- Konu Sahibi akideciknane
-
herkes ektiğini biçer kuzum,haklısın birilerinden bulur...
bebek merkezi kurucusu , yetkili müdürü, doktoru,hemşiresi ve temizlikçisi olarak sana tavsiyem şu ki :
ovalansın göbüşün , mutlu olsun bebişin
Eşim bu slogana bayıldı....ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler :)
Kızlaaaar, sonuç pozitif...beta hcg :1400
sabah test için biraz geç kaldım...
sonra sonucu öğlen gibi aldım...ama sevinemedim..çünkü
sonuç pozitif ama değerde bi tuhaflık var gibi geldi..
çok yüksek bi anormallik var diye düşündüm
doktoru aradım...öğleden sonra hemşireyle görüşebildim ...
normal şu anda değerleriniz dedi...biraz rahatladım ama..
bir de benim ilk tüp bebek denemesinde 7 haftalık ikiz düşük olmuştu...
aklıma onlar geldi...bi türlü rahatlayamıyorum...çok gerginim...
bugüne kadar çok rahattım ama kendimi sıkmışım birikmiş içimde demek ki...ben de şaşırdım..
kusura bakmayın size geç yazabildim..çünkü bu saatler kadar dışardaydım...kardeşlerimle falan buluştuk...
cepten de giremiyorum internete ...derken bu saatlere kaldı sizlere sonucu yazmam...
eve gelir gelmez bilgisayara koştum...kızlar merak eder dedim.. :)
işte durum böyle..
hepinize sevgileeeerr....
bugüne kadar çok rahattım ama kendimi sıkmışım birikmiş içimde demek ki...ben de şaşırdım..
kusura bakmayın size geç yazabildim..çünkü bu saatler kadar dışardaydım...kardeşlerimle falan buluştuk...
cepten de giremiyorum internete ...derken bu saatlere kaldı sizlere sonucu yazmam...
işte durum böyle..
Lejena canim hayirli ugurlu olsun cok cok cok sevindim cok mutlu oldum Allah seni ve bebisi korusun insallah hep birlikte saglikla huzurla geçirelim bu gunleri , ayrıca eşinide tebrik ederim :)) Allah nazarlardan sakınsın
Kafanda bir suru endise oldugunu biliyorum pozitifi aldığım 1 saat sonra ilk heyecanın geçişi bitti endişeler coktu aman dis gebelikmidir , aman kese görünürmu , aman kalp atisi varmı bitmiyor bitmiyor. :)))
Ben birazdan doktora gidecegim kontrolum var sana bakayim diye girdim ama hala endise var bitmiyorrrrrr
Ama doktorumun tavsiyesini sanada soyliyeyim bebekleri ne yediğin nede içtiğin besliyor , bebeği huzur besler mutluluk besler sende hep huzurlu ve mutlu ol :))
yaşasınnnnn yaşasınnnnnn
ne güzel haber bu , gece gece ... ayyy ne mutlu oldummmmm
Rabbim sonuna kadar sağlıkla,mutlulukla ve huzurla gitmeni nasip etsin canımmm
veeee lejenanın eşinden gelen yoğun istek üzerineeeee...haydi ellerrrrr
ovalayın göbüşü , mutlu edin bebişiii
hayırlı olsunallah tamamına erdirsin..ne güzel topiğin ikinci hamilesi oldun..darısı bizlere arkadaşlar ..aminn mısır gibi patlayalım işallah ::))
Doktorun deger icin normal demis hic olumsuz düsünme..ne güzel bir haber puffy ve sen bizim icinde umut oluyorsunuz nazar cok mutlu oldum insallah rahat bir hamilelik gecirirsin arkandan bizide cagirirsin.
işte durum böyle..
almanya hamburgtayim arkadasim
Breezey
çok teşekkürler..beni güldürdün yine... :)
şu kısacık ama en zor zamanda, varlığınız ne kadar destek oldu bilseniz..
daha yolun başındayız...inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız...
bu günleri gülümseyerek hatırlayacağız..
sevgiler
Lejena canim hayirli ugurlu olsun cok cok cok sevindim cok mutlu oldum Allah seni ve bebisi korusun insallah hep birlikte saglikla huzurla geçirelim bu gunleri , ayrıca eşinide tebrik ederim :)) Allah nazarlardan sakınsın
Kafanda bir suru endise oldugunu biliyorum pozitifi aldığım 1 saat sonra ilk heyecanın geçişi bitti endişeler coktu aman dis gebelikmidir , aman kese görünürmu , aman kalp atisi varmı bitmiyor bitmiyor. :)))
Ben birazdan doktora gidecegim kontrolum var sana bakayim diye girdim ama hala endise var bitmiyorrrrrr
Ama doktorumun tavsiyesini sanada soyliyeyim bebekleri ne yediğin nede içtiğin besliyor , bebeği huzur besler mutluluk besler sende hep huzurlu ve mutlu ol :))
Merhaba arkadaşlar. Ben forumda yeniyim ve ilk kez yazıyorum. 40 yaşındayım ve 4 tane negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var. Artık çok yıprandık maddi, manevi çöktük beni en iyi sizler anlarsınız. Bazen tamam diyorum buraya kadardı benim maceram diyorum bazende hadi bi daha dene diyorum. Yaşım malum ortada siz ne düşünüyosunuz?? Yazılarınızı okudumda maşallah çok neşelisiniz imrendim doğrusu(
Merhaba arkadaşlar. Ben forumda yeniyim ve ilk kez yazıyorum. 40 yaşındayım ve 4 tane negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var. Artık çok yıprandık maddi, manevi çöktük beni en iyi sizler anlarsınız. Bazen tamam diyorum buraya kadardı benim maceram diyorum bazende hadi bi daha dene diyorum. Yaşım malum ortada siz ne düşünüyosunuz?? Yazılarınızı okudumda maşallah çok neşelisiniz imrendim doğrusu(
diğer topikte dediklerimin aynısı
sevgilerimle canımmm
ana buraya gelmis bile arkadas
Yaaaa kızlar çok tatlısınız :))) ben daha önceden neden yazmamışım yahuu :)) genelde forumları okurum ama yazmazdım keşke daha önceden yazsaymışım:))) bide şu gülücükler falan ben yapamıyorum onları(
Yaaaa kızlar çok tatlısınız :))) ben daha önceden neden yazmamışım yahuu :)) genelde forumları okurum ama yazmazdım keşke daha önceden yazsaymışım:))) bide şu gülücükler falan ben yapamıyorum onları(
tamda adamin sordun simcik senben msj yazarken alt tarafta kendilingen cikiyor valla ben ozel bisy yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?