- 5 Ekim 2012
- 683
- 222
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
- #5.201
güzel mesajlariniz icin sagolun kizlar. iyiki varsiniz iyiki tanimisim sizi :) gelismelerden mutlaka haberdar ederim. Yüce Rabbimden hayirlisini dilerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay değil canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bende Ankarada centrum Prof.Recai Pabuçcuda denedim ama tutunmadı.
Eşimi 13 yıl bekledim derken ? İstedimi?
Recai hoca için çok güzel şeyler duymamıştım ve tarık aksu ve hakan Şatıroğlu ...... ama tabi o kadar kafalar karışık ki kime güvenicez bilmiyorum........ ben şu an gen-art la ve Aysun hocayla devam edicem gibi gözüküyor ama yinede fikir almak isterim :))) eşim le ben 13 sene bekledik birbirimizi :))) vazgeçmedik birbirimizden :)))) inşallah rabbim bu büyük sevgimize birde aşkımızın meyvasını nasip eder:)))))
Recai hoca için çok güzel şeyler duymamıştım ve tarık aksu ve hakan Şatıroğlu ...... ama tabi o kadar kafalar karışık ki kime güvenicez bilmiyorum........ ben şu an gen-art la ve Aysun hocayla devam edicem gibi gözüküyor ama yinede fikir almak isterim :))) eşim le ben 13 sene bekledik birbirimizi :))) vazgeçmedik birbirimizden :)))) inşallah rabbim bu büyük sevgimize birde aşkımızın meyvasını nasip eder:)))))
ummu ses ver arkadasim insallah iyi haberlerle gelirsin.
arnavutcum bilmem ne kadar dogru ama adet duzensizliklerinde veya cok uzun sklusu kisaltmak icin burda cuha cicegi kapsulleri revanstaymis. bende yeni ogrendim. ben bunu cok onceden Ender Saracoglunda da okumustum ama cuha cicginin hollandacisini bilmedigim icin pek onemsememistim.
Kizlar merhaba,
gecmisi cok detayli okuyamadim umarim herkezlerin keifleri yerindedir. ben 2 aydir kist ile ugrasmaktayim. tamamen yok olmus dedi doktor bakalim simdi neler yapabilecegiz. Aralik ayinda bir hareket bereket yapalim diye konusmustum kocisimle ama ailemden kötü bir saglik haberi aldim. Annem ne yazik ki 3 damari tamamen tikali hastanede. bypass kesin günün kesinlesmesini bekliyoruz. Aralik ortasindan ocak ortasina kadar izinliydim tüpü o zaman deneyecektik, huzur ve rahatlik icerisinde ama sanirim simdi Istanbul'da olacagim o süre zarfinda. Annecigimle ilgilenecegim kismetse ameliyat sonrasi. gurbetlik ne zor simdi anliyorum...
herseyde bir kismet vardir. demek ki tüp bebek icin kismet aralik degilmis. kimbilir belki 2014 hayirli gelir. haber bekleyenlerden güzel haberler, yeni denemelere baslayacaklar icin güzel sonuclar, negatif sonuc alanlara allahtan sabir ve kuvvet diliyorum, bebisi göbisinde olanlar icin hayirli büyütmeler dilerim. ummu en cok da seni merak ediyorum napiyon ne ediyon.
hepinizi kocaman öpüyorum
Canım çok yoğun bir merkez.Benim yaştan dolatı zaten az şans vermişlerdi.PGT de yaptırmıştım o nedenle 1 taneye kadar düşmüştü.
Çok büyük bir sevgiymiş sizinkisi.Allah bu sevgiyi bir bebekle taçlandırır inş.
