- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.241
Sevgili kader arkadaşlarım,
Çok sık yazamıyorum ama hergün sizleri okuyorum.
Ümmü canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynı durumdayız. Benimde bir tane dondurulmuşum var ve embriyo biriktirmeye çalışıyorum. Geçen ay ara verdik 2 folikül vardı bu ay tedaviye devam dedik kistleşmiş bir folikül yüzünden ertelendi.
Doktorum hadi bu ay da dinlen dedi ama sen bana içimi sor bakalım ne haldeyim. Neden oluyor bu kistleşme dedim, her kadının arada sırada yaşadığı birşey ama sizin artık menapoz belirtileri dedi hemde sevgili eşimin yanında.. Orda yer yarılsada içine girsem dedim, normalde çok kolay ağlarım ama taşlaştım sanki güldüm dediğine, sadece güldüm. Rahat olun dedi sonra acele etmeyin ne dediniz bana benimle uğraşın hocam istiyorum bu bebeği dediniz uğraşacağız dedi, beni rahatlamaya çalıştı ama nafile....
Gülerek çıktım muayeneden tüm yol boyunca eğleniyormuş numarası yaptım, ofise bıraktı eşim, kendimi işe verdim düşünmemeye çalıştım, hatta içimden bak doğal yollardan olması için bir ayın daha var diye teselli bile ettim kendimi. Taa ki akşam çıkışta canım arkadaşımı görene kadar, nasılsın dedi gözlerime baktı sadece ve anladı, sarıldı bana, orda indirdim şalterleri gözlerimden sicim gibi yaşlar aktı aktı aktııı... Hiçbirşey sormadı bana, başladı o gün başından geçenleri anlatmaya, güldük birlikte, öpüştük ayrıldık..
Tüm haftasonu eğer olmazsa ne yapacağımı kendi kendime düşünerek geçirdim, benim bir oğlum var eşimin çocuğu yok. Ona bunu yaşatmaya hakkım var mı?? Onu kaybetmekten öyle çok korkuyorum ki.. Ona bunları söylediğimde saçmaladığımı söylüyor ve çok kızıyor bana. Ama ben ne kadar duygusal olsamda mantığım hep önde gider, mantığım kabul etmiyor onu çocuksuz bırakmayı..
Offf çok kararttım içinizi , tamam negatif düşünceleri atıyorum kafamdan, zamanı geldiğinde su yolunu bulacak.
41 yaşındayım ne menapozu doktor diye bağırsaydım, ben 28 günde bir adet görüyorum sen ne diyorsun ne düzensizliğim var ne birşeyim sadece altın yumurtamı bulmam lazım diye çemkirseydim belki rahatlardım:)))
Ümmü, tutku, zeytun, arnavut, selcan, alis alis daha ismini unuttuğum diğer kader arkadaşlarım hepimiz farklı yollardan kimi inatla bilmem kaçıncı tüp bebeği yaparak kimi doğal yollardan, kimi bitkisel kürlerden medet umarak aynı yolu yürüyoruz.. Tek olması gereken sürekli söylendiği ama benim hiçbir zaman başaramadığım sakince bu olayı düşünmeden yaşamak... kafayı boşaltmakkk...
Çok kızıyorum bana bunu söyleyenlere ama huzur lazımm... Şu an ofisteyim ve kalbim sıkışıyor, bunları söyleyip huzursuz olan biriyim işte, kelin ilacı olsa başına sürer misali:)))
Hepimizin allah yardımcısı olsun... Hepinizi öpüyorum....
günaydın arkadaşlar :)
test günüm 5 kasım dı ve sonuç negaztif((( çok kötü bir durumdaydım bugün işimin başına geldim. çok zor günler geçiyorum ama ayakta durmak zorundayım. 3. tüp bebek denemesiydi bu çünkü ve son dondurulan embriyolardı. dün öğlen aldığım bilgiler doğrultusunda ankarada gen-art genetik araştırma merkezine gittim ve 2 ünite kan alındı. genetik tetkikler için . bakalım sonuç ne olucak nedeni araştıralacak. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
simay canım meraba..dilerim en kısa zamanda bebiğine kavuşursun canım..ama lütfen kendini sorumlu hissetme bu durumdan ..hiç bir şey bizim elimizde dğil..biz şu an 20li 30 lu yaşların başındada olsak yine burumla uğraşıyorda olabilirdik..verende allah vermeyende..kendini sakın kötü hissetme..eşlerimizin kaderinde baba olmak varsa olacak canım vakti saati gelince..işallah kısmetlerinde vardır ve onlarda evlat sahibi olurlar canım..benim eşiminde çocuğu yok ve çocuklara çok düşkün ..benim var canım allah herkesin çocuğuna sağlıklı uzun ömürler versin..şu an çocuk için uğraşıyoruz bi amacımız var..ve her ne kadar kocam için uğraşıyor gözüksemde aslında kendim için uğraşıyorum..allah isteyen herkese versin.verpte isteyenlere yine versin ..allah kadınların içine böyle bir his koymuş annelik duygusu..allahım herekse yaşatsın tez zamanda..
