okudum...bizim gibi azcık gecikenler için...

sabırlı ve mücadeleci olmak gerekiyo, ancak onlarda olumlu sonuç alınabiliyo yazmış..bi doktor..

merak etme anlarım seni..ben de heves ediyorum da benim de henüz sevimli işaretlerim yok.. :)

çok öptüm...

Canım...

çok teşekkür ederim..

seni çok iyi anlıyorum inan.

bizi bizden iyi kim anlar...bazen eşlerimizden bile daha çok şeyleri paylaşıyozdur eminim..

adım adım takip edicem herkesi...

inşallah herkes bu mutluluğu yaşıyacak..

sevgiler...

işte bir çıtır daha gelmiş..aramıza hoşgeldiiin... :)

ooo...nzn_nln hikayemi detaylarıyla anlatsam dağlar taşlar dayanamaz ağlar.. :)

ama ağlamanın kimseye faydası yok di mi..tam tersine hem kendimizi hem çevremizdekileri yıpratıyo...

tüp bebekte olay bu...yıkıl yıkıl ...yeniden ayağa kalk...çok güzel öğrendik :)

maddi boyuta gelince çocuk sağ salim dünyaya gelirse nasıl doyuracağız bilmem :)

en az 10 yıllık masrafını şimdiden yedi sıpa... he he...artık boş verdik düşünmüyoruz bile :)

ben 43 yaşındayım... daha dün 5. deneme sonunda beta hcg pozitif sonuç aldım...

topic'in diğer hamilesi 45 yaşında yanılmıyosam..

40 yaş henüz ümit kesme yaşı değil...

bu yolda kararlı, inatçı ve pozitif olmak gerekiyo....doktorlar az da olsa ümit var dedilerse...

senin de içinde o ümit ve istek varsa devam et kardeşim..

çocuklu da çocuksuz da hayatımızı çok güzel yaşayabiliriz

ama önce şansımız varsa ve istiyorsak sonuna kadar denemeliyz..

ben böyle düşünüyorum...

Sevgiler..

Hormonsuz bebek merkezi mi...sen çok yaşa breezey...

harikasın valla... :)

ben bi de etraftan torunun mu diyen olursa saçını başını bi güzel yolup

sonra sakin sakin çekirdek çitlemeye devam edelim diyorum... he he...

sen de güzel günler yaşa,huzurla ve sağlıkla canımm benimm
yooo, çekirdekleri çitliyoruz yaa, kabuklarınn " puuuuuu " yaparız..
evett hormonsuz bebek merkezimin açılışı dündü kuzum...
ovulasyon testi aldım internetten, dün akşam denedim .baktım 2. çizgi silik ,buda demektir ki benim yumoşlarım başlamış azcık azcıkk... hesaplamaya göre 19 nisan ideal günüm..
yarından itibaren de folik aside devam edicem , malum tedaviden kaldı , ziyan olmasın...

bu ay olmadı , öbür ay bebişler ceee dersee... testimi alıcam .... gidicemmm... annadın işteee

ayyyy bende mi yine ovulasyon testine baslasam. yaparim o bana bakar ben ona artikin. bende anlama kitligi var galiba

Ne çıtırı be arkadaşım yaş olmuş 40 :)) Bebeğini sağ salim dünyaya getirirsin inş canım ve çooook mutlu günleriniz olur beraber :))

Bakma bazen çok ümitsiz oluyorum ama içimden bi ses bigün olacak diyor :)) Sen nerde tedavi gördün canım merak ettim ?

ayyyy bende mi yine ovulasyon testine baslasam. yaparim o bana bakar ben ona artikin. bende anlama kitligi var galiba

valla kuzum , yapa yapa öğrenicez başka yolu yok...

bak ovulasyon testinde 2 çizgide aynı koyulukta çıktığı günler ve sonrası adama yapışıyosunn...
öncesinde gün aşırı ama sonrasında her gün diyollar... topik topik gezerek öğrendim bunları...

hicte degil arkadasim. valla ben kendimi halen citir hissediyorum o yuzden citir koca alidm kendime

ana boylemi oluyormus. bende esimle anlasma yaptiydim bu ay gun asiri ona gore diye ben bidaha bi dusuneyim bu ovulasyon testini ama 2 saat sivi almiycakmisin bide idrarini 4 saat tutucakmisin galiba. kiz ben zaten gunde 2 litre su iciyorum nerdeyse cayi kahvesi haric. tutamam valla ben catlarim

hicte degil arkadasim. valla ben kendimi halen citir hissediyorum o yuzden citir koca alidm kendime

çıtır olduğumuz konusunda şüpheye düşmemenizi reca ederimm...
ayrıca biz çıtır olduğumuza göreee kocacıklarımızda elbette çıtır olacaktır...

Valla kuzum , gezdiğim topikler öyle dedi... evettt en az 4 saat tutacakmışız ki ve yoğun sıvı alımı yapmayakmışız... ben şöyle yapıyorum, yani dün akşam ilk defa yaptım... saat 22.00 de eylemi gerçekleştirdim , gereken şartları sağladıktan sonra

bu akşam da aynı saatte yapıcam yine aynı şartlarda

bakalım bakalım ne olacakkk....

iyi fikir canimcim aslinda..ama ben bu ay kendimi dinlenmeye cektim hic birsey yapmiycam mayista tekrar basliycam calismalara. insallah sen tutturabilirsin bakalim bakalim gorucez

iyi fikir canimcim aslinda..ama ben bu ay kendimi dinlenmeye cektim hic birsey yapmiycam mayista tekrar basliycam calismalara. insallah sen tutturabilirsin bakalim bakalim gorucez

tabeee...
Hormonsuz bebek merkezi sahibi olarak , önce ben deniycem ve sonuç alıcam ki sonra sizleri de faydalandırabileyim kuzumm. kendimi bu olaya adadım, tüm deneyleri önce kendimde yapıcam...

Sonrası Allah Kerim

tabeee...
Hormonsuz bebek merkezi sahibi olarak , önce ben deniycem ve sonuç alıcam ki sonra sizleri de faydalandırabileyim kuzumm. kendimi bu olaya adadım, tüm deneyleri önce kendimde yapıcam...

Sonrası Allah Kerim

fedakar arkadasim benim :13: kiz bende neler yaptim neler. sogan kuru (2x) incir kuru(2x) ovulasyon testi (1x) yok ada cayi yok testere disli aslanpencesi, yok civanpercemi. deney fareleri gibim hissetmeye basladim kendim bu ay hic bisi yapmiycam o yuzden

ayyy yokk ben o kadar da feda edemem kendimi...
incir kürü dediğiniz şeyi , ben mecburen incirlerin kendisini yiyerek yapıyorum çünküm kabızım...
Mazallah 10 gün sürer yoksa

yapacağım tek şey , testleri kullanmak , hamilelik olursa diye folik asit içmek , aklıma gelmişken kalan ecopirini de bitireyim... o kadar

ben vitaminlerimi folik asiti neyin hepsini biraktim bu ay. nakasa cektim kendimi (dogru mu yazdim ki:44:)

sana cok cok kolay gelsin sifa olsun insallah bebek olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…