- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.541
oh cok sukur sonunda bunuda atlattik. iyi olduguna sevindim arkadasim cok cok gecmis olsun kendine dikkat et
kocaman opuyorum seni
butun kalbimle katiliyorum nevsercim sana.
Elifcim sil bakayim o gozyaslarini yilmak yok yola devam..hersey guzel olucak
Dualarimizin kabul olmasi temennisiyle hayirli cumalar
Sagolasin canim, bir süre enfeksiyona dikkat edecegim. onun disinda bir kac ay A.....N kullanacagim belki ilac ismi yazilmiyor diye öyle yazdim.bildigimiz bas agrisinda kullandigimiz bir ilac tek farki bu biraz icerigi farklilastirilmis kalp operasyonu olan hastalarin bir kismi kullaniyormus.öpüyorum bende seni.
Tekrar geçmiş olsun arkadaşım,kendine dikkat et,kocacığına da selam söyle bizden iyi baksın sana :))
Iyi aksamlar arkadaslar,
Ha oldum ha olacagim derken,operasyonu dün oldum 1 gece hastanede kaldim. operasyon sorunsuz gecti biraz uykusuz ve yorgunlugum var onun disinda iyiyim bugün saat 16:00'da eve geldim. su an dinlenmedeyim. yeni opu olan ve doktorunu hastanesini secen arkadaslar var, umarim basladiklari yolda bebeklerine kavusurlar. iyi dilekleriniz icin sagolun arkadaslar caresiz dert bulmasin hic birinizi emekleriniz bosa cikmasin. bebekleriniz bir an evvel glsin saglikla.
Iyi aksamlar arkadaslar,
Ha oldum ha olacagim derken,operasyonu dün oldum 1 gece hastanede kaldim. operasyon sorunsuz gecti biraz uykusuz ve yorgunlugum var onun disinda iyiyim bugün saat 16:00'da eve geldim. su an dinlenmedeyim. yeni opu olan ve doktorunu hastanesini secen arkadaslar var, umarim basladiklari yolda bebeklerine kavusurlar. iyi dilekleriniz icin sagolun arkadaslar caresiz dert bulmasin hic birinizi emekleriniz bosa cikmasin. bebekleriniz bir an evvel glsin saglikla.
Hikayen beni çok sarstı.geçen sene bende 9 haftalık bebeğimin kalbinin duruşunu izledim öylece yatıyordu minicik.inanmayıp başka başka doktorlara gittim.ama bitmişti işte.ondan sonra ne olduysa oldu tutmadı bir daha.2 kimyasal gebelik ve bir negatif tup bebek denemesi.yarın test yaptıracağım ama sonucu zaten biliyorum.umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme ne olur.Allahın taktiri diyelim canım.
lejana merhaba nasılsın bebiş nasıl..ne kadar kaldı doğuma..hayırlı doğumların olsun canım..
Sevgili arkadaşlar,
yazdıklarınızı okuyunca kendi yaşadıklarım da aklıma geldi ...çok etkilendim...
günlerce, haftalarca ağlardım başlarda....ama sonra üzülmenin faydası yok, zararı var diyerek toparlamaya çalıştım....
en son denemelerde artık daha sakindim...belki bunun da bir faydası olmuştur bilmiyorum...
ben de ilk tüp bebek deneyimimde ikizlere hamile kaldım ve 7-8 haftalıkkken ikisinin de kalbi durdu...çok acı bir deneyimdi..
sonraki 3 tüp bebek denemesi de arka arkaya olumsuzdu....birisinde hiç döllenme bile olmamıştı...
şimdi 43 yaş 5. tüp bebek denemesinden sonra 37 haftalık hamileyim...bebeğim biraz zayıf...
bakalım bu hafta herşey belli olacak...
sağ salim doğacak inşallah..
ne olur stres ve üzüntüyle, vakit kaybetmeyin....boşu boşuna bu yaşlarda çok hassas olan hormon dengelerinizi bozmayın...
bu yola çıkarken çok zor olacağını bilerek ve en az 6 denemeyi göze alarak çıkın....
kendi deneyimlerim bana en baştan bunu kabullenerek savaşmanın daha olumlu sonuçları olduğunu gösteriyor...
hepinize bu mücadelede sabır ve bol şanslar diliyorum....
Ummucum merhaba,
37 haftalık oldu sayılır bebeğim....ama gelişmesi biraz geriden geliyor...kio ağırlığı düşük..
doktorlar duruma göre her an alabiliriz diyor...haftada iki kere kontrole gidiyorum...
bu bir hafta 10 gün içinde olur tahminen...
yüreğim ağzımda sağ salim doğmasını ümid ediyorum...
sizleri arada hızlı hızlı takip edip geçiyorum ama cevap yazamıyorum...lütfen kusura bakmayın...
senin ve bütün arkadaşlarımın da bebeklerinize kavuşmalarınızı canı gönülden istiyorum..
sevgiler...
ayy canım benim aminn işallah canım..
sende çok dikkat et kendine işallah kucağına aldığın günleride paylaşcaksın..
sağ salim doğsunda sen ona bakar besler büyütürsün canım..çok öpüyorum sizi..
Arkadaşlar yine cepten yazıyorum. Herkese ayri ayrı söyleyeceklerim var ama simdilik kisaca durumumu belirteyim. Perşembe benden dort yumi alındı. Bugun Embriyologdan gelen habere göre bir zaten olgun değilmiş. Bir digeri de dollennemis. Su an da iki döllenmis yumim varms. Ve pazar gunu de transfer icin cagirdilar. Lutfen arkadaslarim benim icin de bol bol dua ediniz.( yas 43 2.deneme)....sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?