Canım merhaba,
Bende hala hiçbirşey yok bekliyorum.Sen neler yaptın?
bizde 13 sene olmasada 3 sene bekledik boyle buyuk asklari duymak beni nedense cok mutlu ediyor.
ask meyvanizida fazla beklemezsiniz umarim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
günaydın arkadaşlar :)
test günüm 5 kasım dı ve sonuç negaztif ((( çok kötü bir durumdaydım bugün işimin başına geldim. çok zor günler geçiyorum ama ayakta durmak zorundayım. 3. tüp bebek denemesiydi bu çünkü ve son dondurulan embriyolardı. dün öğlen aldığım bilgiler doğrultusunda ankarada gen-art genetik araştırma merkezine gittim ve 2 ünite kan alındı. genetik tetkikler için . bakalım sonuç ne olucak nedeni araştıralacak. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
ben ankarada yaşıyorum özel bir mobilya mağazasında satış dayım ve 15 yıldır aynı yerdeyim.ben 41 yaşındayım. ilk aşılama yı bayındır hastahanesinde yaptırdım. sonra ankara tüp bebek merkezinde doktorum cem akarsu ve 3 tüp bebek denememin . ilki denemede tuttu bebek 2 aylık ken kalbi durdu. ve 2. 3. dondurulmuşlardan yapıldı.negatif sonuçlandı. ve şimdi ankara cinnah cad. dr. Aysun hnm var gen-art merkezi dün görüşme yaptık ve genetik araştırma yapılacak bakalım sonuç nedir ? allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın . ben çok zor süreçler atlattım . tek tüp bebek değil ben eşimi 13 yıl bekledim (
arkadaşım bilirim beklemek ne zordur benede eşimle 7 seneden sonra kavuştum ve dünyalar benim oldu eşime tutkunum rüya gibiydi herşey taki çocuk isteyene kadar
tutkucum inan hiçbirşey yapmadım yanlızca bugünm biesteron siparişim geldi içeyim bari dedim evdeki alternatif tıp adına aldığım herşeyi ittim elimin tersiyle hiçbirşey kullanmıyorum kırmızılar gelmedi bekliyorum
Bu topik tam da bana göreymiş :)
İlk kez yazıyorum.
Herkese merhaba, 2 yıldır tüp bebek deniyoruz. 3 deneme yaptık 2 sinde de pozitif aldık ama sonuç hüsran 2. ayda kürtaj... 6 ayda toplam 2 kürtaj oldum....
4. denemeye başladık ve dün yumurta toplama işlemi yapıldı.
Ben 3 denemeyi aynı merkezde son denemeyi farklı bir merkezde yaptırdım ..
İlaçlar değişti ama sonuçta yumurta sayım azaldı, az önce 2 tanesinin döllendiği bilgisini aldım. Bu daha önce yaşamadığım bir durum, daha bunlar 3. güne gelecek PGT ye gidecek 5. güne gelecek de bana transfer olacak.
Kısacası merkez değiştirdiğime pişman olmak istemiyorum, umarım herşey yolunda gider.
Herkesin ama herkesin yüzü gülsün , çok zorlu bir sınav veriyoruz, umarım herkesin sağlıklı bebek haberlerini alırız...
Bu topik tam da bana göreymiş :)
İlk kez yazıyorum.
Herkese merhaba, 2 yıldır tüp bebek deniyoruz. 3 deneme yaptık 2 sinde de pozitif aldık ama sonuç hüsran 2. ayda kürtaj... 6 ayda toplam 2 kürtaj oldum....
4. denemeye başladık ve dün yumurta toplama işlemi yapıldı.
Ben 3 denemeyi aynı merkezde son denemeyi farklı bir merkezde yaptırdım ..
İlaçlar değişti ama sonuçta yumurta sayım azaldı, az önce 2 tanesinin döllendiği bilgisini aldım. Bu daha önce yaşamadığım bir durum, daha bunlar 3. güne gelecek PGT ye gidecek 5. güne gelecek de bana transfer olacak.
Kısacası merkez değiştirdiğime pişman olmak istemiyorum, umarım herşey yolunda gider.
Herkesin ama herkesin yüzü gülsün , çok zorlu bir sınav veriyoruz, umarım herkesin sağlıklı bebek haberlerini alırız...