32 yasındayım canım 23 yasında evlendmAramıza hoşgeldin.Şu andaki yaşını öğrenebilirmiyim.?
ayy maallah ya hayırlısı ne ıse o olsun canımfehiye sende h.geldin. Allah yavrularini bagislasin cumlemizin ki insallah. 3. bebeginide kucagina almak nasip olur.
benimde ikizlerim var tek yumurta ikizleri erkek. benimkiler buyuduler 21 yasindalar
gecen sene yeni bir evlilik yaptim bizde bebek istiyoruz Allahin izniyle. ama henuz tupbebek deneyimim yok. agustosta dusuk yaptim.
ocaga kadar sure tanidilar bize. bakalim zaman ne gosterecek.
sağol henüz tedaviye başlamadım canım ama yazın başlayacağım inşallahFehiye, hos geldin topige bebegincok bekletmeden gelsin diliyorum.
canım öncelikle çok geçmiş olsun işallah son negatifindir..en kısa zamanda dileğine kavuşursun..ilk adetinle başlamayı düşünüyormuşsun ama çok erken değilmi..doktorun nadıl kabul etti anlamadım..en azından bir adet geçsin canım..biliyorum bir an önce olsun istiyosun ama işte herşey kısmet..bak benim bu ay 3 yumiden hiç biri büyümedi..kısmetimizde beklemek varsa bekliyoruz..allah hepimizizn yardımcısı olsun..
Evet canim yaaa seninkiler bu ay nereye saklandilar. Ben de endişelendim senin icin. Insallah ALlahim sana yardim etsin. senin icin bunu cok istiyorum. hani geçenlerde diyodukya vaktimiz gitgide daralıyor die ben de o telaşa dustum iste...bakalım adetin 3.gunu gidecegim dr.a ah dua edin. Birbirimize dua edelim Allahim hayirlisini versin..sevgilerimle
canım öncelikle çok geçmiş olsun işallah son negatifindir..en kısa zamanda dileğine kavuşursun..ilk adetinle başlamayı düşünüyormuşsun ama çok erken değilmi..doktorun nadıl kabul etti anlamadım..en azından bir adet geçsin canım..biliyorum bir an önce olsun istiyosun ama işte herşey kısmet..bak benim bu ay 3 yumiden hiç biri büyümedi..kısmetimizde beklemek varsa bekliyoruz..allah hepimizizn yardımcısı olsun..
Dayan arkadasim.hicbir zaman kolay birsey degil. Ama 3 cok buyuk rakam degil.olana kadar devam
Amin canim inşallah. Bugun biz de Cem beyle gorustuk. Insallah ilk adetimle biz de tedaviye devam edecegiz.2 dollenmis yumurta harika canim hiç
Moralini bozma..
cmas1 Cem Bey ile ilk denemen mi olacak?
Ben diğer tedavilere göre döllenme sayısı az olunca biraz sarsıldım işin aslı, ilk 3 denemem ASM Aydın Arıcı ile yaptık. Çok tatlı ve başarılı bir insan ama ben değişiklik olsun bize moral olsun bi memorial tufanı var bana da denk gelir belki dedim...
Yarın beni tekrar arayacaklar laboratuardan umarım iyi haberlerini alırım. Herkes hem de herkes sağlıkla hayırlısıyla bebeğine kavuşsun... Umarım bu denemen çok başarılı olur ve kavuşursun bebeğine...
sevgiler.
arnavut sen neler yapıyosun adet oldunmu..
arkadaşım gelmedi kırmızılar gelecek gibide görünmüyor yanlızca biesteron içmiştim daha önceki denemelerde dr iç istersen dedi aldım onu içiyorum o kadar başka hiçbirşey yapmıyorum alternatif tıp olarak kullandığım herşeyi bıraktım kendimi yenik hissediyorum ummu ahhhh ahhhh ofis arkadaşım hamile 2 bebeğine hay allah öle bir denedik oldu havasında diğer arkadaşım yarın doğum yapacak 2 olacak onların adına ne kadar sevindiğimi anlatmam mümkün değil ama kalbim kocaman acıyor
Kizlar selam ...opudan ciktim..1 yumurta toplandi... pazartesi belli olacak embrio olup olmayacagi... yine hayirlisi diyorum... kismet...
Kizlar selam ...opudan ciktim..1 yumurta toplandi... pazartesi belli olacak embrio olup olmayacagi... yine hayirlisi diyorum... kismet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?