- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.381
Günaydın herkese :))))
günlerdir kafamı karıstıran hangi tüp bebek merkezi çözülmüş değil lütfen akıl verin :))) ankara hrs hast. tarık aksu mu ???? Gen-art aysun baltacı mı ???? anatolia ya mı ???? bilemedim ve az süre kaldı .... bu ayın sonunda genetik sonuçlar çıkacak ve adet 2. günü doktorun görmesi ve tedaviye başlaması lazım ... zaman kısıtlı............... hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)))
Günaydınlarrr...
Ankara hakkında hiç bir fikrim yok,o yüzden maalesef sana fikir veremem,ama daha önce yaşadığın sürecide(ilgi alaka)dikkate alarak ve en önemlisi hangi merkezin başarı oranı daha yüksekse hangisi içine siniyorsa onu seç derim.
Bende dün gittim doktorumla görüşmeye,dedim ki biz doğal yolla hamilelik hedefliyoruz,tedavi düşünmüyoruz şimdilik,ama birde size danışalım diye geldim,siz ne dersiniz deyince o da haklı olarak bi hormonlarına ve Amh bakalım ona göre konuşalım der,sonuçlar dün çıkacaktı,ama Amh en erken Pazartesi öğleden sonra veya salı çıkacakmış heyecanla bekliyorum,inşallah güzel değerlerle karşılaşırım.
Hepinize iyi hafta sonları...
Sevgiler...
herkese günaydın kışlar nasıl gidiyor tedavileriniz ummu tutku ne yaptınız zeytunnn nasılsın selcan cmas1 nevser elifooo kışlar hepimizin hakkında hayırlısı kızlar zöhre anayı daha önce duymamıştım ama şöyle bir şey söylemek isterim bu rabbim benden dileyin dua edin ben icabet edeyim der bende bir değişiklik yok kırmızılar gelmedi beklemedeyim açıkçası gelirse tekar deneyecekmiyim inanın bir fikrim bile yok 3 olumlu olmayan sonuçtan sonra sanki artık dururumu kabullendim sanırım ve herşeyi akışına bırakınca hayatımdaki o büyük dalgalar birazda olsa duruldu daha sakinledim çok şükür arkadaşlarım sizlerin güzel haberlerinizi almak beni ziyadesiyle mutlu mesut ediyor
hepinize kocaman sevgiler iyi haftasonları
Günaydın herkese :))))
günlerdir kafamı karıstıran hangi tüp bebek merkezi çözülmüş değil lütfen akıl verin :))) ankara hrs hast. tarık aksu mu ???? Gen-art aysun baltacı mı ???? anatolia ya mı ???? bilemedim ve az süre kaldı .... bu ayın sonunda genetik sonuçlar çıkacak ve adet 2. günü doktorun görmesi ve tedaviye başlaması lazım ... zaman kısıtlı............... hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)))
herkese günaydın kışlar nasıl gidiyor tedavileriniz ummu tutku ne yaptınız zeytunnn nasılsın selcan cmas1 nevser elifooo kışlar hepimizin hakkında hayırlısı kızlar zöhre anayı daha önce duymamıştım ama şöyle bir şey söylemek isterim bu rabbim benden dileyin dua edin ben icabet edeyim der bende bir değişiklik yok kırmızılar gelmedi beklemedeyim açıkçası gelirse tekar deneyecekmiyim inanın bir fikrim bile yok 3 olumlu olmayan sonuçtan sonra sanki artık dururumu kabullendim sanırım ve herşeyi akışına bırakınca hayatımdaki o büyük dalgalar birazda olsa duruldu daha sakinledim çok şükür arkadaşlarım sizlerin güzel haberlerinizi almak beni ziyadesiyle mutlu mesut ediyor
hepinize kocaman sevgiler iyi haftasonları
canım sakin ol biz ne kadar acele etsekte herşey olacağına varıyor..anatolia hakkında hiç iyi şeyler duymadım canım..diğerlerini bilmiyorum..allah kolaylık versin tabi birde bebiş..
