Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

oh cok sukur sonunda bunuda atlattik. iyi olduguna sevindim arkadasim cok cok gecmis olsun kendine dikkat et
kocaman opuyorum seni

Sagolasin canim, bir süre enfeksiyona dikkat edecegim. onun disinda bir kac ay A.....N kullanacagim belki ilac ismi yazilmiyor diye öyle yazdim.bildigimiz bas agrisinda kullandigimiz bir ilac tek farki bu biraz icerigi farklilastirilmis kalp operasyonu olan hastalarin bir kismi kullaniyormus.öpüyorum bende seni.

arkadaslar inanin dunyada mucizeler henuz bitmis degil. simdi okudugum bi yaziyi sizinle paylasmak istiyorum.
45 yasinda bir kadinin hikayesi bu. kendisi cok kucuk yasta evlenmis ve iki cocuk sahibi olmus. sonra ayrilmis.
derken simdiki esiyle tanismis (31 yasinda adam) neyse esi kendisinin bebek istemedigini ama egerki istemeden bi hamilelik olursa kabul edecegini onunla evlenmeden once cok dusundugunu
ve hayatinin geri kalanini onunla devam etmek istedigini bildirimis. neyse kadinin icinde surekli his varmis. kocasini razi edip yinede sperm analizi yaptirmis ve sonuc %90 cocuk sahibi olamaz. kadin biraz uzulmus tabii ama cocuk istemedikleri icin cok sorun olmamis.
derken kadin idrar yollarindan rahatsizlanmis yani idrarini tutamamis. hemen doktoruna basvurmus. rahimde sarkmadan suphelenilmis hemen ultrasona jineloga yonlendirilmis. derken gidiyor doktora bunu ultrasona aliyorlar doktorun biraz yuz ifadesi degisiyor kadin korkuyor kanser mi acaba diye veeee sonuc diyorki siz hamilesiniz 6-7 haftalik. soke oluyor kadin inanamiyor.

biraz uzun oldu arkadaslar ama yani yine yeniden ne diyoruz umutsuzluga kapilmak yok. kismetimizde varsa o bebek bizi eninde sonunda bulacak.

Son düzenleme:
butun kalbimle katiliyorum nevsercim sana.

Elifcim sil bakayim o gozyaslarini yilmak yok yola devam..hersey guzel olucak

Dualarimizin kabul olmasi temennisiyle hayirli cumalar

tamam arkadaşım sildim bugün böyle biraz keyifsiz başladım işe ama sizinle içim umut doluyor inş arkadaşım hepimiz 2014 yılının Olalım........

Tekrar geçmiş olsun arkadaşım,kendine dikkat et,kocacığına da selam söyle bizden iyi baksın sana :))

Duova çok çok geçmiş olsun..

en zor aşamayı atlattın çok şükür.....

üstünden büyük bir yük kalkmıştır herhalde...

umarım yeni yılda bebekle ilgili güzel haberler de alacağız senden...hepinizden...

ayrıca bütün topic arkadaşlarıma da çok selam ve sevgiler....

çok geçmiş olsun duova canım..çok dikkat et kendine..ohh bunuda atlattın..darısı bebkelerine olsun..

Sevgili arkadaşlar,

yazdıklarınızı okuyunca kendi yaşadıklarım da aklıma geldi ...çok etkilendim...

günlerce, haftalarca ağlardım başlarda....ama sonra üzülmenin faydası yok, zararı var diyerek toparlamaya çalıştım....

en son denemelerde artık daha sakindim...belki bunun da bir faydası olmuştur bilmiyorum...

ben de ilk tüp bebek deneyimimde ikizlere hamile kaldım ve 7-8 haftalıkkken ikisinin de kalbi durdu...çok acı bir deneyimdi..

sonraki 3 tüp bebek denemesi de arka arkaya olumsuzdu....birisinde hiç döllenme bile olmamıştı...

şimdi 43 yaş 5. tüp bebek denemesinden sonra 37 haftalık hamileyim...bebeğim biraz zayıf...

bakalım bu hafta herşey belli olacak...

sağ salim doğacak inşallah..

ne olur stres ve üzüntüyle, vakit kaybetmeyin....boşu boşuna bu yaşlarda çok hassas olan hormon dengelerinizi bozmayın...

bu yola çıkarken çok zor olacağını bilerek ve en az 6 denemeyi göze alarak çıkın....

kendi deneyimlerim bana en baştan bunu kabullenerek savaşmanın daha olumlu sonuçları olduğunu gösteriyor...

hepinize bu mücadelede sabır ve bol şanslar diliyorum....

lejana merhaba nasılsın bebiş nasıl..ne kadar kaldı doğuma..hayırlı doğumların olsun canım..

Ummucum merhaba,

37 haftalık oldu sayılır bebeğim....ama gelişmesi biraz geriden geliyor...kio ağırlığı düşük..

doktorlar duruma göre her an alabiliriz diyor...haftada iki kere kontrole gidiyorum...

bu bir hafta 10 gün içinde olur tahminen...

yüreğim ağzımda sağ salim doğmasını ümid ediyorum...

sizleri arada hızlı hızlı takip edip geçiyorum ama cevap yazamıyorum...lütfen kusura bakmayın...

senin ve bütün arkadaşlarımın da bebeklerinize kavuşmalarınızı canı gönülden istiyorum..

sevgiler...

Çok şükür çok sevindim :)) bebeğinizi sağlıkla huzurla kucağınıza almanızı rabbim nasip etsin inşallah..... darısı bizlerin başına inşallah :)))

ayy canım benim aminn işallah canım..
sende çok dikkat et kendine işallah kucağına aldığın günleride paylaşcaksın..
sağ salim doğsunda sen ona bakar besler büyütürsün canım.. çok öpüyorum sizi..

Çok doğru vallahi şimdi sen onu tosuncuk yaparsın :))) hayırlısıyla kucağına al inşallah......

Arkadaşlar yine cepten yazıyorum. Herkese ayri ayrı söyleyeceklerim var ama simdilik kisaca durumumu belirteyim. Perşembe benden dort yumi alındı. Bugun Embriyologdan gelen habere göre bir zaten olgun değilmiş. Bir digeri de dollennemis. Su an da iki döllenmis yumim varms. Ve pazar gunu de transfer icin cagirdilar. Lutfen arkadaslarim benim icin de bol bol dua ediniz.( yas 43 2.deneme)....sevgilerimle

Cmas arkadaşım inşallah 2 yumin sana bebiş olarak gelirler... hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Herkese slm uzak kadın iş hayat bu ara çokk yoğun duova geçmiş olsun cnm bnm cmas dualarımdasın allahın izniyle 2 yumoşun bebeğini getirecek emeklerini Allah karşılıksız bırakmasın maşallah sana ben 40 yaşındayım 2 veya 3yumurta çıktı denemelerde onlarda boş ☹ lejena rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine ne güzel hiç yılmamışsın ummu Selcan nevser elifoo rabbim sizlere de nasip etsin tutkucum ne durumdasın bende değişiklik yok maalesef ben sanırsam ufaktan kabullendim savaşçı ruhum gitti maalesef ne alternatif tıp ne dr ne ilaç hiç bir şey yapmıyorum hayırlısı Allah tan hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…