- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.521
canım senin değerlerin çok güzel rezervinde gayet iyi..biraz kendine şans versen belkide kendiliğinden gelecek meleğin..
benim ankara özel tüp bebek merkezindeki dr. cem akarsu demişti 41 yaş için gayet iyi yumi ler ama benim çekilen rahim filminde sağ tüpüm tıkalı gibi demişlerdi..... bilmiyorum şimdi gideceğim dr. tarık aksu aynı sıkıntı duyan arkadaşımın eşine bir ilaç vermiş tüpler açılmış ve 90 gün süre veriyorum size demiş ve kız 90. gün hamile olduğunu öğrenmiş. rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin en kısa zamanda :))))
Hepinize tekrar merhaba..Opum yapıldı, şimdi işe geldim hatta. İyi dilekleriniz için teşekkürler..
Hepinizi tek tek ben de takip ediyorum ve notlarımı alıyorum. Özellikle çuha çiçeği, hayıt gibi yardımcı yaklaşımları iyice bi öğrenip gerekirse uygulamaya koymayı düşünüyorum . Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
gercekten mi? sasirdim valla tuplerin ilacla acilma durumu varmiy mis? benim bi ara cok fena kafama takilmisti burdaki arkadaslar bilirler tupler mi kapali acaba diye o ay hamile oldugumu ogrenmistim :) hadi bakalim arkadasim bu doktor sanada ugur getirsin insallah. tabii once Allahin izniyle.
Evet arkadaşım :))) benim 17 yıllık işyerindeki arkadasımın eşinin tüpleri tıkalı imiş ve tarık aksuya gitmişler o dönem hacettepe hast. idi ve filmde görmüşler tüpler tıkalı diye ve bir işlem yapılmış ilaç vermişler içeri :))) ve demiş ki 90 gün size süre bol bol çalısın ve kız hamile kaldı ve 2. çocuga hiç tedavisizoldu .....
İnş arkadaşım inşallah :))))hepimize mucizelerimiz gelsin :))))
hee simdi anladim canim. onu biliyorum da bende agizdan ilac verdi sandim. evet canim hsg de yapiyorlar. iceri ilacli sivi veriyorlar
tikali tup varsa aciliyor ve hsg'den sonra hamile kalan cok. sana da uygulanir buyuk bi ihtimalle ve sonucu bebek olur insallah.
Iyi aksamlar arkadaslar,
Ha oldum ha olacagim derken,operasyonu dün oldum 1 gece hastanede kaldim. operasyon sorunsuz gecti biraz uykusuz ve yorgunlugum var onun disinda iyiyim bugün saat 16:00'da eve geldim. su an dinlenmedeyim. yeni opu olan ve doktorunu hastanesini secen arkadaslar var, umarim basladiklari yolda bebeklerine kavusurlar. iyi dilekleriniz icin sagolun arkadaslar caresiz dert bulmasin hic birinizi emekleriniz bosa cikmasin. bebekleriniz bir an evvel glsin saglikla.
Arkadaşım sakın üzülme benim 3 tane tüp bebek deneyimim var . 6 tane döllenen den 2 tanesi transfer yapıldı . 12 gün sonra test günü geldi heyecandan ölecek gibiydim. ve sonuç pozitif ilk test 191 çıktı.... sonra 2 gün sonra tekrar test istendi 498 çıktı bebiş benimleydi .... sonra 5haftalıkken kalp atışlarını duydum ağlamaktan ölmüştüm..... sonra 8 haftalıkken kalp atışları yoktu artık...........çok zor çokkkk çok beklemiştim ben onu ama beni bıraktı .((( ve kürtaj sonrasında dondurulan 2 transfer ve hüsran............. sonra 3. deneme tekrar dondurulanlar konuldu tekrar hüsran ............
Ama biliyorum her şerde bir hayır vardır.... ne olur üzülme düşün ben bunları yazarken ağlıyorum......
Iyi aksamlar arkadaslar,
Ha oldum ha olacagim derken,operasyonu dün oldum 1 gece hastanede kaldim. operasyon sorunsuz gecti biraz uykusuz ve yorgunlugum var onun disinda iyiyim bugün saat 16:00'da eve geldim. su an dinlenmedeyim. yeni opu olan ve doktorunu hastanesini secen arkadaslar var, umarim basladiklari yolda bebeklerine kavusurlar. iyi dilekleriniz icin sagolun arkadaslar caresiz dert bulmasin hic birinizi emekleriniz bosa cikmasin. bebekleriniz bir an evvel glsin saglikla.
Iyi aksamlar arkadaslar,
hikayen beni çok sarstı.geçen sene bende 9 haftalık bebeğimin kalbinin duruşunu izledim öylece yatıyordu minicik.inanmayıp başka başka doktorlara gittim.ama bitmişti işte.ondan sonra ne olduysa oldu tutmadı bir daha.2 kimyasal gebelik ve bir negatif tup bebek denemesi.yarın test yaptıracağım ama sonucu zaten biliyorum.umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme ne olur.allahın taktiri diyelim canım.
Çok geçmiş olsun arkadaşım :))) KUSURA BAKMAYIN TAKİP EDEMEDİM BAZEN NE İÇİN OPERASYON OLMUŞTUNUZ ?????
Iyi aksamlar arkadaslar,
Ne kusuru arkadasim, bende bazen buradaki arkadaslarin bilgilerini unutuyorum. kac yasindaydi nerede oturuyordu neler yasamisti vs.Kalple ilgili bir sorunum vardi hastaligin adi ASD operasyon gerekiyordu bir kac önce sorunum anlasilmisti.
Kızlar yeni yıla kadar iyi haberler verelim nolurrrrr yahu.
Bebeksiz kimse kalmasin . Hadi bakalım iş başına
Günaydın şekerler :))
Herşeye rağmen hayat çok güzel :)
İçimizi sevinçle ve umutla dolduralım,iyi düşünelim ve bebeklerimize kavuşacağımız günleri hayal edelim,biz sabırsızlanınca ve stres yapınca olmuyor biraz rahatlamaya çalışalım derim,inşallah başarabiliriz
Kalp zaten atıyor,marifet ritmi değiştirebilende...
Can Yücel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?