- Konu Sahibi akideciknane
-
hadi bakalim hersey bebek icin
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...n-payla351305m-alan305-2188.html#post29812331
kuzumm ben buraya da yazmaya başladım , katıl sen de bakarsın bir şeyler öğreniriz hep beraber
gordum canm gordum goz attim bile. benim bugun sol kasigimda igne gibi batmalar var. yumos mu ki? ne cabuk yahu reglim daha:44: yeni bitti :44:
belki olabilir... testin varsa bak bi...
belki erken yumurtluyorsundur bu ay... havalar değişti...
ben o yumurtlamaların gerçek düzenini anlamak için aldım bu testleri... bakalım hissettiklerimle doğru mu diye...
biz adetten geriye gelip çalışıyoruz belki de erken oluyordur... sonra da çalış çalış dur... yumurta yok bir şey yok...gelen misafirler dolansın dolansın dursun
hee bosa dolanirlar yasiikk...bide benimki alkol aliyor o sarhos kafayla yoluda bulamiyorlardir Allah bilir
testim de yok valla gecen ay hepsini bitirdim bisey anladim mi diye sor ciks hic bisi anlamadim..
ayyyy bayılıcammm gülmektennn....
o zaman bu ayda anlamadan yap... bi de ayık kafayla yap...yapsın yanii
Lejana dan haber yok degilmi
Breezy beni cok gulduruyorsun Allah seni guldursun surekli takipçinin bayılıyorum enerjine
oyle yapcaz artik. harbi gecenlerde sordum dedim senin simdi kafan 1 milyon o zaman seninkilerde sarhostur nasil olcak bu is
adam sacmalama dedi bana. haksizmiyim ama
Lejana dan haber yok degilmi
Breezy beni cok gulduruyorsun Allah seni guldursun surekli takipçinin bayılıyorum enerjine
slm arkadasim..maalesef henuz yok..
valla breezy arkadasimiz benide cok gulduruyor iyi ki tanimisim kendisini sizi hepinizi
yok bence haklısınn...şimdi bizim yumurtalar bizim yediklerimizden , içtiklerimizden etkilenmiyor mu ? napıyoruz , büyüsünler diye kuru incir kürü , soğan suyu kürü falan diyorlar , biz de yapıyoruz di mi kuzum...
eee bu mantıktan gidersek, içilenler de, sarhoş edici özelliği olanlar da , bazısıların sarhoş edebilir , o zamanda , yumurta görse , sen kimsin tanımıyorum ben seni der , döner gider o bazısıları ... di mi kuzumm
yaaa evett , saat bu saat oldu lejena dan haber yok puffyim kuzum...
dilerim aldığı haberi sadece kendiyle paylaşmaz... ne olursa olsun , metanetle karşılamak ve yaşamak zorundayız... Rabbim ne verirse hayırlısını verir çünkü..
Valla ben de sizin sayenizde gülüyorum,Rabbim sizden de razı olsun topikdaşlarımmm...
Seni ağlatan doktor ve benim doktora rakip oldum haberin var dimi kuzum... Breezey hormonsuz bebek merkezini kurdum..
Tıp literatürünü alt üst edicem... topik tarihine geçicemm...
sağol selcanım , canımm... duygularımız karşılıklı, seviyom ben hepinizi yaaa
yumosa ulasmadan yari yolda sizip kalmiyorlarsa eger
yok bence haklısınn...şimdi bizim yumurtalar bizim yediklerimizden , içtiklerimizden etkilenmiyor mu ? napıyoruz , büyüsünler diye kuru incir kürü , soğan suyu kürü falan diyorlar , biz de yapıyoruz di mi kuzum...
eee bu mantıktan gidersek, içilenler de, sarhoş edici özelliği olanlar da , bazısıların sarhoş edebilir , o zamanda , yumurta görse , sen kimsin tanımıyorum ben seni der , döner gider o bazısıları ... di mi kuzumm
yaaa evett , saat bu saat oldu lejena dan haber yok puffyim kuzum...
dilerim aldığı haberi sadece kendiyle paylaşmaz... ne olursa olsun , metanetle karşılamak ve yaşamak zorundayız... Rabbim ne verirse hayırlısını verir çünkü..
Valla ben de sizin sayenizde gülüyorum,Rabbim sizden de razı olsun topikdaşlarımmm...
Seni ağlatan doktor ve benim doktora rakip oldum haberin var dimi kuzum... Breezey hormonsuz bebek merkezini kurdum..
Tıp literatürünü alt üst edicem... topik tarihine geçicemm...[/B
sağol selcanım , canımm... duygularımız karşılıklı, seviyom ben hepinizi yaaa
O hormonsuz bebek merkezine cok guldum zaten , bu arada beni ağlatan doktoru Allah'a havale ettim , benden bulmasın ama baskalarinada boyle yaparsa birilerinden bulur zaten
canim sana yardimci olmayi cok isterdim ama ben kendimde yurt disindyim. sen nerdesin?
tebrik ederim arkadasim yasin ile bizlere umut oldun hangi hastanedeydin senKızlaaaar, sonuç pozitif...beta hcg :1400
sabah test için biraz geç kaldım...
sonra sonucu öğlen gibi aldım...ama sevinemedim..çünkü
sonuç pozitif ama değerde bi tuhaflık var gibi geldi..
çok yüksek bi anormallik var diye düşündüm
doktoru aradım...öğleden sonra hemşireyle görüşebildim ...
normal şu anda değerleriniz dedi...biraz rahatladım ama..
bir de benim ilk tüp bebek denemesinde 7 haftalık ikiz düşük olmuştu...
aklıma onlar geldi...bi türlü rahatlayamıyorum...çok gerginim...
bugüne kadar çok rahattım ama kendimi sıkmışım birikmiş içimde demek ki...ben de şaşırdım..
kusura bakmayın size geç yazabildim..çünkü bu saatler kadar dışardaydım...kardeşlerimle falan buluştuk...
cepten de giremiyorum internete ...derken bu saatlere kaldı sizlere sonucu yazmam...
eve gelir gelmez bilgisayara koştum...kızlar merak eder dedim.. :)
işte durum böyle..
hepinize sevgileeeerr....
tebrik ederimmm :) darisi benim ve bekleyenlerin basina...benim test tarihimde 16 nisan( tabi dayanabilirsem)
tebrik ederim arkadasim yasin ile bizlere umut oldun hangi hastanedeydin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?