Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gordum canm gordum goz attim bile. benim bugun sol kasigimda igne gibi batmalar var. yumos mu ki? ne cabuk yahu reglim daha:44: yeni bitti :44:

belki olabilir... testin varsa bak bi...
belki erken yumurtluyorsundur bu ay... havalar değişti...

ben o yumurtlamaların gerçek düzenini anlamak için aldım bu testleri... bakalım hissettiklerimle doğru mu diye...

biz adetten geriye gelip çalışıyoruz belki de erken oluyordur... sonra da çalış çalış dur... yumurta yok bir şey yok...gelen misafirler dolansın dolansın dursun

hee bosa dolanirlar yasiikk...bide benimki alkol aliyor o sarhos kafayla yoluda bulamiyorlardir Allah bilir
testim de yok valla gecen ay hepsini bitirdim bisey anladim mi diye sor ciks hic bisi anlamadim..

hee bosa dolanirlar yasiikk...bide benimki alkol aliyor o sarhos kafayla yoluda bulamiyorlardir Allah bilir
testim de yok valla gecen ay hepsini bitirdim bisey anladim mi diye sor ciks hic bisi anlamadim..

ayyyy bayılıcammm gülmektennn....

o zaman bu ayda anlamadan yap... bi de ayık kafayla yap...yapsın yanii

ayyyy bayılıcammm gülmektennn....

o zaman bu ayda anlamadan yap... bi de ayık kafayla yap...yapsın yanii

oyle yapcaz artik. harbi gecenlerde sordum dedim senin simdi kafan 1 milyon o zaman seninkilerde sarhostur nasil olcak bu is
adam sacmalama dedi bana. haksizmiyim ama

Lejana dan haber yok degilmi

Breezy beni cok gulduruyorsun Allah seni guldursun surekli takipçinin bayılıyorum enerjine

slm arkadasim..maalesef henuz yok..
valla breezy arkadasimiz benide cok gulduruyor iyi ki tanimisim kendisini sizi hepinizi

oyle yapcaz artik. harbi gecenlerde sordum dedim senin simdi kafan 1 milyon o zaman seninkilerde sarhostur nasil olcak bu is
adam sacmalama dedi bana. haksizmiyim ama

yok bence haklısınn...şimdi bizim yumurtalar bizim yediklerimizden , içtiklerimizden etkilenmiyor mu ? napıyoruz , büyüsünler diye kuru incir kürü , soğan suyu kürü falan diyorlar , biz de yapıyoruz di mi kuzum...

eee bu mantıktan gidersek, içilenler de, sarhoş edici özelliği olanlar da , bazısıların sarhoş edebilir , o zamanda , yumurta görse , sen kimsin tanımıyorum ben seni der , döner gider o bazısıları ... di mi kuzumm

Lejana dan haber yok degilmi

Breezy beni cok gulduruyorsun Allah seni guldursun surekli takipçinin bayılıyorum enerjine

yaaa evett , saat bu saat oldu lejena dan haber yok puffyim kuzum...
dilerim aldığı haberi sadece kendiyle paylaşmaz... ne olursa olsun , metanetle karşılamak ve yaşamak zorundayız... Rabbim ne verirse hayırlısını verir çünkü..

Valla ben de sizin sayenizde gülüyorum,Rabbim sizden de razı olsun topikdaşlarımmm...

Seni ağlatan doktor ve benim doktora rakip oldum haberin var dimi kuzum...
Breezey hormonsuz bebek merkezini kurdum..
Tıp literatürünü alt üst edicem... topik tarihine geçicemm...

slm arkadasim..maalesef henuz yok..
valla breezy arkadasimiz benide cok gulduruyor iyi ki tanimisim kendisini sizi hepinizi

sağol selcanım , canımm... duygularımız karşılıklı, seviyom ben hepinizi yaaa

yumosa ulasmadan yari yolda sizip kalmiyorlarsa eger

O hormonsuz bebek merkezine cok guldum zaten , bu arada beni ağlatan doktoru Allah'a havale ettim , benden bulmasın ama baskalarinada boyle yaparsa birilerinden bulur zaten

O hormonsuz bebek merkezine cok guldum zaten , bu arada beni ağlatan doktoru Allah'a havale ettim , benden bulmasın ama baskalarinada boyle yaparsa birilerinden bulur zaten

herkes ektiğini biçer kuzum,haklısın birilerinden bulur...
bebek merkezi kurucusu , yetkili müdürü, doktoru,hemşiresi ve temizlikçisi olarak sana tavsiyem şu ki :

ovalansın göbüşün , mutlu olsun bebişin

Kızlaaaar, sonuç pozitif...beta hcg :1400

sabah test için biraz geç kaldım...
sonra sonucu öğlen gibi aldım...ama sevinemedim..çünkü
sonuç pozitif ama değerde bi tuhaflık var gibi geldi..
çok yüksek bi anormallik var diye düşündüm
doktoru aradım...öğleden sonra hemşireyle görüşebildim ...
normal şu anda değerleriniz dedi...biraz rahatladım ama..
bir de benim ilk tüp bebek denemesinde 7 haftalık ikiz düşük olmuştu...
aklıma onlar geldi...bi türlü rahatlayamıyorum...çok gerginim...
bugüne kadar çok rahattım ama kendimi sıkmışım birikmiş içimde demek ki...ben de şaşırdım..
kusura bakmayın size geç yazabildim..çünkü bu saatler kadar dışardaydım...kardeşlerimle falan buluştuk...
cepten de giremiyorum internete ...derken bu saatlere kaldı sizlere sonucu yazmam...
eve gelir gelmez bilgisayara koştum...kızlar merak eder dedim.. :)
işte durum böyle..

hepinize sevgileeeerr....

tebrik ederim arkadasim yasin ile bizlere umut oldun hangi hastanedeydin sen

tebrik ederimmm :) darisi benim ve bekleyenlerin basina...benim test tarihimde 16 nisan( tabi dayanabilirsem)

Wannabemummy

inşallah iyi haberler yazacaksın buraya..bol şans..

gerçekten zaman öyle ağır akıyor ki beklerken...

ben şimdi de 15 gün sonraki kontrolü bekleyeceğim..bu sefer de kese oluştu mu oluşmadı mı diye ayrı heyecan..

çok zor iş çok..

tebrik ederim arkadasim yasin ile bizlere umut oldun hangi hastanedeydin sen

belki37 çok teşekkür ederim..

Yaşım 43... 5.denemede fulya bahçeci'de tedavi gördüm..

Doktorum Mustafa Bahçeci idi..bana % 10 şansın var demişti..

Ondan önce görüştüğüm başka bir doktor ise % 5 demişti..

şu an değer pozitif çıktı ama yolun çok başındayım..aşacak çok safha var..

umarım sonuna kadar götürebilirim sağlıkla...

sizin de iyi haberlerinizi alacağız inşallah en kısa zamanda..

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…