[/QUOTE]Canim ben 1yildir evliyim bu 4. Tup denemem daha oncekilerde hic embriyom olusmamisti...herhangi bir hamileligimde olmadi... iste ilk kez bi embriyom olunca adamin oglu olmus tutmus seyini koparmis modunda ne halt edecegimi bilemiyorum:))) simdi 5.gun asamasina ulasmayi ve micro array yapmaya karar verdik. Bi micro arrayda tun kromozomlar inceleniyor.. saniyorum tutkununki de micro arreydi...herbir emriyo icin 800 tl odemek gerekiyor... bakalim hayirlisi.... acikcasi bende bu kez de embriyo olmasa idi artik bidaha yapmayacaktim... bakalim bu inceleme sonucu ne cikacak... rabbim hepimiz icin hakkimizda hayirlisi ne ise onu versin diyorum....
Zeytunn senin daha önce kaybedillmiş bir hamileliğin oldu mu? Bu kaçıncı denemen? Benden çok doktorunu dinlemeni tavsiye ederim :) doktorun ne diyor bu konuda. Ogt nin ne kadar bir riski var bilmiyorum ama bana aytuğ kolonkaya da dahil olmak üzere görüştüğüm 3 doktorda pgt önerdi bu doktorların tamamı istanbulda bilinen doktorlar... Tabiii benim kaubedilmiş 2 hamileliğim var.
Yapmamistir bence yoksa hemen ekstradan bedelini oderdi. Yani maliyet acisindan. Bu PGT ancak bence cok sayida embriyosu olanlara yapilir gibi geliyor bana. Ben dogal eliminasyonu daha mantikli buluyorum. 5.gune kadar gelirse zaten bir nevi test gibi. Hani kesin birsey yok ama. Zaten eldeki embriyolarla sansi deneye deneye bulmayacakmiyiz sonunda diyorum.
Yapmamistir bence yoksa hemen ekstradan bedelini oderdi. Yani maliyet acisindan. Bu PGT ancak bence cok sayida embriyosu olanlara yapilir gibi geliyor bana. Ben dogal eliminasyonu daha mantikli buluyorum. 5.gune kadar gelirse zaten bir nevi test gibi. Hani kesin birsey yok ama. Zaten eldeki embriyolarla sansi deneye deneye bulmayacakmiyiz sonunda diyorum.
Iyi aksamlar arkadaslar,
Topigimiz 3. sayfaya kadar gitmis birseyler yazayim dedimyarin yeni bir hafta basliyor mutlu bir hafta gecirmeniz dilgiyle.
Kızlar günaydın ;
Bulunduğum yerde telefonum çekmediğinden yazışmalarınıza katılamadım.
Bendeki son durum embriyomuz 5. güne ulaşamadıBunda da var bir hayır diyorum. Rabbim hepimize ne istiyorsak onu kısmet etsin inşallah ...
Mevlana'nın herşeydeki sırrı "Sabırdır".
Açlığa sabredersin adı "oruç" olur.
Acıya sabredersin adı "metanet" olur.
İnsanlara sabredersin adı "hoşgörü" olur.
Dileğe sabredersin adı "dua"olur.
Duygulara sabredersin adı "gözyaşı" olur.
Özleme sabredersin adı"hasret" olur.
Sevgiye sabredersin adı "AŞK" olur...
(Hz. Mevlana)
Kızlar günaydın ;
Bulunduğum yerde telefonum çekmediğinden yazışmalarınıza katılamadım.
Bendeki son durum embriyomuz 5. güne ulaşamadıBunda da var bir hayır diyorum. Rabbim hepimize ne istiyorsak onu kısmet etsin inşallah ...
Mevlana'nın herşeydeki sırrı "Sabırdır".
Açlığa sabredersin adı "oruç" olur.
Acıya sabredersin adı "metanet" olur.
İnsanlara sabredersin adı "hoşgörü" olur.
Dileğe sabredersin adı "dua"olur.
Duygulara sabredersin adı "gözyaşı" olur.
Özleme sabredersin adı"hasret" olur.
Sevgiye sabredersin adı "AŞK" olur...
(Hz. Mevlana)
Günaydınnn,iyi haftalar olsun hepimizeee...
Duova,
Sen çok yaşa :) 1-2 gündür sen vardın aklımda,acaba ameliyat oldu mu olacak mı diye,bizi merakta bırakma,bilgi verirsen sevinirim.
Sevgiler...
zeytunn arkadasim ya ben uzuldum ama sen sakin birakma kendini olur mu. insallah bundan sonraki denemelerin sana bebegini getirir.
bunu cok icten diliyorum.
Tutkucum sende durumlar nasil? tedavide ne asamadasin.
Menopur iğneye başladım.Az sonra doktora yumurta takibi için gideceğim.İnşallah büyümüştürde emeklerim boşa gitmez.
Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?