Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eşim bu slogana bayıldı....ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler :)

Eşim bu slogana bayıldı....ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler :)

yaşasınnnnn yaşasınnnnnn

ne güzel haber bu , gece gece ... ayyy ne mutlu oldummmmm

Rabbim sonuna kadar sağlıkla,mutlulukla ve huzurla gitmeni nasip etsin canımmm

veeee lejenanın eşinden gelen yoğun istek üzerineeeee... haydi ellerrrrr

ovalayın göbüşü , mutlu edin bebişiii

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..ne güzel topiğin ikinci hamilesi oldun..darısı bizlere arkadaşlar ..aminn mısır gibi patlayalım işallah ::))

Doktorun deger icin normal demis hic olumsuz düsünme..ne güzel bir haber puffy ve sen bizim icinde umut oluyorsunuz nazar cok mutlu oldum insallah rahat bir hamilelik gecirirsin arkandan bizide cagirirsin.

Son düzenleme:

Lejena canim hayirli ugurlu olsun cok cok cok sevindim cok mutlu oldum Allah seni ve bebisi korusun insallah hep birlikte saglikla huzurla geçirelim bu gunleri , ayrıca eşinide tebrik ederim :)) Allah nazarlardan sakınsın

Kafanda bir suru endise oldugunu biliyorum pozitifi aldığım 1 saat sonra ilk heyecanın geçişi bitti endişeler coktu aman dis gebelikmidir , aman kese görünürmu , aman kalp atisi varmı bitmiyor bitmiyor. :)))
Ben birazdan doktora gidecegim kontrolum var sana bakayim diye girdim ama hala endise var bitmiyorrrrrr
Ama doktorumun tavsiyesini sanada soyliyeyim bebekleri ne yediğin nede içtiğin besliyor , bebeği huzur besler mutluluk besler sende hep huzurlu ve mutlu ol :))

Puffy68 çok teşekkürler,

buradaki herkesle birlikte sen de bana umut olanlardansın..

insan bu mücadelede yanlız olmadığını bilmesi çok önemli..

inşallah sen de saglıkla kucağına alacaksın bebeğini..

Sevgiler..

Breezey

çok teşekkürler..beni güldürdün yine... :)

şu kısacık ama en zor zamanda, varlığınız ne kadar destek oldu bilseniz..

daha yolun başındayız...inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız...

bu günleri gülümseyerek hatırlayacağız..

sevgiler

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..ne güzel topiğin ikinci hamilesi oldun..darısı bizlere arkadaşlar ..aminn mısır gibi patlayalım işallah ::))

canım çok sağol..

daha yolun başındayım...
bakalım neler olacak ..
mücadeleye hep birlikte devam edeceğiz..

mısr gibi patlamak mı...he hee....

ne komik kadınlarsınız ya...iyi ki varsınız :)

sevgiler...

Doktorun deger icin normal demis hic olumsuz düsünme..ne güzel bir haber puffy ve sen bizim icinde umut oluyorsunuz nazar cok mutlu oldum insallah rahat bir hamilelik gecirirsin arkandan bizide cagirirsin.

duova

çok sağol...

siz de bana bu yolda umut oluyorsunuz, cesaret veriyorsunuz...

inşallah en kısa zamanda sizlerin de iyi haberlerini alacağım..

sonra yola birlikte devam edeceğiz..koca göbeklerimizle :)

Canım benim inan çok çok sevindim.. İnsan yeterki ümidini kaybetmesin ve dualarını esirgemesin Rabbim mükafatını veriyor. Sen ve burdaki tüm anne adayları bu mutluluğu fazlasıyla hak ediyoruz diye düşünüyorum. Darısı biz isteyen ve bekleyenlerin başına :))

Sana güzel güzel ikonlar yollamak isterdim ama ben hala ikon paylaşamıyorum sen anla beni tebrikler canımm :))))

canim cok cok sevindim ayni zamanda cok fena duygulandim. gozlerim dolu dolu yaziyorum sana bu msji. ofiste utanmasam agliycam gozyaslarimi zor tutuyorum. seni ve esini tebrik ediyorum. rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. senin adina cok mutluyum canim benim. umudumuz oluyorsunuz darisi bu topicteki butun arkadaslarimin ve benim basima insallah.

işte benim istediğimmm bu

elbette hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız,parka götüreceğiz hep beraber...onlar oynayacak, biz çekirdek çitleyeceğiz...
tamam kabul aralarında biraz yaş farkı olacak ama ne yapalım

sevgiler benden sana canımm, hep böyle ol...

Son düzenleme:

ben bu doktoru tuttum puffyim ... aferin ona...
Rabbim öncelikle sizin sonrada bekleyen herkesin dualarını kabul etsin... bebişlerini nasip etsin hayırlısıyla...sağlıkla...mutlulukla...huzurla

Merhaba arkadaşlar. Ben forumda yeniyim ve ilk kez yazıyorum. 40 yaşındayım ve 4 tane negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var. Artık çok yıprandık maddi, manevi çöktük beni en iyi sizler anlarsınız. Bazen tamam diyorum buraya kadardı benim maceram diyorum bazende hadi bi daha dene diyorum. Yaşım malum ortada siz ne düşünüyosunuz?? Yazılarınızı okudumda maşallah çok neşelisiniz imrendim doğrusu (

diğer topikte dediklerimin aynısı

sevgilerimle canımmm

ana buraya gelmis bile arkadas

tamda adamin sordun simcik sen ben msj yazarken alt tarafta kendilingen cikiyor valla ben ozel bisy yapmiyorum

tamda adamin sordun simcik sen ben msj yazarken alt tarafta kendilingen cikiyor valla ben ozel bisy yapmiyorum

yaaa işteeee...zararın neresinden dönersen kardır , olsunnn olsunnn

her şey paylaşıldıkça daha farklı gelir insana canım benim... göreceksin yada gördüğün üzere , mutluluğumuzu da paylaştık mı bir halleniyoruz, üzüntümüzü de... iyidir iyidir bizim topikler

Gülücük kısmısına gelinceee , mesaj sayın 50 yada 100 sanırım geçince yapabiliyorsun , yazdığın pencerelerin altında çıkıyor yani... Ama ben pek takip edemedim , kaçıcı mesajdan sonra çıktı diye ...

ayrıca tam da adamına sordu , kadın adamım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…